Bancuri

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
moneytehnik
veteran
veteran

Re: Bancuri

Mesaj de moneytehnik » 28 Feb 2012, 19:44

Daţi-mi scris...
-Domnu doctor sunt foarte, foarte nervoasă.
-Mărită-te,cucoană.
-Sunt măritată, da’ nu-mi ajunge.
-Luaţi-vă un amant.
-Mi-am luat doi, da’ nu-mi ajunge.
-Luaţi-vă pe al treilea.
-Am, dar tot nu-mi ajunge.
-Doamnă, dar dumneata eşti bolnavă.
- Daţi-mi scris, că lumea spune că-s curvă.
.....................................................................
O fi ştiind doamna ceva?
Doamna Şmilovici îşi atârna rufele pe frânghie, când clevetitoare ei vecină
s-a apropiat de ea şi i-a spus:
- Îmi pare rău că trebuie să ţi-o spun, dar gurile rele susţin că soţul
dumitale se ţine după fete. La vârsta lui! Are şaizeci şi cinci de ani, nu-i
aşa?
- Da, are şaizeci şi cinci de ani. Ei şi ce dacă aleargă după fete? Şi
câinii aleargă după maşini. Şi când prind câte una, parcă pot să şofeze?
......................................................................
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 28 Feb 2012, 20:13

hahahhaha
tari astea
ia uitati si asta

Bine Bulă, acum, că stii că prietena ta iese cu altul, de ce nu-l “spargi” pe ăla, cum te lăudai?
- Pentru că eu sunt un om calm… astept.
- Astepti… ce?!
- Astept să iasă cu unu mai măruntel :lol:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 01 Mar 2012, 02:29

Marketingul pe înţelesul tuturor

1. Eşti la o petrecere şi vezi o fată superbă. Te duci la ea şi îi spui: „Sunt extrem de bine dotat. Culca-te cu mine”.
- Asta înseamnă marketingul direct.
2. Eşti la o petrecere împreună cu prietenii şi vezi o fată superbă. Unul dintre prietenii tăi se duce la ea, arată spre tine şi spune: „Tipul ăla este extrem de bine dotat. Culca-te cu el”.
- Asta înseamnă publicitate.
3. Eşti la o petrecere şi vezi o fată superbă. Te duci la ea şi îi iei numărul de telefon. A doua zi o suni şi îi spui: „Bună. Sunt extrem de bine dotat. Culca-te cu mine”
- Asta înseamnă telemarketing.
4. Eşti la o petrecere şi vezi o fată superbă. Te ridici, îţi aranjezi cravata, te duci spre ea, îi oferi de băut, îi deschizi uşa (de la maşină), o ajuţi să urce, te oferi să o duci până acasă, după care spui: „Că veni vorba. Sunt bine dotat. Nu ai vrea să te culci cu mine?”
- Asta înseamnă relaţii publice.
5. Eşti la o petrecere şi vezi o fată superbă. Vine spre tine şi îţi spune: „Ştiu că eşti extrem de bine dotat! Am vreo şansă să te culci cu mine?”
- Asta înseamnă recunoaşterea brandului.
6. Eşti la o petrecere şi vezi o fată superbă. Te duci la ea şi îi spui: „Sunt extrem de bine dotat. Culca-te cu mine”. Tipa îţi dă o palmă cât de tare poate.
- Asta înseamnă feedback-ul din partea clienţilor.
7. Eşti la o petrecere şi vezi o fată superbă. Te duci la ea şi îi spui: „Sunt extrem de bine dotat. Culca-te cu mine”. Ea te ia de mână şi te duce să te prezinte soţului său.
- Asta înseamnă dezechilibru între cerere şi ofertă.
8. Eşti la o petrecere şi vezi o fată superbă. Te duci la ea, dar înainte să poţi spune ceva, vine un alt bărbat şi îi spune: „Sunt bine dotat. Ai vrea să te culci cu mine?” iar ea pleacă împreună cu el.
- Asta înseamnă competiţia pe aceeaşi piaţă.
9. Eşti la o petrecere şi vezi o fată superbă. Te duci la ea şi înainte să-i spui: „Sunt bine dotat. Culca-te cu mine” vine soţia ta.
- Asta înseamnă restricţia de a intra pe pieţe noi.
10. Eşti la o petrecere şi nu vezi nici o fată frumoasă.
- Asta înseamnă lipsa unei pieţe de desfacere.
O zi buna!

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 01 Mar 2012, 11:45

Un politist da tarcoale unui bar unde se cam consuma mult alcool in scopul de a prinde cativa soferi piliti.
Un client al barului iese, se impiedica si incepe sa isi caute cheile cam vreo cinci minute. Dupa ce le-a gasit, se taraste si le incearca la vreo 4 5 masini pana ce o gaseste pe a lui. Pana ce a ajuns in masina lui, toti ceilalti s-au carat.
Politistul il asteapta bucuros sa iasa in strada. Evident il opreste pe sofer ii pune fiola si stupoare 0,00 alcool.
Politistul complet buimac. Soferul in schimb ii spune:
- Teapaaa.....in seara asta eu am fost momeala.

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 01 Mar 2012, 12:13

Basescu intra intr-un bar si se aseaza la o masa. Vazandu-l, barmanul se duse repede la masa si, cu un zambet larg, il intreaba:
- Buna ziua, domnule Presedinte, cu ce sa va servim? Un vin alb, un vin rosu… o tuiculiza, un cinzano, un whiskey, o tequila?…
La care Basescu, asteptand finalul intrebarii, raspunde:
- Si o bere...
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

moneytehnik
veteran
veteran

Mesaj de moneytehnik » 01 Mar 2012, 15:03

Am fost ieri dimineata la restaurant si dintr-odata am realizat cu disperare nevoia de a elimina niste gaze. Muzica era foarte tare, asa ca am potrivit gazele cu ritmul muzicii.
Dupa cateva melodii, am inceput sa ma simt mai bine. Mi-am terminat cafeaua, si am observat ca toata lumea se uita la mine...
Apoi mi-am amintit brusc ...ascultam muzica la iPod...
...................................................................................
Care este deosebirea între bărbat şi femeie?
Bărbatul aude cu o ureche, iar pe cealaltă iese totul; femeia aude cu ambele urechi, şi totul iese pe gură.
......................................................................................
Un parlamentar iese agale din sala de şedinţe şi se întâlneşte cu un coleg din opoziţie care se plimbă pe hol şi-l întreabă şoptit:
- Nici tu n-ai somn?
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 01 Mar 2012, 15:13

moneytehnik scrie:[...]Apoi mi-am amintit brusc ...ascultam muzica la iPod...
:lol: :lol: :lol: :lol:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 01 Mar 2012, 19:00

Un parlamentar iese agale din sala de şedinţe şi se întâlneşte cu un coleg din opoziţie care se plimbă pe hol şi-l întreabă şoptit:
- Nici tu n-ai somn?
hahahahahhaha
ametiti dreq :twisted:

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 02 Mar 2012, 12:21

nu e banc... e o intamplare la care am asistat mai zilele trecute

Mergeam linistit cu autobuzul si o tanti pe la freo 60 si ceva de ani se urca in autobuz cu nepotelul... mandra nevoie mare ca nepotelul ei merge la nush ce gradinita unde ii invata limba germana etc... la un moment dat, intra in vorba cu alta tanti sa se laude si ii spune nepotelului sa ii zica in germana: "buna dimineata"... pustiul nu sta prea mult pe ganduri si raspunde sec:

"BUNA DIMINEATA IN GERMANA"... in acel moment jumatate din autobuz bufnise in ras iar tanti cea mandra s-a facut mica... micaaa micaaaa :lol1:

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 02 Mar 2012, 12:54

Seful meu mi-a zis:
- Crezi ca poti sa vii sambata la serviciu, stiu ca e weekend si paote ai planuri, dar am nevoie de tine
- Sigur, nicio problema, am zis, dar e posibil sa intarzii, sambata dupa cum stii e un trafic infernal
- OK, cand crezi ca o sa ajungi?
- Luni
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

Scrie răspuns