Bancuri

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 30 Ian 2008, 13:44

Sotia se trezeste dimineata transpirata toata siprintre gemete ii relateaza sotului:- Am avut un vis. Un nubian statea langa patul nostru si ne facea vant cu o frunza de palmier. Asa de bine era, ca am avut un triplu orgasm...Sotul iese vijelie din casa, cumpara un evantai mare de la magazin, apoi cauta pe strada un negru mare la care ii da 20 de dolari si il aduce in dormitor. Ii pune evantaiul in brate si se pune pe treaba cu sotia lui.Negrul da din greu la evantai, dar tipa nu ajunge defel la orgasm asa ca il roaga pe sot sa schimbe putin rolurile cu negrul. Dupa cateva minute, femeia incepe sa urle de placere. Sotul se apropie de negru si ii sopteste la ureche: - Ai vazut bai fraiere cum se tine evantaiul?
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 30 Ian 2008, 18:18

O blonda la un test de cultura generala... no ofense blondelor:)

Merita citit Cheesy

Citi ani a tinut razboiul de 100 de ani?
a) 116 ani
b) 99 ani
c) 100 ani
d) 150 ani
Blonda paseaza prima intrebare.

2. In care tara a fost descoperit palaria
"panameza"?
a) Brazilia
b) Chile
c) Panama
d) Equador
Blonda cere ajutorul publicului.

3. In ce luna sarbatoresc rusii revolutia din
octombrie?
a) Ianuarie
b) Septembrie
c) Octombrie
d) Noiembrie
Blonda foloseste ajutorul telefonic si suna o alta
blonda.

4. Care a fost numele regelui George al IV-lea?
a) Albert
b) George
c) Manuell
d) Jonathan
Blonda cere ajutorul calculatorului.

5. Dupa ce animal au fost numite insulele Canare?
a) Canar
b) Cangur
c) Sobolan
d) Foca
Blonda pierde dreptul la joc.

P.S.: Daca cumva ai zimbit la aceste intrebari, iata raspunsurile:
1. Razboiul de 100 de ani a tinut 116 ani(1337-1453).
2. Palaria Panameza a fost descoperita in Equador.
3. Revolutia din octombrie se sarbatoreste in 07 Noiembrie
4. George al I-lea se numea de fapt Albert. Regele si-a schimbat numele in 1936.
5 Insulele Canare si-au primit numele de la foci. In latina inseamna "insulele focilor (=caini de mare)".
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 31 Ian 2008, 15:22

Doi politisti intra intr-o librarie. Dupa un moment de ezitare, vinzatoarea ii intreaba:
-Ce-i baieti, ploua afara?
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 31 Ian 2008, 15:56

Is cumpara o blonda un BMW ultimul tip , cum mergea ea cu impresii pe strada se opreste la un stop si intra unul cu dacia in ea si ii face spatele varza, se da jos blonda si incepe sa urle :
Blonda: domle masina asta costa cat 100 de dacii ce ma fac, tre sa mi-o platesti....
Tipu: stai linistita ca am eu o solutie , te asezi in patru labe si sufli in toba si isi revine .
Blonda pune botu si intre timp tipul se cara , sufla ea ce sufla si apare in spatele ei alta blonda :
Blonda 2 : ce faci tu ?
Blonda 1 : ma lovit unu in spate si mi-a stricat masina , mi-a spus sa suflu in toba ca isi revine , la care cealalta:
Blonda 2 : nu vezi tu proasta ca is deschise geamurile.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 31 Ian 2008, 16:04

Cine credeti ca mai fluiera dupa o femeie de 40 de ani?
-KuKta. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 31 Ian 2008, 16:29

Toti oamenii de stiinta jucau de-a v-ati ascunsele in Rai. Se pune Einstein si incepe sa numere. Toti se ascund pe unde gasesc, numai Newton ia o creta, traseaza un patrat cu latura de 1 metru si se asaza in mijlocul lui. Dupa ce termina de numarat, Einstein se intoarce si, bineinteles, il vede pe Newton. Ii spune:
- Te-am vazut. Tu esti Newton.
- Imi pare rau, dar nu sunt eu.
- Cum adica nu esti tu? Te cunosc foarte bine. Esti Newton.
- Priveste mai atent. Ce vezi?
- Tu in mijlocul unui patrat cu latura de 1 metru.
- Si ce inseamna Newton pe metru patrat?
- Pascal.
- Pai vezi ca nu sunt Newton !!
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 01 Feb 2008, 01:00

Actualizare DEX(Dictionarul Explicativ al Limbii Romane)

GHINIOANE = varianta moldoveneasca pentru ardelenescul "Bine, Ioane"

HAITI = grupuri de lupi flamanzi care bantuie prin judetul Botosani

LESINA = pe unde merge "le tren"

LIBERTATEA PRESEI = privilegiu de care se bucura un ziarist la iesirea din inchisoare

MERITORIU = teritoriul ocupat de livada de meri

MOLIERE = cutiute in care se pastreaza naftalina

NASTURE = plasture pentru nas

PLASTURE = nasture din material plastic

PITON = peshte a carui lungime declarata se obtine din cea reala prin inmultire cu 3,14

RATEU = pateu din carne de ratza

SCARABEU = cetatean ce locuieste la bloc, la scara a doua; din aceeasi familie de cuvinte se cunosc scaraceu si scaradeu.

SCUMPETE = termen dragastos adresat femeii iubite pe timp de inflatie

TRACTOR = actor cu mult trac

TUTUN = a-a-arma de-de-de a-a-artilerie

TZURTZUR = Sunetul soneriei, iarna

VEDETA = nava mica de razboi care se bucura de o deosebita popularitate

BATALION = fratele mai mic al plutonierului Batal Gheorghe

A GENERALIZA = verb mai mare in grad decat "a coloneliza"

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 01 Feb 2008, 07:19

Bunica intra la macelarie cu nepotelul pe brate. - Va rog, nu-mi cantariti copilasul? - il intreaba pe macelar ... Stiti, acasa nu avem cantar. - Dati-l aici, il duc in spate. In cateva minute sa intoarce: - 2 kile dezosat.

Parintii vin acasa, intra in camera copilului si vad iesind de sub perna un colt de revista. Curiosi, scot revista si vad cu stupoare ca e pentru sado-masochisti. Dupa un timp lung de gandire, tatal spune, incet: - Eu zic sa nu-l batem.

O doamna cheama dulgherul sa localizeze si sa repare un zgomot sacaitor pe care-l auzea in casa. Acesta vine si intreaba: - Cum se face ca acum nu aud nimic? - Nu e intodeauna: numai cand trece autobuzul pe strada. - Si de unde il auziti? - Din sifonier. - Bun, am sa intru in sifonier si cand trece autobuzul o sa-mi dau seama ce este. Zis si facut. Dar, dupa cateva minute, sotul doamnei vine in graba acasa sa se schimbe caci avea o intalnire importanta. Deschide sifonierul si da cu ochi de dulgher. La care acesta: - Daca-ti spun ca astept autobuzul, ma crezi...?
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea!!!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 01 Feb 2008, 10:32

Ursu' iese din viziuna, dupa o iarna lunga de hibernare, cu mare chef de f.... Vestea se duce repede, asa ca toate animalele se ascundeau, care pe unde. Ursu', furios la culme si cu o erectie infricosatoare, ajunsese sa rascoleasca tufisurile - unde da peste arici. Ariciu', ghinionist, abia trezit si el din hibernare, se face ghem de frica. Ursu' - intorcandu'l pe toate partile - "undeee'i pi....ma?!?! Unde ai tu ma, p..da...?!" Dupa cateva momente de panica, ariciu', cu vocea gatuita de frica, zice "nenea.. io n'am p..da...!.." Ursu', continuand sa'l rasuceasca febril - "Pe unde vorbesti ma?!?!"

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 01 Feb 2008, 15:07

Un american, un rus si un roman naufragiaza pe o insula in Pacific. Ii prind canibalii si-i duc la sefu de trib. Asta cand ii vede albi le zice: Daca stiti vreun oras pe care Buruburu sa-l cunoasca, va dau drumu. Americanul: New York, ala cu zgarie nori, Wall Street, Manhatan etc. Buruburu: Nu cunosc. Ciorba. Rusu: Moscova, capitala comunismului, Kremlin, Piata Rosie etc. Buruburu: Nu cunosc. Saramura. Romanu: Cluj Buruburu: Aaa!!! Buruburu cunoaste, acolo facut Politehnica

Scrie răspuns