Bancuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Americanii cauta suncontractor pentru asamblare pentru noul lor avion de vanatoare. Cea mai ieftina oferta, evident, vine de la chinezi. De proba, le dau chinezilor partile avionului si ii pun sa il asambleze. Dupa 3 zile, din hangar iese un tanc. Chinezul: "Sefu', asta a iesit, ce sa facem, erau piese de tanc, a iesit tanc, daca doreai avion imi dadeai piese de avion".
Americanii decid ca au nevoie de experti, de rigurozitate: nemti. Le dau piesele, din hangar iese un tanc. Neamtul: "Nu se poate face nimic altceva din piesele puse la dispozitie".
Americanii decid ca au nevoie de creativitate, asa ca incredinteaza slujba romanilor. Le dau piesele, dupa 3 luni din hangar iese un F-532 SuperStealth. Nemtii: "Ba, cum dracu ati facut ma un avion ca noi l-am facut si desfacut de 10 ori si numai tanc ne iesea". Romanii: "Pai si noua tot tanc ne-a iesit, da' l-am luat putin la pila..."
Americanii decid ca au nevoie de experti, de rigurozitate: nemti. Le dau piesele, din hangar iese un tanc. Neamtul: "Nu se poate face nimic altceva din piesele puse la dispozitie".
Americanii decid ca au nevoie de creativitate, asa ca incredinteaza slujba romanilor. Le dau piesele, dupa 3 luni din hangar iese un F-532 SuperStealth. Nemtii: "Ba, cum dracu ati facut ma un avion ca noi l-am facut si desfacut de 10 ori si numai tanc ne iesea". Romanii: "Pai si noua tot tanc ne-a iesit, da' l-am luat putin la pila..."
Cu lacrimi Bastus!
Englezul observa o schimbare in comportamentul nevestii, asa ca angajeaza un majordom, ca sa aiba cine sa o spioneze, si ii spune sa-l anunte la servici, daca nevasta il inseala cumva.
Trece prima zi, nimic.
Trece a doua zi, nimic.
A treia zi... englezul nerabdator, suna majordomul sa vada ce-i face nevasta.
- Sir, sotia dvs e in camera cu un barbat.
- Du-te si vezi ce fac?
- Un moment.... sir
Dupa cate minute....
- Sir, cate nerusinare, chiar va insala.
- Asculta, ia pusca, omoara-mi nevasta, si pe nemernicul ala taraste-l prin toata camera si arunca-l pe geam, sa ajunge in piscina din spatele curtii.
- Am inteles, sir, asteptati...
Se duce majordomul, ia pusca, o ucide pe infidela, si nu-si mai aduce aminte ce trebuia sa faca cu amantul. Ia telefonul:
- Sir, ce trebuia sa fac cu amantul?
- Taraste-l prin toata casa, dupa care arunca-l pe geam, ca sa cada in piscina din spatele curtii, sa se inece.
- Sir... da' noi nu avem piscina in curtea din spate.... Sir, ce numar ati format????
Trece prima zi, nimic.
Trece a doua zi, nimic.
A treia zi... englezul nerabdator, suna majordomul sa vada ce-i face nevasta.
- Sir, sotia dvs e in camera cu un barbat.
- Du-te si vezi ce fac?
- Un moment.... sir
Dupa cate minute....
- Sir, cate nerusinare, chiar va insala.
- Asculta, ia pusca, omoara-mi nevasta, si pe nemernicul ala taraste-l prin toata camera si arunca-l pe geam, sa ajunge in piscina din spatele curtii.
- Am inteles, sir, asteptati...
Se duce majordomul, ia pusca, o ucide pe infidela, si nu-si mai aduce aminte ce trebuia sa faca cu amantul. Ia telefonul:
- Sir, ce trebuia sa fac cu amantul?
- Taraste-l prin toata casa, dupa care arunca-l pe geam, ca sa cada in piscina din spatele curtii, sa se inece.
- Sir... da' noi nu avem piscina in curtea din spate.... Sir, ce numar ati format????
Cu lacrimi Bastus!
Doi ardeleni merg la vanatoare. Dupa o vreme obositi si fara nimic in
tolba hotarasc sa manance. Trag o horinca, reusesc sa se torpileze bine de tot si adorm la umbra unui pom.
Spre seara, cand a inceput sa se racoreasca, Gheo se trezeste, se freaca la ochi si observa deasupra lui un deltaplan. Speriat il trezeste in fuga si pe Vasai si-i arata dihania, la care Vasai il intreaba:
- Trag?
- Trage!
Vasai baga doua patroane in pusca si trage fara sa stea pe ganduri.
Gheo:
- Nu cre' ca l-ai nimerit!
Vasai:
- Nu-i bai, bin' c'o dat drumu' la om!!!
tolba hotarasc sa manance. Trag o horinca, reusesc sa se torpileze bine de tot si adorm la umbra unui pom.
Spre seara, cand a inceput sa se racoreasca, Gheo se trezeste, se freaca la ochi si observa deasupra lui un deltaplan. Speriat il trezeste in fuga si pe Vasai si-i arata dihania, la care Vasai il intreaba:
- Trag?
- Trage!
Vasai baga doua patroane in pusca si trage fara sa stea pe ganduri.
Gheo:
- Nu cre' ca l-ai nimerit!
Vasai:
- Nu-i bai, bin' c'o dat drumu' la om!!!
Cu lacrimi Bastus!
Un naufragiat ajunge in jungla unde este inconjurat de un trib de canibali. Disperat, omul isi indreapta privirea spre cer si spune: - Doamne, sunt pierdut! Cerul se lumineaza deasupra lui, este invaluit de raze si se aude o voce de sus: - Fiul meu, nu esti inca pierdut. Ia o piatra si arunc-o in capul conducatorului lor. Omul ia o piatra si o arunca in capul sefului canibalilor. Vocea de sus: - Acum esti pierdut !
Cu lacrimi Bastus!
Iepuroaica, frumoasa padurii si dorita de toate animalele mascule din padure, se marita pana la urma cu lupul. Dupa un timp, iepuroaica naste trei purcelusi.
Lupul, suparat, o paraseste. Ursul, vechi admirator, se gandeste:
"Bai, iepuroaica asta e cam curva, da' uite ce misto arata si oricum, poate lupul nu a satisfacut-o, de-aia a avut nevoie si de altcineva."
Si se insoara cu iepuroaica. Dupa un timp, iepuroaica naste trei purcelusi.
Ursul, suparat, o paraseste. Leul, regele, se gandeste :
"Da' focoasa e iepuroaica asta, daca nici lupul si nici ursul n-au satisfacut-o. Ma face curios."
Morala: toti barbatii sunt porci
Lupul, suparat, o paraseste. Ursul, vechi admirator, se gandeste:
"Bai, iepuroaica asta e cam curva, da' uite ce misto arata si oricum, poate lupul nu a satisfacut-o, de-aia a avut nevoie si de altcineva."
Ursul, suparat, o paraseste. Leul, regele, se gandeste :
"Da' focoasa e iepuroaica asta, daca nici lupul si nici ursul n-au satisfacut-o. Ma face curios."
Morala: toti barbatii sunt porci
Cu lacrimi Bastus!
-
- veteran
Mai, macar in bancuri sa le lasam impresia ca...
In autobuz, Alabama, 1960. Se rascoala negrii, ca vor sa stea si ei in fata, sa mai stea si albii in spate. Incepe scandalul, tipete, paruiala, pana se enerveaza soferul.
- Ba, ia gata cu galagia! Ete smecheria dracului, la mine in autobuz v-a gasit... Ba, pe mine nu ma intereseaza, pentru mine sunteti toti albastrii. Acum toata lumea la locurile lor: albastru deschis in fata, albastru inchis in spate.

In autobuz, Alabama, 1960. Se rascoala negrii, ca vor sa stea si ei in fata, sa mai stea si albii in spate. Incepe scandalul, tipete, paruiala, pana se enerveaza soferul.
- Ba, ia gata cu galagia! Ete smecheria dracului, la mine in autobuz v-a gasit... Ba, pe mine nu ma intereseaza, pentru mine sunteti toti albastrii. Acum toata lumea la locurile lor: albastru deschis in fata, albastru inchis in spate.
Cu lacrimi Bastus!