Bancuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Sotul vine acasa hotarat sa isi tapeze sotia de niste banuti,asa ca-i spune: - Draga mea, daca vrei sa mai facem dragoste, trebuie sa te gandesti si la mine, asa ca, de azi inainte, pentru o partida de sex normala,tariful pe care va trebui sa-l platesti este de 10.000 de lei. Pentru 50.000 poti avea o partida super, iar pentru 100.000 de lei, una ca-n filme. Zis si facut. Seara, sotia se aseaza in pat, gata dezbracata. Sotul, un pic nedumerit, da sa o intrebe ce are de gand, cand aceasta ii arata pe noptiera o bancnota de 100 de mii de lei. - Ei, smechero, zice sotul, vrei direct una ca-n filme! - Nu iubitule, Nu una ca-n filme, zece normale.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
- veteran
Intra o fata draguta la farmacie si intreaba farmacista: - Aveti in vanzare prezervative foarte mari? - Desigur ca avem, vreti sa cumparati? - Nu, dar nu-i asa ca nu o sa va suparati daca am sa astept aici pana intra cineva sa cumpere ?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
Ajunge Rabi disperat la Dumnezeu:
-Doamne... ce ma fac... fiul meu, cel mai mare, oglinda sufletului meu, sprijinul meu la batranete... Doamne, a trecut la crestinism...
-Stai linistit, Rabi, si al Meu...
- Ce mai face barbatul tau?
- Ce-i spun eu.
-Doamne... ce ma fac... fiul meu, cel mai mare, oglinda sufletului meu, sprijinul meu la batranete... Doamne, a trecut la crestinism...
-Stai linistit, Rabi, si al Meu...
- Ce mai face barbatul tau?
- Ce-i spun eu.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
Multi prosti, putine gloante!