Bancuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Presedintele Statelor Unite ne-a cerut sa ne unim pentru o cauza comuna tuturor: combaterea terorismului. Este bine stiut ca musulmanii se opun consumului de alcool si considera vederea unei femei dezbracate (alta decat nevasta sa) drept un pacat. Din aceasta cauza lansam un apel pentru ca timp de o saptamana, ZILNIC, la ora 13.00, toate femeile sa se dezbrace complet si sa alerge prin birouri, iar toti barbatii sa le urmeze cu o bere in mana. Aceasta ne va ajuta sa detectam teroristii care se ascund la noi in firma. Statele Unite va sunt recunoscatoare pentru efortul facut impotriva terorismului. Colaborati! Trimiteti acest mesaj tuturor colegilor de la serviciu si tuturor firmelor partenere
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)
Maica Glafira si maica Serafima se intorceau la manastire cu masina cu alimente. Deodata pe parbriz a sarit un vampir mic. Maicile nu s-au pierdut cu firea cu una cu doua.
- Da cu stergatoarele, da cu stergatoarele, striga maica Serafima.
Vampirul a fost scuturat putin de lamela, dar s-a prins si mai bine de geam, ranjind la ele.
- Foloseste stropitorul, am pus in el apa sfintita.
Ud leoarca, vampirul isi arata coltii, iar apa sfintita nu-si face efectul.
- Incearca cu crucea, incearca cu crucea, striga maica Glafira.
Maica Serafima, deschide geamul, scoate capul afara si incepe sa gesticuleze spre vampir:
- Da-te jos de acolo, tu'ti crucea ma-tii!
Vampirul a fost scuturat putin de lamela, dar s-a prins si mai bine de geam, ranjind la ele.
Maica Serafima, deschide geamul, scoate capul afara si incepe sa gesticuleze spre vampir:

Se intalnesc doi prieteni, Ion si Gigi. Gigi suparat rau de tot.
Ion: Ce ai bai Gica, cine te-a suparat?
Gica: Lasa-ma ma.Am fost la peste.
Ion: Si nu ai prins nimic?
Gica: Ba am prins pestisorul de aur.
Ion: Pestisorul de aur!? Ala de iti indeplineste trei dorinte!? Pai si de ce esti suparat!?
Gigi: Da ma ala.
Ion: Pai si de ce nu l-ai pus sa iti indeplineasca trei dorinte?
Gica: Nu am putut ca l-am prins la curent.
Ion: Ce ai bai Gica, cine te-a suparat?
Gica: Lasa-ma ma.Am fost la peste.
Ion: Si nu ai prins nimic?
Gica: Ba am prins pestisorul de aur.
Ion: Pestisorul de aur!? Ala de iti indeplineste trei dorinte!? Pai si de ce esti suparat!?
Gigi: Da ma ala.
Ion: Pai si de ce nu l-ai pus sa iti indeplineasca trei dorinte?
Gica: Nu am putut ca l-am prins la curent.
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)
- ravenheart
- veteran
costi scrie:Maica Glafira si maica Serafima se intorceau la manastire cu masina cu alimente. Deodata pe parbriz a sarit un vampir mic. Maicile nu s-au pierdut cu firea cu una cu doua.

de-ai sti de cand nu am mai ras asa bine la un banc

Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
UNGURUL si ROMANUL la pescuit. Ungurul mai norocos prinde pestisorul de aur.pestisorul zice: bai ungure uite eu iti indeplinesc o dorinta. ugurul: bai pestisorule vreau sa faci in jurul Ungariei zidul chinezesc. Zis si facut. Mai stau eu ei ce mai stau prinde si romanul pestisorul de aur. Romane ai si tu dreptul la o dorinta ca si ungurul.romanul : pestisorule zidu ala chinezesc are usi? pestisorul : nu are ferestre? pestisorul: NU ROMANUL: E atunci umple-l cu apa =))) =)))
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
- ravenheart
- veteran
George Bush face atac de cord si moare. Ajunge in iad, unde diavolul il astepta. "Nu stiu cum sa procedez", spune diavolul. "Te am pe lista, dar nu mai am nici un loc liber. Uite cum facem. Am trei insi care nu au fost chiar asa de rai. Unul dintre ei ar putea sa plece sus, iar tu ii vei lua locul. Am sa te las pe tine sa decizi pe cine lasi sa plece, ca sa-ti alegi ce loc vrei".
Bush se gandeste ca e chiar bine ca poate sa aleaga, asa ca este de acord cu planul. Diavolul deschide prima usa, iar inauntru, intr-un bazin mare cu apa, Richard Nixon se tot scufunda sub apa, apoi revenea la suprafata.
Asta era pedeapsa lui. 'Nu!' spune George. 'Ma tem ca nu stiu sa inot prea bine, asa ca nu as rezista sa fac asta toata ziua.'
In camera urmatoare se afla Tony Blair, cu un baros in mana, spargea piatra. 'Nu, am o problema la umar, de la golf. Daca ar fi sa sparg piatra toata ziua, mi s-ar rupe bratul pur si simplu.'
In camera urmatoare, Bill Clinton era rastignit pe un birou, iar Monica Lewinski, aplecata peste el, facea ce stim cu totii ca stie ea sa faca. Bush priveste, fara sa-si creada ochilor, apoi spune: 'Da, cred ca as putea sa fac asta.'
Diavolul zambeste, apoi spune: 'In regula, Monica, poti sa pleci.'
Bush se gandeste ca e chiar bine ca poate sa aleaga, asa ca este de acord cu planul. Diavolul deschide prima usa, iar inauntru, intr-un bazin mare cu apa, Richard Nixon se tot scufunda sub apa, apoi revenea la suprafata.
Asta era pedeapsa lui. 'Nu!' spune George. 'Ma tem ca nu stiu sa inot prea bine, asa ca nu as rezista sa fac asta toata ziua.'
In camera urmatoare se afla Tony Blair, cu un baros in mana, spargea piatra. 'Nu, am o problema la umar, de la golf. Daca ar fi sa sparg piatra toata ziua, mi s-ar rupe bratul pur si simplu.'
In camera urmatoare, Bill Clinton era rastignit pe un birou, iar Monica Lewinski, aplecata peste el, facea ce stim cu totii ca stie ea sa faca. Bush priveste, fara sa-si creada ochilor, apoi spune: 'Da, cred ca as putea sa fac asta.'
Diavolul zambeste, apoi spune: 'In regula, Monica, poti sa pleci.'
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
Micutul John intra în dormitorul tatalui sau, exact când acesta se pregatea sa-si puna un prezervativ. Surprins, tatal încearca sa-si ascunda erectia aplecându-se si facându-se ca se uita dupa ceva sub pat.
- Ce faci, taticule? întreaba John.
- Eeeee? Am vazut un sobolan sub pat.
- Si vrei sa-l f.u.t.i?
- Ce faci, taticule? întreaba John.
- Eeeee? Am vazut un sobolan sub pat.
- Si vrei sa-l f.u.t.i?
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...