Bancuri

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 12 Oct 2007, 07:57

Oamenii de fotbal vorbeste :D

* "Daca nu dadea Ceahlaul 4 goluri, castigam noi cu 1-0!" (Ion Velea, membru al clubului Electroputere Craiova, dupa meciul Ceahlaul-Electro 4-1 disputat in campionatul 1994/95)

* M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. (Gigi Becali)

* "Nu cred ca am fi pierdut acest meci, daca s-ar fi terminat 1-1." (Uli Hoeness, manager Bayern Munchen)

* Meritul pentru titlul castigat de Steaua e 50% al lui Olaroiu si 50% al lui Protasov, dar cel mai mare merit e al meu. (Gigi Becali)

* "Milan sau Madrid, important e sa fie din Italia!" (Andreas Moller, fost international german)

* "Acest gol i-l dedic lui Ionut Badea, care a nascut azi-dimineata o fetita, iar golul i-l dedic lui." (Alexandru Baltoi)

* "Situatia este fara iesire, dar nu e critica." (Stefan Effenberg, fost international german)

* "Sper ca acest meci sa nu ramana singurul meu debut la nationala!" (Sebastian Deisler, jucator la Bayern Munchen, declaratie acordata dupa meciul sau de debut, unicul ), in echipa nationala)

* "Noi suntem rapidisti din tata-n fiu, in afara de fiul meu, care e stelist." (Nicolae Vacaroiu)

* "Putea fi 3-3!" (Ioan Sdrobis, antrenorul echipei FC Baia-Mare, dupa meciul Electroputere Craiova - FC Baia-Mare 8-1 disputat in campionatul 1994/95)

* Este incontestabila fortuirea ca romanul sa fie un strasnic luptator sarb. (Cornel Dinu)

* "Nu stiu cate goluri ar trebui sa marcam ca s-o eliminam pe Betis. Cat mai multe ar fi suficiente." (Gabriel Bostina)

* Filosofia este o transcedentala propedeutica pentru sufletul bantuit de moarte al romanului. (Cornel Dinu)

* "Copii, mergeti la scoala, ca si scoala e buna la ceva!" (Gheorghe Hagi, in vizita la o scoala generala)

* Ionel Ganea, ca om, e capabil sa infecteze pana si penicilina! (Marian Iancu)

* "In mare acesta a fost un meci, care, daca s-ar fi desfasurat in alt mod, altul ar fi fost si rezultatul." (Eike Immel, portar Germania)
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

mirceaef
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mirceaef » 12 Oct 2007, 10:09

Un inspector de la Fisc vine la sinagoga in control, se uita pe registre si concluzioneaza catre rabin:
- Domnule, veniturile dvs sunt mici si impozitul la fel. Cum reusiti dvs sa traiti cu niste incasari asa de mici?
- Noi aici reciclam TOTUL si ne multumim cu putin.
- Chiar totul?
- Tot.
- Si picaturile de la lumanari?
- Da, le strangem si le trimitem la o fabrica de lumanari si din cand in cand ne trimit o lumanare.
- Bineeee. Si firmiturile de pe masa le reciclati? întreaba agentul in zeflemea.
- Da. Le strangem si le trimitem. Din cand in cand primim o punga de pesmet.
- Buuuun. Da cu pieile de preputz de la circumcizie ce faceti? Si pe ele le reciclati?
- Da. Le strangem, le trimitem la Fisc si din cand in cand ne trimit cate o pulà ca tine sà ne controleze!
Carping Club

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 14 Oct 2007, 20:10

Doi poponari se duc la cumparaturi in Mall, si la un moment dat unuia din ei ii vine sa se usureze, asa ca intra in toaleta, iar celalalt ramane sa-l astepte afara. Dupa 20 de minute, poponarul iese afara teribil de suparat. - "Ce-ai patit ?" il intreaba celalalt. - Pai sa vezi, zice el. Ma usuram ca omul, si langa mine il vad pe unul cu o minunatie de scula...Bai, superba, ce mai... Asa ca l-am intrebat daca n-ar putea sa mi-o bage si mie o data... - Si ? - Tipul imi spune ca tariful e 20 de euro centimetrul, adica mi-o baga de cat am bani. M-am cautat prin portofel, si am gasit vreo 100 de euro. I-am platit, mi-am dat blugii jos, si mi-a infipt-o doar 5cm - Pai, si de ce esti asa suparat ? - Cand eram noi ocupati, intra un dobitoc si ma loveste cu usa si ma umple de datorii :lol:

nu vi se pare ca se aseamana si cu anumite parti ale lucrurilor din eterna si fascinanta romanica? :lol: :evil:

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 16 Oct 2007, 16:17

cele 3 momente grele, de cumpana, in viata unui barbat: pierderea nevestei, a jobului si prima zgarietura pe masina. :D
near the beer

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 16 Oct 2007, 17:07

da' de prima zgarietura pe mulineta noua, pe care ai asteptat-o 2 luni sa-ti vina din State, ce zici?

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 16 Oct 2007, 17:11

in comparatie cu durerea pricinuita de pierderea soacrei? :?
near the beer

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 16 Oct 2007, 17:13

Aha, acu o dai deja pe chefuri! :lol: :twisted:

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 16 Oct 2007, 17:20

costica_fishing scrie:in comparatie cu durerea pricinuita de pierderea soacrei? :?
:lol: Asta parca-mi suna a versul ala din Leonard Cohen "everybody knows":

"everybody got this broken feeling
like their father or their dog just died"

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 19 Oct 2007, 13:51

Sotul vine acasa din delegatie si sotia are trei barbati in casa.
Nu stie unde sa-i piteasca asa ca ii baga repede in trei saci si ii pune pe balcon.
Sotul vrea sa-si aprinda o tigara si vede sacii astia si intreaba:
-Ce e cu sacii astia?
-A fost mama ta in vizita si ne-a adus cate ceva...
Sotul da un picior la primul sac si dinauntru se aude:
-Kvik,kvik,kvik!
Sotul zice:
-A, un purcelus...e bine!
Da un picior la al doilea sac si aude:
-MUU,MUUUUUU
-A, un vitelus...
Da un picior la al treilea sac si nimic. Mai da inca un picior si mai tare si nimic.Ia o lopata si incepe sa dea in sac cu ea.
Deodata sacul se deschide si iese un tip revoltat rau:
-IN PIZDA MATII, DACA TAC...INSEAMNA CA TI-A ADUS MATA CARTOFI
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea!!!

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 19 Oct 2007, 23:10

economia israeliana in prag de faliment,... ingrijorare mare la nivel inalt,...sedinte de guvern,... framantari,... se cauta solutii...
intr-una din sedinte, Itic se scoala in picioare si zice:
- gata ! stiu ! am gasit ! declaram razboi statelor unite !
imediat voci dezaprobatoare se ridica impotriva lui, apostrofari, acuze:
- cum? ce solutie e asta? e o nebunie! statele unite sunt o forta militara puternica, sustinuta de o economie superdezvoltata, nimeni nu le poate tine piept... o sa vina ca tavalugul peste noi... ce idee mai e si asta?
- pai tocmai asta e - argumenteaza Itic - declaram razboi statelor unite, il pierdem, ne cotropesc.... apoi urmeaza reconstructia de dupa razboi,... pe banii lor, tehnologia lor, resursele lor, cu militarii lor,... in zece ani ne punem pe picioare,...
liniste in sala ,...priviri aprobatoare,... se supune la vot ... toata lumea voteaza pentru, numa Strul impotriva...
Strul e somat sa-si argumenteze votul si zice:
- solutia e nesigura,... ce ne facem daca castigam razboiul?
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Scrie răspuns