Bancuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- bushmaster
- utilizator constant
Doi pescari au prins pestisorul de aur. Acesta a spus ca daca ii dau drumul le indeplineste 3 dorinte. A doua zi se intilnesc pescarii. Primul super bogat il intreaba pe celalalt care ramasese tot sarac :
-Ce-ai facut prietene,nu ai avut 3 dorinte?
Ba da, chiar ma gindeam care sa fie si cind am intrat in casa m-am impiedicat si am spus: mii de p*le si sa umplut casa. Apoi mi-am dorit sa dispara si au disparut.
-Pai bine dar a treia dorinta, il intreba prietenul?
-Pai a trebuit sa mi-o aduc pe a mea inapoi
-Ce-ai facut prietene,nu ai avut 3 dorinte?
Ba da, chiar ma gindeam care sa fie si cind am intrat in casa m-am impiedicat si am spus: mii de p*le si sa umplut casa. Apoi mi-am dorit sa dispara si au disparut.
-Pai bine dar a treia dorinta, il intreba prietenul?
-Pai a trebuit sa mi-o aduc pe a mea inapoi
- bushmaster
- utilizator constant
Un politist isi facea rondul. La un moment dat vede un bisnitar, pe care il stia de cal breaz si se duce sa il ia la intrebari.
Bisnitarul ii spune:
- Gata dom politist, gata! Nu mai aveti probleme cu mine, m- am facut om cinstit !
- Tu, om cinstit ? Si cu cu ce te ocupi ?
- Pai castig bani din pariuri !
- Cum din pariuri, intreaba politistul?
- Eu fac pariu cu tine pe 200 de dolari ca ouale mele sunt patrate.
Politistul se gandeste putin si accepta.
SI ca sa vada cine castiga pariul, baga mana in chilotii bisnitarului ca sa vada daca are oua patrate.
Evident, ouale bisnitarului erau normale.
- Am castigat ! zice politistul bucuros.
- Bine, face bisnitarul, poftim cei 200 de dolari.
Politistul iii ia si apoi, curios, il intreaba pe bisnitar:
- Fa-ma sa inteleg cum traiesti din pariuri. Uite, tocmai ai pierdut 200 de dolari.
- O vezi pe doamna accea din coltul strazi, care zambeste cu gura pina la urechi?
- Da, face politistul.
- Am facut pariu cu ea pe 500 de dolari ca o sa vii tu sa ma pipai la oua!!
Bisnitarul ii spune:
- Gata dom politist, gata! Nu mai aveti probleme cu mine, m- am facut om cinstit !
- Tu, om cinstit ? Si cu cu ce te ocupi ?
- Pai castig bani din pariuri !
- Cum din pariuri, intreaba politistul?
- Eu fac pariu cu tine pe 200 de dolari ca ouale mele sunt patrate.
Politistul se gandeste putin si accepta.
SI ca sa vada cine castiga pariul, baga mana in chilotii bisnitarului ca sa vada daca are oua patrate.
Evident, ouale bisnitarului erau normale.
- Am castigat ! zice politistul bucuros.
- Bine, face bisnitarul, poftim cei 200 de dolari.
Politistul iii ia si apoi, curios, il intreaba pe bisnitar:
- Fa-ma sa inteleg cum traiesti din pariuri. Uite, tocmai ai pierdut 200 de dolari.
- O vezi pe doamna accea din coltul strazi, care zambeste cu gura pina la urechi?
- Da, face politistul.
- Am facut pariu cu ea pe 500 de dolari ca o sa vii tu sa ma pipai la oua!!
- ravenheart
- veteran
Vasile si Maria mergeau in fiecare an sa vada "Ziua Aviatiei" si in fiecare an Vasile era tentat sa se plimbe cu elicopterul, dar de fiecare data primea acelasi raspuns la rugamintea lui:
- Vasile ai inebunit, 5000 lei sunt totusi 5000 lei.
S-a intamplat mai multi ani la rand si anul acesta Vasile a decis:
- Marie, fac 70, nu stiu cat mai traiesc si poate este ultima sansa.
- Ioane, tot tembel ai ramas, 5000 lei sunt totusi 5000.
Pilotul elicopterului a auzit discutia si a venit cu o propunere:
- Pentru ca este "Ziua Aviatiei" astazi va fac o reducere semnificativa, amandoi la pret de unu si daca pe parcursul zborului nu scoateti nici un cuvant, pur si simplu, nu imi dati nici un ban.
- De indata ce a decolat de pe pista , pilotul a inceput tot felul de manevre riscante, coborari aproape de sol..nici un sunet, intoarceri,..nici un sunet, rasuciri..nici un sunet. Dupa aterizare pilotul se intoarce catre Vasile si ii spune:
- Sunteti tari domn'le, nici un sunet, raman impresionat.
Vasile livid la fata, gaseste puterea sa ingine :
- Eu.. vroiam sa..zic ceva..cand..a cazut Maria, dar totusi 5000 lei raman 5000.
- Vasile ai inebunit, 5000 lei sunt totusi 5000 lei.
S-a intamplat mai multi ani la rand si anul acesta Vasile a decis:
- Marie, fac 70, nu stiu cat mai traiesc si poate este ultima sansa.
- Ioane, tot tembel ai ramas, 5000 lei sunt totusi 5000.
Pilotul elicopterului a auzit discutia si a venit cu o propunere:
- Pentru ca este "Ziua Aviatiei" astazi va fac o reducere semnificativa, amandoi la pret de unu si daca pe parcursul zborului nu scoateti nici un cuvant, pur si simplu, nu imi dati nici un ban.
- De indata ce a decolat de pe pista , pilotul a inceput tot felul de manevre riscante, coborari aproape de sol..nici un sunet, intoarceri,..nici un sunet, rasuciri..nici un sunet. Dupa aterizare pilotul se intoarce catre Vasile si ii spune:
- Sunteti tari domn'le, nici un sunet, raman impresionat.
Vasile livid la fata, gaseste puterea sa ingine :
- Eu.. vroiam sa..zic ceva..cand..a cazut Maria, dar totusi 5000 lei raman 5000.
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
-
- veteran
- bushmaster
- utilizator constant
-
- veteran
O batrina mergea incet pe trotoar abia tirind dupa ea doi saci de gunoi. Unul din saci se rupse si banknote de 20$ incepura sa se insire pe trotoar.
Un politist ce se afla pe acolo o opreste si ii spune.
-Doamna vi s-a rupt sacul si va cad banii. Batrina se uita si spune.
-Noroc ca ati vazut domnule politist, acum trebuie sa ma intorc sa adun banii !
-Stati ca nu-i asa simplu ! De unde aveti banii, nu i-ati furat ?
-Nu domnule, e simplu. Eu stau linga stadionul de fotbal Ghencea, si unii din spectatori vin sa urineze printre uluci pe florile mele. Ma nerveaza f rau mai ales ca la mine in familie sunt toti dinamovisti. Asa ca atunci cind e o partida imi iau foarfeca de vie si ma asez in spatele gardului. Cind un spectator o scoate eu il apuc de "ea" si-i spun 20$ sau ti-o tai ! Politistul se gindeste ca e just si incepe sa rida.
-Dar ce aveti in celalat sac atunci ?
-Pai, domnule politist, ginditi-va si dumneavoastra, nu toti vor sa plateasca !
Un politist ce se afla pe acolo o opreste si ii spune.
-Doamna vi s-a rupt sacul si va cad banii. Batrina se uita si spune.
-Noroc ca ati vazut domnule politist, acum trebuie sa ma intorc sa adun banii !
-Stati ca nu-i asa simplu ! De unde aveti banii, nu i-ati furat ?
-Nu domnule, e simplu. Eu stau linga stadionul de fotbal Ghencea, si unii din spectatori vin sa urineze printre uluci pe florile mele. Ma nerveaza f rau mai ales ca la mine in familie sunt toti dinamovisti. Asa ca atunci cind e o partida imi iau foarfeca de vie si ma asez in spatele gardului. Cind un spectator o scoate eu il apuc de "ea" si-i spun 20$ sau ti-o tai ! Politistul se gindeste ca e just si incepe sa rida.
-Dar ce aveti in celalat sac atunci ?
-Pai, domnule politist, ginditi-va si dumneavoastra, nu toti vor sa plateasca !

- bushmaster
- utilizator constant
Raspuns oficial Renault -
"Dear Mr. Radu D.
We have received and analyzed your complain letter regarding the "greierashi" issue on Renault Megane cars.
Unfortunately, we were unable to find this term (greierashi) in our databases and we kindly ask you to send to us more detailed specification about.
Also, please be so kind to translate in English the following expressions: "bagamiash poola in mashina voastra", "nenorocitilor, sinteti nishte hotzi" and "ma pish pe el de servis reno".
Sincerely yours,
Michel Mouton
Customer Service Representative
414 Avenue Miramax, DC668, Douai, France "

"Dear Mr. Radu D.
We have received and analyzed your complain letter regarding the "greierashi" issue on Renault Megane cars.
Unfortunately, we were unable to find this term (greierashi) in our databases and we kindly ask you to send to us more detailed specification about.
Also, please be so kind to translate in English the following expressions: "bagamiash poola in mashina voastra", "nenorocitilor, sinteti nishte hotzi" and "ma pish pe el de servis reno".
Sincerely yours,
Michel Mouton
Customer Service Representative
414 Avenue Miramax, DC668, Douai, France "

-
- veteran
unele care mi'au venit pe moment:
De ce a vandut un anumit personaj flota?
R: acest individ avea o fata careia ii placea sa faca spagatul, si astfel de cate ori aceasta facea spagatul pe punte trebuia dezmembrat vasul pentru a o putea dezlipi
De ce au disparut caracatitele?
R: Au aflat ca in Romania la guvernare exista animale cu mai multe tentacule si mult mai puternice decat ale lor.
De ce a vandut un anumit personaj flota?
R: acest individ avea o fata careia ii placea sa faca spagatul, si astfel de cate ori aceasta facea spagatul pe punte trebuia dezmembrat vasul pentru a o putea dezlipi

De ce au disparut caracatitele?
R: Au aflat ca in Romania la guvernare exista animale cu mai multe tentacule si mult mai puternice decat ale lor.