e genial.....
Bancuri
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- Matei Claudiu
- veteran

- Matei Claudiu
- veteran

Moare ţiganul, iar în Rai se-ntâlneşte cu Ceauşescu.
- Măi ţigane, când a fost mai bine, in vremea mea sau acum?
- În vremea ta, jupâne, că pă vremea ta politicienii făcea politică, muncitorii lucrea si ţiganii fura. Acu' însă... politicienii fură, muncitorii fac politică, şi toţi vrea.... să lucrez eu.
- Măi ţigane, când a fost mai bine, in vremea mea sau acum?
- În vremea ta, jupâne, că pă vremea ta politicienii făcea politică, muncitorii lucrea si ţiganii fura. Acu' însă... politicienii fură, muncitorii fac politică, şi toţi vrea.... să lucrez eu.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
O blonda povesteste:Am fost dupa amiaza la restaurant si dintr-o data am realizat cu disperare nevoia de a elimina niste gaze. Muzica era foarte tare, asa ca am potrivit gazele cu ritmul muzicii.Dupa cateva melodii, am inceput sa ma simt mai bine. Mi-am terminat cafeaua si am observat ca toata lumea se uita la mine.......Apoi mi-am amintit brusc ca ascultam muzica la Ipod....
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Bula viseaza cifra 11
Se trezeste , se uita la ceas era 11:11, se uita in calendar -11 noiembrie 2011.
Hotarat ca e un semn se urca in tramvaiul 11, ajunge la hipodrom si
pune 11.111 dolari pe calul cu numarul 11 din cursa a 11-a.
Calul iese al unsprezecelea.
Se trezeste , se uita la ceas era 11:11, se uita in calendar -11 noiembrie 2011.
Hotarat ca e un semn se urca in tramvaiul 11, ajunge la hipodrom si
pune 11.111 dolari pe calul cu numarul 11 din cursa a 11-a.
Calul iese al unsprezecelea.
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
- ravenheart
- veteran

Deoarece Dumnezeu nu reuşeşte sa urmărească chiar totul, a creat bătrânele şi băncile din curte.
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
Iarna grea. Un pescar se duce la pescuit desi era mult sub 0 grade. Scoate tarnacopul, face o copca si isi arunca unditele in apa. Sta ce sta si aude o voce groasa din spate:
-Aici nu este peste!
Cand aude isi ia unditele si se muta mai in colo. Tot nu misca nimic. Dupa o vreme iar aude vocea:
-Aici nu este peste!
Pescarul suparat,se muta din nou,sparge gheata si asteapta. Din nou din spatele lui,vocea:
-Aici nu vei gasi peste!
Enervat pescarul se intoarce si spune:
-Da' cine esti tu de imi sperii norocul?
-Eu sunt directorul patinoarului!
-Aici nu este peste!
Cand aude isi ia unditele si se muta mai in colo. Tot nu misca nimic. Dupa o vreme iar aude vocea:
-Aici nu este peste!
Pescarul suparat,se muta din nou,sparge gheata si asteapta. Din nou din spatele lui,vocea:
-Aici nu vei gasi peste!
Enervat pescarul se intoarce si spune:
-Da' cine esti tu de imi sperii norocul?
-Eu sunt directorul patinoarului!