Bancuri

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
storm
veteran
veteran

Re: Bancuri

Mesaj de storm » 03 Iul 2013, 14:58

ravenheart scrie:Tatal meu nu a fost niciodata mandru de mine.
Intr-o zi m-a intrebat, "Cati ani ai?"
I-am spus, "Am 5 ani."
Si el mi-a raspuns: "Cand eram de varsta ta aveam sase."

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

TAVY
junior
junior

Mesaj de TAVY » 05 Iul 2013, 19:35

La psihiatru:
- Povesteşte-mi totul în ordine cronologică. Ce-ai facut prima dată?
- La început am creat cerul şi pămîntul... Pe urmă am început să am necazuri...

Inculpat, strigă judecătorul, ai săvârşit violul în felul în care l-a descris procurorul ?
- Nu chiar, dar şi metoda lui e foarte interesantă !

O solicitanta la o agentie matrimoniala:
- As dori sa cunosc un barbat care nu fumeaza, nu bea, nu se uita la fotbal, nu se uita dupa alte femei. Aveti asa ceva?
- Da. In parcul din apropiere.
- E din agentia dvs., nu? intreaba doamna cu bucurie in glas.
- Nu... e din marmura.

Vine Bula la scoala cu o buza umflata. Profesoara:
– Ce-ai patit Bula?
– Am fost cu tata la pescuit si mi s-a asezat o viespe pe buza.
- Vai saracul de tine. Si te-a piscat ?
– Nu, a omorit-o tata cu vasla.

Autorecomandare.....
Nu beau, nu fumez, nu ma droghez, nu-mi insel prietena, dorm de la 22 la 6, citesc, fac sport, sunt foarte cuminte si ordonat.
Dar si cand ies din puscarie…
totul pentru ape si pesti

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 06 Iul 2013, 14:07

Perle BAC 2013, :)))

“Femeile ramaneau acasa in loc de barbati.”
“Capitala SUA este Casa Alba.”
“Lapusneanu s-a tinut de cuvant cand a zis ‘De ma voi scula, pre multi am sa popesc si eu!’ dovada ca azi cel mai intalnit nume este Popescu.”
“Zoe si Tipatescu se iubeau pe la spate.”
“Ion Creanga s-a nascut intre anii 1887-1889.”
“Imparatul avea o gradina si in fund un mar.”
“Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.”
“Este bine sa mai si citesti, decat sa tai frunza la caini degeaba.” “Cristofel Columb a plecat in America unde s-a insurat cu o bastinoasa.”
“In cunoscuta balada Miorita, sunt descrise cateva intamplari in care sunt implicate doi criminali, o oaie turnatoare, si un cioban ce socheaza prin prostia lui.”
“Toma Alimos era viteaz pentru ca cu o mana conducea calul, cu o mana isi tinea matele si cu o mana se batea cu Manea.”
“Inima este impartita in doua atricule si doua testicule.”
“Moromete plecase in excursie sa vanda cerealele.”
“Antarctica este un continent alb din cauza zapezilor care nu se mai topesc odata.”
“Eminescu este trist pentru ca nu a reusit sa faca nimic in viata lui.” “Viata albinelor e primejduita mereu de insecte ca: tantarul, viespea, soarecele si ursii care se urca in fagi unde sunt albinele stranse in colonii si depun miere.”
“In padurile Amazoniei traieste o jungla fioroasa.”
“In nuvela La vulturi de Gala Galaction, sunt descrise aventurile unei alpiniste curajoase fugarite de turci, si copii ei.” “Dintre cele cinci scrisori trimise de Eminescu, prima este considerata a treia. In Scrisoarea a treia se desfasoara batalia de la Rovinari.”
“Poemul Miorita circula pe baza orala, adica nu a fost scrisa, din motive tehnice.”
“Animalele salbatice traiesc in padurea zoologica.”
“Datorita faptului ca Lapusneanu chinuia pe boieri taindu-le nasul, urechile, mainile, etc, el le-a devenit antipatic acestora.”
“Harap Alb era femeie se imbraca in alb si semana cu Mihaela Radulescu.”
“La batranete imparatul naste un fecior.”
“Latina clasica este o limba moarta, care nu se poate vorbi decat in scris.”
“Vitoria, pe langa calitatea de mama avea si pe cea de tata, calitate care este mult mai dificil de indeplinit.”
“Podul de la Drobeta Turnu-Severin, a fost construit de Apollodor din Damasc, al carui picior se mai vede si astazi.”
“Rascoala de la Bobalna a inceput pe un deal si s-a terminat in 1438.”
“Sahara se afla asezata pe un nisip uscat, lipsa apei avand in zona o prezenta statornica.”
“In “Amintiri” apare copilaria fericita a puiului de taran Crenguta Ionel.”
“Magda il iubea pe Tudor Soimaru fara sa stie ca acesta nu stia limbi straine.” “Agripina nu avea decat doi copii, pentru ca al treilea, Paunas, nu mai conteaza pentru ca tot il manca vulturii.”
“Punctul este o linie redusa la minimum.”
“Semnele de punctuatie explica ca limba romana de aceea a aparut, ca sa aiba virgule si puncte."

Mihaitza84
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihaitza84 » 07 Iul 2013, 11:20

Astăzi am cunoscut cel mai fericit taximetrist. Conducea un logan galben, fluiera și zâmbea încontinuu. Mi-a zis :
”Îmi iubesc meseria. Mă doare la bască, n-am șefi, nu îmi spune nimeni ce să fac...”
”Fă dreapta aici” i-am spus.

TAVY
junior
junior

Mesaj de TAVY » 07 Iul 2013, 18:09

Trei tipi mergeau cu un planor când pilotul anunţă că trebuie să arunce câte ceva că depăşeau cu câteva zeci de grame masa critică. Unul aruncă o monedă, altul un stilou iar al treilea o grenadă. Aterizează ei şi vâd pe un tip că înjură.
- Ce s-a întâmplat?
- Mergeam pe stradă şi mi-a căzut o monedă în cap, de am făcut ditamai cucuiul!
Mai merg ei un pic şi vâd o doamnă nervoasă.
- Ce s-a întâmplat?
- Făceam plajă când, nu ştiu de unde, a căzut un stilou şi m-a lovit în spate.
Mai merg ei ce mai merg şi văd o băbuţă râzând isteric.
-Ce s-a întâmplat?
-Ce să se întâmple maică? Am tras un vînt de mi-a explodat casa!

Vecinii lui Bula au un nou nascut. Din nefericire acesta s-a nascut fara urechi. Cand familia lui Bula este invitata la vecini pt. a vedea copilul, tatal lui Bula il ia de-o parte si-i explica:
– Copilul asta e marea lor bucurie, il doresc de mult! Daca spui ceva despre urechile lui te bat de te rup!
– Am inteles, zice Bula.
Cand ajung in casa vecinilor si dau cu ochii de copil, Bula zice entuziasmat mamei copilului:
– Vai ce copil frumos! Mama rasufla usurata.
Bula continua:
– Ce manute dragalase, ce picioruse frumoase… si ce ochi frumosi! Ce-a zis doctoru’, vede bine?
Mama:
– Da, vede bine, de ce intrebi?
– Pentru ca daca va trebui sa poarte ochelari, a belit-o!

O batranica viseaza intr-o noapte ca Dumnezeu vorbeste cu ea si ii promite ca o sa mai traiasca 40 de ani pentru ca a fost credincioasa.
A 2 zi baba se duce la o clinica de chirurgie estetica si cere: lifting, liposuction, silicoane, vopsea blonda, etc
Ce mai,dupa 2 zile cu banii de inmormantare era ca Pamela Anderson!:
Iese baba din clinica si cand traverseaza strada o calca un autobuz
La poarta raiului baba il intreaba pe Dumnezeu:
-Doamne,daca mi-ai promis inca 40 de ani,de ce m-ai omorat?
La care Dumnezeu:
-Nu te-am mai recunoscut!

Un tip intra intr-un bar cu un crocodil.Toata lumea e speriata si se ascunde pe sub mese.Barmanul ii spune:
-Iesi domnule cu crocodilul de aici,nu vezi ca imi sperii toti clientii,ce dracu faci…
Tipul cu crocodilul spune:
-Stai dom-le linistit ca e un crocodil tare cuminte.Uite va fac o demostratie.
Si loveste crocodilul in cap,crocodilul deschide gura.Isi introduce penisul in gura crocodilului,il loveste dinnou in cap si crocodilul incepe sa suga.Loveste dinnou crocodilul in cap,acesta deschide gura si totul e in regula.
-Vedeti,spune el.Nu e nici o problema.Daca cineva doreste poate sa incerce.
La care o blonda spune:
-Dom-le,eu as incerca,dar te rog nu ma lovi asa de tare in cap.

…Intra unu intr-un bar , afumat rau , se tranteste intr-un scaun , si comanda un wisky. Barmanu` zice , politicos , ca nu-i da , ca e cam baut , si-i de-ajuns. Injura asta un pic si pleaca.
Nu trec 5 minute , ca intra iarasi omu` , s-arunca in taburet , si comanda un wisky . ii explica barmanu , mai ferm , ca nu-i mai da , ca si-asa a baut destul.Bodogane si injura omu` , da se cara vartej pa usa afara…
Dupa inca fo 5 minute , iara navaleste omu in bar , iara se priponeste intr-un scaun , si comanda-un wisky…Barmanu Ii zice iara , de data asta raspicat , ca nu incape in discutzie , ca omu-i mult prea beat …la care betzivanu izbucneste in plans:
- Dom`le , nu mai pot , pentru numele lu` Dumnezo` , da tu in cate baruri mai lucrezi ?!??

Alinuta observa diferenta dintre ea si un baietel. Se duce intr-un suflet la mama ei si o intreaba:
- Mama, ce are baiatul ala intre picioare?
- Daca o sa fii cuminte o sa ai parte de una.
- Si daca n-o sa fiu cuminte?
- O sa ai parte de mai multe.

Un soldat statea in post cand apare sergentul care-i spune pe un ton superior:
- Bai, ai grija ca trebuie sa vina generalul. Cand apare anunta-ma.
Peste zece minute apare iar sergentul care intreaba:
- Ma, a venit generalul?
- Nu, domnule sergent.
- Cand vine sa ma anunti.
- OK.
Peste o ora vine generalul. Soldatul il intreaba:
- Tu esti generalul?
- Da.
- Ai dat de dracu`, de cand te asteapta domn sergent!

Bula, insotit de alti doi derbedei, se afla in apartamentul unei nimfomane, incercand sa satisfaca apetitul sexual al gazdei. La un moment dat, sotul doamnei isi anunta sosirea, trantind usa de la parter. In panica, doi dintre amanti apuca sa se imbrace, strecurandu-se unul in baie, altul in bucatarie, numai Bula, gol pusca, se ascunde in sifonier.
Cand sotul intra in casa, din baie iese un “mecanic” spunand:
- Doamna, robinetele sunt in ordine, le-am reparat.
Imediat, alt “mecanic” iese din bucatarie, raportand:
- Doamna, aragazul dvs. e reparat !
Cand se minuna inca de ciudatenia tehnicenilor fara scule si salopeta, din sifonier isi face aparitia un handralau in pilea goala, care vazandu-se privit cu ochii cat cepele, exclama:
- Ce, ba, n-ai mai vazut molie ?

Un grup de cercetatori americani a facut un experiment stiintific:
patru limbrici au fost pusi in patru borcane separate.
Primul limbric intr-un borcan cu alcool, al doilea limbric intr-un borcan cu fum de tigara, al treilea limbric intr-un borcan cu sperma, iar al patrulea limbric intr-un borcan cu pamint.

Dupa ce limbricii au petrecut o zi in borcane, s-au deschis borcanele si s-a constatat ca: primul limbric, cel aflat in alcool , era MORT; al doilea limbric , cel din fumul de tigara era MORT; al treilea limbric aflat in borcanul cu sperma era si el MORT. In schimb, al patrulea limbric, care statuse in pamant, era VIU.

Lectia invatata din acest experiment: atita timp cat bei, fumezi si faci sex… nu ai limbrici.
totul pentru ape si pesti

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 11 Iul 2013, 14:44

Doi prieteni stau de vorbă despre ghinionul în viaţă:
- Ce înseamnă mai exact ziua de Vineri, 13, de ce e cu ghinion?
- Pentru că în această zi se adună toate vrăjitoarele, ursitoarele și fac anumite ritualuri…
- Amice, ce îmi zici tu e vorba de 8 Martie, nu vineri 13!

Judecătorul către inculpat:
- Soţia ta susţine că o ţii într-o permanentă stare de frică. Spune-mi, aşa, ca între bărbaţi, cum reuşeşti?
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

gabitoi
veteran
veteran

Mesaj de gabitoi » 11 Iul 2013, 16:40

Erzsi era servitoare la domni in Cluj. In fiecare joi avea liber si se intorcea acasa seara foarte bine dispusa. Intr-o joi seara domnul o intreaba:
-Erzsi, ce faci tu joia de vii asa vesela acasa?
Erzsi: O, domnu , noi joi intalneam cu Ildiko si cu Feri si Pista si mergem pe Feleac si jucam de-a ghicitul.
Domnul: Cum e jocul asta, Erzsi?
Erzsi: Mergem la capita, noi fetele punem capul in capita si baietii vin pe la spate si f**e la noi, iar noi trebuie ghicit cine fost.
Cateodata vine mai multi tineri si noi nu putem ghici si atunci radem si radem, ei f**e pana ghicim cine fost.
Domnul: Mai Erzsi, e tare interesant jocul asta, as veni si eu!
Erzsi: Veniti domnu, ca joia trecuta fost si doamna si nu a ghicit de 6 ori!

===============

Eram fericit. Eram impreuna cu prietena mea de peste un an, asa ca ne-am hotarat sa ne casatorim.
Parintii mei ne-au ajutat in toate privintele, prietenii m-au incurajat, iar prietena?
Era un vis!
Era un singur lucru care nu-mi dadea pace, chiar deloc, si acela era viitoarea soacra.
Era o femeie de cariera, desteapta, dar in primul rand frumoasa si sexi, care cateodata flirta cu mine, chiar pe fata, si ma facea sa ma simt prost.
Intr-o zi, m-a sunat si m-a chemat pe la ea, sa verific invitatiile. Asa ca m-am dus.
Era singura si cand am ajuns, mi-a soptit ca in curand am sa ma casatoresc si ca avea sentimente si dorinte fata de mine pe care nu le putea trece cu vederea.
Asa ca inainte de a ma casatori si a imi dedica viata fiicei ei, ea vrea sa faca dragoste cu mine numai o data..
Ce puteam spune? Eram socat si nu puteam spune un cuvant.
Ea a mai adaugat ca se va duce in dormitor si daca ma simt in stare....sa ma duc si eu.
Priveam fermecatorul ei corp cum se indeparta de mine.
Am stat pironit un moment, iar apoi m-am intors si m-am indreptat spre usa de la intrare... am deschis-o si am iesit afara.
Acolo, sotul ei (viitorul meu socru) statea afara cu pusca in mana si cu lacrimi in ochi, m-a imbratisat si mi-a zis ca sunt foarte fericiti, ca am trecut micul lor test. Nu-si puteau dori un alt barbat pentru fata lor: "Bun venit in familie".
Atunci mi s-au inmuiat picioarele si am mai invatat inca o lectie importanta: tine-ti tot timpul prezervativele in masina.
Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 16 Iul 2013, 14:45

Sotia se pregateste sa prajeasca un ou ochi. Sotul o vede si incepe sa tipe:
- ATENTIE!!! ATENTIE!!! MAI MULT ULEI!!! AVEM NEVOIE DE MAI MULT ULEI!!! O SA SE ARDA!!! ATENTIE!!!
INTOARCE-L, INTOARCE-L, INTOARCE-L!!! HAI!!! ATENTIE!!! AI INNEBUNIT? ULEIUL O SA SE TERMINE!!! O, DOAMNE DUMNEZEULE, SAREA!!! NU UITA SAREA!!!"
Sotia, deja enervata la culme de tipetele sotului, il intreaba:
- De ce tipi asa? Crezi ca nu sunt in stare sa prajesc un ou???
Barbatul raspunde foarte calm:
- Asta ca sa-ti faci o idee de cum ma simt eu cand conduc masina si tu stai langa mine si tipi...

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 16 Iul 2013, 15:58

O blonda s-a dus sa ia lectii de soferie. La examen, politistul o intreaba:
- Stiti cumva cum functioneaza motorul masinii?
- Pot sa explic cu cuvintele mele?”
- Da, bineinteles.
- Brammm, brammm, brammmm…
:roll:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 18 Iul 2013, 11:56

intra gigel in bar.
Barmanul il intreaba : ce faci, cum te cheama?
Gigel, bine merci!
Barmanul: de unde esti?
Gigel: din banat!
Barmanul : eh, doar temporar.......

:D
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Scrie răspuns