Bancuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- bibanul de epava
- junior
Un barbat cat de cat increzator in sine intra intr-un bar si ia loc langa cea mai atragatoare femeie de acolo. El ii da tipei o aruncatura de ochi rapida, apoi se uita intamplator la ceas pentu cateva clipe. Femeia observa asta si intreaba:
- A intarziat la intalnire?
- Nu, raspunde el, numai ce am cumparat acest ceas (opera de arta) si am iesit sa il testez.
Atunci, femeia intrigata spune:
- Un ceas de mana - opera de arta? Ce il face atat de deosebit?
- Se bazeaza pe undele alfa pentru a vorbi telepatic cu mine, a explicat el.
- Si ce iti spune acum?
- Ei bine, imi spune ca nu porti chiloti.
Femeia chicoteste si raspunde:
- Ei bine, inseamna ca e stricat, pentru ca eu port chiloti!.
Barbatul incepe sa bata in gemuletul ceasului si spune:
- Dracu sa il ia! Nu cred ca e stricat... e doar cu o ora inainte!
- A intarziat la intalnire?
- Nu, raspunde el, numai ce am cumparat acest ceas (opera de arta) si am iesit sa il testez.
Atunci, femeia intrigata spune:
- Un ceas de mana - opera de arta? Ce il face atat de deosebit?
- Se bazeaza pe undele alfa pentru a vorbi telepatic cu mine, a explicat el.
- Si ce iti spune acum?
- Ei bine, imi spune ca nu porti chiloti.
Femeia chicoteste si raspunde:
- Ei bine, inseamna ca e stricat, pentru ca eu port chiloti!.
Barbatul incepe sa bata in gemuletul ceasului si spune:
- Dracu sa il ia! Nu cred ca e stricat... e doar cu o ora inainte!
cu siguranta macar unuia dintre noi ii va placea mult acest banc
Un barbat evadeaza de la inchisoare, unde a stat 15 ani.
Intra prin efractie intr-o casa, in speranta ca va gasi bani si arme si da peste un cuplu in pat. Ii cere tipului sa se ridice si il leaga de un scaun, apoi, in timp ce o lega pe femeie de pat, se apropie de ea, si o saruta pe gat, apoi se ridica si merge tinta la toaleta. In acest timp, barbatul ii spune femeii:
"Draga mea, tipul asta e un evadat, uita-te la hainele lui! Probabil ca a stat multi ani la inchisoare si n-a mai vazut demult o femeie. Am vazut cum te-a sarutat pe gat. Daca vrea sex, sa nu te opui, sa nu tipi, sa faci tot ce-ti spune. Te implor, da-i satisfactie, chiar daca iti este sila de el. Tipul asta mai mult ca sigur e periculos, iar daca o sa se infurie, ne va ucide. Sa fii tare, iubita mea! Te iubesc!!"
Femeia, uluita de spusele sotului ei, ii raspunde:
"Nu ma saruta pe gat, ci imi soptea la ureche. Si mi-a spus ca e homosexual si ca crede ca esti dragut, apoi m-a intrebat daca avem vaselina in casa. Iar eu i-am spus ca este in baie. Fii tare, iubitule! Si eu te iubesc!!"

Un barbat evadeaza de la inchisoare, unde a stat 15 ani.
Intra prin efractie intr-o casa, in speranta ca va gasi bani si arme si da peste un cuplu in pat. Ii cere tipului sa se ridice si il leaga de un scaun, apoi, in timp ce o lega pe femeie de pat, se apropie de ea, si o saruta pe gat, apoi se ridica si merge tinta la toaleta. In acest timp, barbatul ii spune femeii:
"Draga mea, tipul asta e un evadat, uita-te la hainele lui! Probabil ca a stat multi ani la inchisoare si n-a mai vazut demult o femeie. Am vazut cum te-a sarutat pe gat. Daca vrea sex, sa nu te opui, sa nu tipi, sa faci tot ce-ti spune. Te implor, da-i satisfactie, chiar daca iti este sila de el. Tipul asta mai mult ca sigur e periculos, iar daca o sa se infurie, ne va ucide. Sa fii tare, iubita mea! Te iubesc!!"
Femeia, uluita de spusele sotului ei, ii raspunde:
"Nu ma saruta pe gat, ci imi soptea la ureche. Si mi-a spus ca e homosexual si ca crede ca esti dragut, apoi m-a intrebat daca avem vaselina in casa. Iar eu i-am spus ca este in baie. Fii tare, iubitule! Si eu te iubesc!!"
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
mamaaaa ce repede ai reactionat. nici nu ma asteptam.
amandurora? adica tie si mai noului tau recrut... LEBA, doamnelor si domnilor!!!! dupa ani intregi de chin, incercand sa-si ascunda orientarea, in sfarsit are tupeul sa recunoasca. si asta in conditiile in care si-a vazut "prietena" atacata... doar verbal, doamne fereste de alt fel de "contact"

amandurora? adica tie si mai noului tau recrut... LEBA, doamnelor si domnilor!!!! dupa ani intregi de chin, incercand sa-si ascunda orientarea, in sfarsit are tupeul sa recunoasca. si asta in conditiile in care si-a vazut "prietena" atacata... doar verbal, doamne fereste de alt fel de "contact"

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski