Bancuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Dupa prietene se intalnesc pe strada. Una bocea, indoliata. Cealalta o intreba:
-Vai draga, dar ce e cu tine? Ce s-a intamplat? De ce esti in doliu? Te simti bine? Ti-e rau? Ai fost la medic? Ce a zis?
-Sunt indoliata ca sotul meu a murit in accident de avion...
-Vai draga, dar cum s-a intamplat? Povesteste-mi!
-Pai aseara s-a dus pana la piata. Apoi a trecut pe la carciuma si a baut 2 beri. Intorcandu-se spre casa, a vazut un avion pe cer si uitandu-se dupa el, a cazut intr-o gura de canal.
-Vai draga, dar ce e cu tine? Ce s-a intamplat? De ce esti in doliu? Te simti bine? Ti-e rau? Ai fost la medic? Ce a zis?
-Sunt indoliata ca sotul meu a murit in accident de avion...
-Vai draga, dar cum s-a intamplat? Povesteste-mi!
-Pai aseara s-a dus pana la piata. Apoi a trecut pe la carciuma si a baut 2 beri. Intorcandu-se spre casa, a vazut un avion pe cer si uitandu-se dupa el, a cazut intr-o gura de canal.
Cu lacrimi Bastus!
O cucoana in fusta stramta si scurta vrea sa se urce in autobuz. Sa ridice piciorul pana pe scara se vedea cam totul.. Discret, duce mana la fermoarul de la spate si il descheie... incearca din nou..nope, tot asa. Se mai descheie o data la fusta - tot nimic. A treia oara - idem. In spatele ei - un cioban. O ia de umeri si o urca. Asta revoltata: "Nesimtitule, pui mana pe mine?!!?" Ciobanul: "Apoi domnita, dupa ce m-ai descheiat de 3 ori la prohab am crezut ca suntem prieteni..."
Daca este sa ne ghidam dupa reclame, in Romania populatia are trei mari probleme: matreata, cariile la dinti si menstruatiile...
Nasterile sunt de trei tipuri: 1) spontane - cand nevasta naste la o luna dupa casatorie. 2) tardive - cand naste nevasta la doi ani de la moartea sotului. 3) extrauterine - cand naste servitoarea
Daca este sa ne ghidam dupa reclame, in Romania populatia are trei mari probleme: matreata, cariile la dinti si menstruatiile...
Nasterile sunt de trei tipuri: 1) spontane - cand nevasta naste la o luna dupa casatorie. 2) tardive - cand naste nevasta la doi ani de la moartea sotului. 3) extrauterine - cand naste servitoarea
Este seara.. plictisit, un cuplu de intelectuali sta relaxat in pat.
Domnul citeste Schopenhauer, doamna se cultiva cu TolstoI. Domnul incepe
sa o mangaie usor pe sani, se joaca putin, coboara, urca, se mai gandeste
putin, ii aluneca mana putin mai jos, sigur pe el, continua, face cateva
cerculete in jurul buricului, si isi lasa mana sa alunece si mai jos...
Doamna tulburata, respira din ce in ce mai greu, intreaba:
- DOMNUL DORESTE SEX? iar domnul cu o indolenta crasa:
- NU,DOMNUL DORESTE SA INTOARCA..PAGINA.
Un sofer intra intr-o carciuma, ia un rachiu si incepe sa injure si sa scuipe pe jos: "baga-mi-ash p..a in el de trabant!"
Il intreaba lumea: "Aaa, ai trabant?"
"Nu, sunt sofer de camion. Stati sa va zic... Baga-mi-as p..a in el de trabant!" si iar scuipa pe jos...
"Pai intr-o curba am iesit de pe carosabil si opreste un dobitoc cu trabantu cica vrea sa ma ajute, sa-mi tracteze camionul 'tu-i gura mamii lui de trabant" si iar scuipa "la care pe mine ma pufneste rasul, ma uit la el si-i zic: mah, daca tu tractezi camionul cu rahatul asta de mashina, io iti sug p..a..."
Domnul citeste Schopenhauer, doamna se cultiva cu TolstoI. Domnul incepe
sa o mangaie usor pe sani, se joaca putin, coboara, urca, se mai gandeste
putin, ii aluneca mana putin mai jos, sigur pe el, continua, face cateva
cerculete in jurul buricului, si isi lasa mana sa alunece si mai jos...
Doamna tulburata, respira din ce in ce mai greu, intreaba:
- DOMNUL DORESTE SEX? iar domnul cu o indolenta crasa:
- NU,DOMNUL DORESTE SA INTOARCA..PAGINA.
Un sofer intra intr-o carciuma, ia un rachiu si incepe sa injure si sa scuipe pe jos: "baga-mi-ash p..a in el de trabant!"
Il intreaba lumea: "Aaa, ai trabant?"
"Nu, sunt sofer de camion. Stati sa va zic... Baga-mi-as p..a in el de trabant!" si iar scuipa pe jos...
"Pai intr-o curba am iesit de pe carosabil si opreste un dobitoc cu trabantu cica vrea sa ma ajute, sa-mi tracteze camionul 'tu-i gura mamii lui de trabant" si iar scuipa "la care pe mine ma pufneste rasul, ma uit la el si-i zic: mah, daca tu tractezi camionul cu rahatul asta de mashina, io iti sug p..a..."
Organul sexual masculin a cerut o crestere de salariu pe urmatoarele considerente:
- lucreaza la mare adancime;
- lucreaza cu capul in jos;
- lucreaza in mediu cu umiditate ridicata;
- lucreaza la temperaturi ridicate;
- nu are ventilatie sau aer conditionat la locul de munca;
- nu are weekend-uri si nici concedii de odihna;
- nu are liber daca lucreaza ore suplimentare;
- are un loc de munca cu conditii periculoase care de multe ori poate cauza boli profesionale.
Cererea i-a fost refuzata din urmatoarele motive:
- nu are studii;
- nu munceste 8 ore neintrerupt;
- nu raspunde prompt la toate solicitarile;
- dupa o scurta perioada de activitate adoarme la locul de munca;
-nu lasa curatenie la locul de munca;
-nu dovedeste fidelitate fata de locul de munca...
- lucreaza la mare adancime;
- lucreaza cu capul in jos;
- lucreaza in mediu cu umiditate ridicata;
- lucreaza la temperaturi ridicate;
- nu are ventilatie sau aer conditionat la locul de munca;
- nu are weekend-uri si nici concedii de odihna;
- nu are liber daca lucreaza ore suplimentare;
- are un loc de munca cu conditii periculoase care de multe ori poate cauza boli profesionale.
Cererea i-a fost refuzata din urmatoarele motive:
- nu are studii;
- nu munceste 8 ore neintrerupt;
- nu raspunde prompt la toate solicitarile;
- dupa o scurta perioada de activitate adoarme la locul de munca;
-nu lasa curatenie la locul de munca;
-nu dovedeste fidelitate fata de locul de munca...
-
- veteran
- petre - BerTi
- utilizator constant