Bancuri

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 26 Iul 2006, 15:03

O blonda avea o papagalita..de cate ori venea tipa acasa se uita in oglinda si
spunea..sunt blonda sunt sexi si vreau sa ma f.t.Pasarea prinsese si ea acest
obiciei..intr-o buna zi vine acasa la blonda un preot..cum intra pe usa papagalita
incepe..sunt blonda sunt sexi si vreau sa ma f.t.Popa beleste ochii si sune:fata mea am si
eu doi papagali acesa dar f diferiti de acesta..ai mei sunt evlaviosi,spun toata ziua
numai rugaciuni,etc...am sa-ti iau si pasarea ta sa o invta ce stiu ai mei...zis si
facut...cand ajunge popa acasa cu papagalita,unul dintre papagali ii spune celuilalt:ti-am
spus fraiere ca nu ne rugam la Dumnezeu degeaba?

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 27 Iul 2006, 15:59

O tipa frumoasa da anuntz in ziar:"Tanara frumoasa, disponibila caut barbat care sa nu bea, sa nu fumeze...". Intr-o noapte suna cineva la usa.Tipa deschide. La usa un barbat beat, cu tzigara in coltzul gurii, cu sticla de tarie in mana. Barbatul:-am venit pentru anuntzul din ziar. Tipa:-mai nesimtzitule tu nu ai vazut ce scrie acolo...sa nu bea, sa nu fumeze.Tu ce cautzi aici? Barbatul: ai am venit doar sa-tzi spun sa nu te bazezi pe mine!... :lol:

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 28 Iul 2006, 10:42

Bula intra in farmacie si intreaba: - Aveti prezervative? - In primul rand, ii raspunde farmacista enervata... prezervativele nu sunt pentru copii si in al doilea rand sa-i spui lui taticu sa vina singur sa si le cumpere pentru ca sunt de diferite marimi! - In primul rand, raspunde bula, prezervativele nu sunt pentru copii ci sunt impotriva copiilor si in al doilea rand nu o sa-i spun nimic lui tata pentru ca sunt pentru mama.....care va pleca la statiune si marimea inca nu o stie! ...

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 28 Iul 2006, 12:00

- De ce iau blondele pilule anticonceptionale?
- Din superstitie.

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 31 Iul 2006, 13:22

Intreaba Bula pe invatatoare.
-Care este diferenta ditre barbat si femeie?
Raspunde invatatoarea.
-Ce numar de pantof poarta taica-tu la picior?
-43
-Dar maica-ta?
-36
-Vezi? Diferenta ii intre picioare

Un mos se duce la starea civila si intreaba: -Aici se fac nunti? -Da tataie dc?Ai vreun fiu nepot ceva care vrea sa se insoare? -Nu ...eu vreau sa ma insor! -Cum?Matale?Pai cati ani ai? -75 -Pai si la varsta asta te insori matale? -Dar ce are?Sunt tanar puternic frumos...Ce are? Ala uimit...ii raspunde: -Bine tataie iti fac rezervare peste 10 zile. -Aaaaa nu pot peste zece zile, Zise mosul. -Dar dc? -Pai peste 10 zile se insoara tata. -Cum???????Tatal d`voastra??? -Eee el nu prea vrea....dar il obliga parintii!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 31 Iul 2006, 14:21

in creierul unui barbat, un neuron, singur cuc si trist de nu se poate statea pe fotoliu. intra alt neuron pe usa mere glontz la sifonier si incepe sa indese haine intr-un geamantan. apoi se intoarce, da sa plece si-l vede pe celalalt suparat si blazat pe fotoliu si-i zice:
- ce faci, frate?
- ce sa fac, ...pe-aici
- hai, frate jos, ca suntem toti acolo! :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 31 Iul 2006, 21:35

Clinton a mintit. Un barbat poate uita unde parcheaza sau chiar unde locuieste, dar nu uita niciodata o partida de sex oral, indiferent cat de nereusita a fost.
Barbara Bush

Potrivit unor cercetari recente, femeile spun ca se simt mai comfortabil daca se dezbraca in fata unui barbat, decat daca ar face-o in fata unei femei.
Aceasta din cauza ca femeile sunt foarte critice, in timp ce barbatii sunt doar recunoscatori.
Robert DeNiro
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 01 Aug 2006, 09:32

Cica se duce un tzigan la pescuit cu un Mertz 600 SEL. Coboara tziganu din masina. Scoate mulineta de aur cu fir de matase si ac de diamant si da la peste. Cand, ia sa vezi minunatie: Prinde pestisoru de aur. Ptiuuuuu.... La care pestisoru': - Stii eu sunt pestisoru' de aur cu alea 3 dorintze... Tziganu: ZI CE VREI...

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 01 Aug 2006, 13:16

Definitia fidelitatii: lipsa ocaziilor favorabile. :roll:

Un betiv povesteste altui betiv:
-Si cum mergeam linistit spre casa, deodata simt ca cineva ma calca pe mana! :D

Un ardelean se uita-n oglinda: No, fain is! No, frumos mi-s, Doamne! F**e-m-as! :D
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

georgelucius
senior
senior

Mesaj de georgelucius » 01 Aug 2006, 14:46

Doua femei joaca golf si se distreaza de minune pina cind una dintre ele trimite mingea exact in mijlocul unui grup de barbati. Din nefericire, unul dintre ei cade secerat la pamint, zvircolindu-se de durere cu ambele miini intre picioare. Femeia fuge la el, isi cere mii de scuze si il roaga sa-i permita sa-l ajute pentru ca, intimplator, este asistenta medicala. -Nu, multumesc, in citeva minute am sa-mi revin, sopteste barbatul, cu miinile tot intre picioare. Simtindu-se teribil de vinovata, femeia ii da miinile usor la o parte, ii desface cu mare grija fermoarul pantalonilor si incepe sa-l maseze in zona genitala apoi sa-i faca o felatie. - Va simtiti mai bine? il intreaba la un moment dat. - Da, mult mai bine, geme tipul. Dar degetele de la mina tot ma dor ca dracu'!

Scrie răspuns