S-a rezolvat cat de cat. Cui nu-i plac anumite bancuri sa treaca mai departe la altele!Iujin scrie:Era unul dintre topicurile nepoluate, poate face un pic de curatenie un moderator. Multumesc.
Bancuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Bancuri
-
- veteran
Doi amici pescari...
-Ma Andrei am fost ieri la pescuit si am luat 3 stiuci faine de numa...
-Ma si eu am fost maine si tot 3 faine am luat
-
-Ma si eu am fost maine si tot 3 faine am luat

-

Ministrul Sănătății, Eugen Nicolăescu, a anunțat un set revoluționar de reforme pentru anul 2014, obiectivul acestuia fiind, după toate indiciile, organizarea mai multor festivaluri Shakespeare:
Bolnavii vor mai sta câte doi în pat doar dacă al treilea moare.
Înainte de operaţie, orice pacient are dreptul de a fuma o ţigară pe cheltuiala statului.
Casa de Asigurări de Sănătate va redirecţiona o parte din fonduri pentru sănătate.
Pentru a nu trişa, pacienţii vor da probele de scaun în prezenţa unui cadru medical.
Fiind prea mulţi, gândacii nu vor mai fi exterminaţi, ci deparazitaţi; un gândac curat nu reprezintă nici un risc.
Un medic de gardă poate fi trezit doar dacă i-a luat foc casa.
În spitale, vor putea consuma alcool doar persoanele responsabile.
Cabinetele de ginecologie vor putea funcţiona doar cu jaluzelele trase.
Oamenilor răi sau invidioşi nu le vor fi decontate serviciile medicale.
Stela Popescu şi Alexandru Arşinel vor putea prescrie reţete.
Blocurile operatorii vor fi dotate cu polizoare pentru ascuţirea bisturielor.
Prima şedinţă de psihoterapie va fi gratuită, întrucât oricum nu foloseşte la nimic.
Medicii nu vor mai putea fi acţionari la firme de pompe funebre decât prin intermediul rudelor.
Urinoterapia va fi decontată.
Bolnavii vor mai sta câte doi în pat doar dacă al treilea moare.
Înainte de operaţie, orice pacient are dreptul de a fuma o ţigară pe cheltuiala statului.
Casa de Asigurări de Sănătate va redirecţiona o parte din fonduri pentru sănătate.
Pentru a nu trişa, pacienţii vor da probele de scaun în prezenţa unui cadru medical.
Fiind prea mulţi, gândacii nu vor mai fi exterminaţi, ci deparazitaţi; un gândac curat nu reprezintă nici un risc.
Un medic de gardă poate fi trezit doar dacă i-a luat foc casa.
În spitale, vor putea consuma alcool doar persoanele responsabile.
Cabinetele de ginecologie vor putea funcţiona doar cu jaluzelele trase.
Oamenilor răi sau invidioşi nu le vor fi decontate serviciile medicale.
Stela Popescu şi Alexandru Arşinel vor putea prescrie reţete.
Blocurile operatorii vor fi dotate cu polizoare pentru ascuţirea bisturielor.
Prima şedinţă de psihoterapie va fi gratuită, întrucât oricum nu foloseşte la nimic.
Medicii nu vor mai putea fi acţionari la firme de pompe funebre decât prin intermediul rudelor.
Urinoterapia va fi decontată.
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea!!!
- ravenheart
- veteran
Gigi Becali va canta anul acesta in duet cu Stefan Hrusca un colind inedit: "Hahaleru-i hahaler!"
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
-
- veteran
Hai ma baieti radeti putin astai un banc deal meu si mo ras preteni ca ce prostie mio debitat mintea,,,, da bancui bun nui asa???danstiucaru scrie:Doi amici pescari...
-Ma si eu am fost maine si tot 3 faine am luat![]()
-

Da, asta-i ceva mai bun decat cel de dinaintedanstiucaru scrie: Hai ma baieti radeti putin astai un banc deal meu si mo ras preteni ca ce prostie mio debitat mintea,,,, da bancui bun nui asa???![]()

Indubitabil!
Un ardelean, in calatorie in Japonia, isi cumpara niste ochelari revolutionari care-i permit sa vada persoanele imbracate, nude.Iese in strada si-si pune ochelarii. Vede pe toata lumea in pielea goala. E in extaz ! si scoate ochelarii : femeile-s imbracate ! Isi pune ochelarii : dezbracate. Incredibil ! La intoarcere, in avion, il apuca nebunia vazandu-le pe toate stewardesele in pielea goala ! Ajuns acasa, inainte de a intra, isi pune ochelarii ca sa-si vada sotia goala. Deschide usa, si o vede pe nevasta-sa cu Gheo, bunul lui prieten, goi pusca, lungiti pe canapea.Isi scoate ochelarii : tot goi. Isi pune iar ochelarii : goi ! Isi scoate ochelarii : tot goi …
Furios, arunca ochelarii si zbiara :
Tulai Doamne, ca n-am noroc !
Numa’ ce i-am cumparat si deja s-o stricat.
===============
Un smecher de Dorobanti cu ultimul racnet de Lamborghini este oprit de politia rutiera. Bineinteles acesta se foloseste de tupeul specific si incepe conversatia cu un ton amenintator :
- Ce faci frate ? Pe mine te-ai gasit sa ma opresti ? Tu stii cine este taica-meu ?
Politistul, in timp ce completeaza procesul verbal:
- De ce ? Mama ta nu ti-a spus ?!?
Furios, arunca ochelarii si zbiara :
Tulai Doamne, ca n-am noroc !
Numa’ ce i-am cumparat si deja s-o stricat.
===============
Un smecher de Dorobanti cu ultimul racnet de Lamborghini este oprit de politia rutiera. Bineinteles acesta se foloseste de tupeul specific si incepe conversatia cu un ton amenintator :
- Ce faci frate ? Pe mine te-ai gasit sa ma opresti ? Tu stii cine este taica-meu ?
Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.
gabitoi scrie:Un smecher de Dorobanti cu ultimul racnet de Lamborghini este oprit de politia rutiera. Bineinteles acesta se foloseste de tupeul specific si incepe conversatia cu un ton amenintator :

La vama, politistul si cainele de la brigada anti-drog.
- Cainele meu spune ca ati consumat ceva droguri...va supunem la un test.
- Cine, eu? Dumneavoastra vorbiti cu cainele si EU am consumat droguri?!
- Cainele meu spune ca ati consumat ceva droguri...va supunem la un test.
- Cine, eu? Dumneavoastra vorbiti cu cainele si EU am consumat droguri?!
Un barbat e adus in fata judecatorului pentru ca a omorat-o pe sotia lui.
- Fapta dumneavoastra e sub orice critica. Daca aveti intentia ca tribunalul sa nu va condamne la inchisoare pe viata, trebuie sa ne expuneti motive cat de cat plauzibile care sa va poata reduce pedeapsa.
- Domnule judecator, sotia mea era asa de proasta incat nu am putut sa ma controlez si a trebuit sa o arunc de la balcon.
- Declaratia dumneavoastra este o obraznicie nemaiauzita si daca nu doriti ca juratii sa va condamne inainte sa continuam procesul trebuie sa aveti argumente cu adevarat plauzibile.
- Pai sa va povestesc. Locuim intr-un bloc cu 10 etaje la ultimul etaj si la parter locuieste o familie de pitici. Parintii au 1 metru si copiii, cel de 12 ani 70 de cm si cel de 14 ani are 90 de cm .
In ziua respectiva i-am spus sotiei:
- E teribil sa fii pitic. Saracii vecini de la parter, toti sunt asa mici!
- Da, raspunde sotia sunt o adevarata specie de pirinei.
- Pigmei ai vrut sa spui!
- Nu, pigmei e ceea ce are omul in piele si de la care se alege cu pistrui.
- Aia se numeste pigment.
- Ma lasi? Pigment e chestia aia pe care scriau vechii romani.
- Ala se numeste pergament.
- Cum poti draga sa fii asa de incult? Pergament e cand un scriitor publica o parte din ce a scris.
- Domnule judecator, va inchipuiti ca mi-am inghitit cuvantul „fragment“ ca sa nu mai continui discutia asta aberanta. M-am asezat pe fotoliu si am luat un ziar sa-l rasfoiesc. Nici nu m-am asezat bine ca apare sotia mea langa mine cu o carte in mana si imi spune:
- Uite draga, asta e ceea ce scrie un scriitor si se numeste carte, daca nu aveai idee ce e aia. Ia si citeste “Veranda de la Pompadur”.
Iau cartea in mana si ii spun:
- Draga mea, asta e o carte in limba franceza “Marchiza de Pompadour”, nu trebuie sa interpretezi numele in romana.
- Asta e buna draga, imi dai tu lectii de franceza, mie care am facut meditatii cu un vector de la facultate !!
- Ala nu se numeste vector, se numeste lector.
- Esti prost, Lector a fost un erou grec din antichitate.
- Ala a fost Hector si era troian.
- Hector e unitate de masura a suprafatei blegule.
- Ala e hectar draga mea.
- Ma uimesti cu incultura ta. Hectar e o bautura a zeilor.
- Ala se numeste nectar spun eu oftand din adancul sufletului.
- Habar nu ai, eu stiu sigur ca era si o melodie pe tema asta pe care o cantau doua prietene in duo.
- Nu se spune duo se spune duet.
- Ma scoti din sarite, cum dracu de esti asa de incuiat? Duet e cand doi barbati se bat cu sabiile
- Ala se numeste duel.
- Pe dracu, duel e gaura aia neagra din munte de unde apare trenul.
- Domnule judecator, aveam tunel pe limba dar am simtit ca mi se face negru in fata ochilor si nu m-am mai putut stapani si am aruncat-o pe geam.
Liniste in sala… judecatorul ia ciocanelul de pe masa, loveste cu el puternic si spune:
- Esti liber, a fost un caz clar de legitima aparare! Eu o aruncam deja de la Hector!
- Fapta dumneavoastra e sub orice critica. Daca aveti intentia ca tribunalul sa nu va condamne la inchisoare pe viata, trebuie sa ne expuneti motive cat de cat plauzibile care sa va poata reduce pedeapsa.
- Domnule judecator, sotia mea era asa de proasta incat nu am putut sa ma controlez si a trebuit sa o arunc de la balcon.
- Declaratia dumneavoastra este o obraznicie nemaiauzita si daca nu doriti ca juratii sa va condamne inainte sa continuam procesul trebuie sa aveti argumente cu adevarat plauzibile.
- Pai sa va povestesc. Locuim intr-un bloc cu 10 etaje la ultimul etaj si la parter locuieste o familie de pitici. Parintii au 1 metru si copiii, cel de 12 ani 70 de cm si cel de 14 ani are 90 de cm .
In ziua respectiva i-am spus sotiei:
- E teribil sa fii pitic. Saracii vecini de la parter, toti sunt asa mici!
- Da, raspunde sotia sunt o adevarata specie de pirinei.
- Pigmei ai vrut sa spui!
- Nu, pigmei e ceea ce are omul in piele si de la care se alege cu pistrui.
- Aia se numeste pigment.
- Ma lasi? Pigment e chestia aia pe care scriau vechii romani.
- Ala se numeste pergament.
- Cum poti draga sa fii asa de incult? Pergament e cand un scriitor publica o parte din ce a scris.
- Domnule judecator, va inchipuiti ca mi-am inghitit cuvantul „fragment“ ca sa nu mai continui discutia asta aberanta. M-am asezat pe fotoliu si am luat un ziar sa-l rasfoiesc. Nici nu m-am asezat bine ca apare sotia mea langa mine cu o carte in mana si imi spune:
- Uite draga, asta e ceea ce scrie un scriitor si se numeste carte, daca nu aveai idee ce e aia. Ia si citeste “Veranda de la Pompadur”.
Iau cartea in mana si ii spun:
- Draga mea, asta e o carte in limba franceza “Marchiza de Pompadour”, nu trebuie sa interpretezi numele in romana.
- Asta e buna draga, imi dai tu lectii de franceza, mie care am facut meditatii cu un vector de la facultate !!
- Ala nu se numeste vector, se numeste lector.
- Esti prost, Lector a fost un erou grec din antichitate.
- Ala a fost Hector si era troian.
- Hector e unitate de masura a suprafatei blegule.
- Ala e hectar draga mea.
- Ma uimesti cu incultura ta. Hectar e o bautura a zeilor.
- Ala se numeste nectar spun eu oftand din adancul sufletului.
- Habar nu ai, eu stiu sigur ca era si o melodie pe tema asta pe care o cantau doua prietene in duo.
- Nu se spune duo se spune duet.
- Ma scoti din sarite, cum dracu de esti asa de incuiat? Duet e cand doi barbati se bat cu sabiile
- Ala se numeste duel.
- Pe dracu, duel e gaura aia neagra din munte de unde apare trenul.
- Domnule judecator, aveam tunel pe limba dar am simtit ca mi se face negru in fata ochilor si nu m-am mai putut stapani si am aruncat-o pe geam.
Liniste in sala… judecatorul ia ciocanelul de pe masa, loveste cu el puternic si spune:
- Esti liber, a fost un caz clar de legitima aparare! Eu o aruncam deja de la Hector!