Bancuri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- mihaimircea
- veteran
"A guy walks into a sperm donor bank wearing a ski mask and holding a gun. He goes up to the nurse and demands her to open the sperm bank vault. She says "But sir, its just a sperm bank!", "I don't care, open it now!!!" he replies. So she opens the door to the vault and inside are all the sperm samples. The guy says "Take one of those sperm samples and drink it!", she looks at him "BUT, they are sperm samples???" , "DO IT!". So the nurse sucks it back. "That one there, drink that one as well.", so the nurse drinks that one as well. Finally after 4 samples the man takes off his ski mask and says, "See honey - its not that hard."
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
Un tragic incendiu a distrus, luni dimineata, biblioteca personala a presedintelui George W. Bush. Ambele sale carti au fost mistuite de flacari. Purtatorul de cuvant al Presedintiei, Ari Fleischer, a declarat ca presedintele este cu atat mai afectat, cu cat nici nu apucase s-o coloreze pe cea de-a doua....
Cu lacrimi Bastus!
Un tip intra sub dus exact in momentul in care nevasta sa iese din cada.
Subit, se aude soneria apartamentului. Dupa o discutie scurta, purtata pentru a decide care dintre ei sa mearga sa raspunda, femeia iese, se inveleste intr-un prosop de baie si deschide usa de la intrare. Era Vasile, vecinul de palier.
Inainte sa poata spune un cuvant, Vasile o intrerupe:
- Iti dau 800 de euro pe loc daca lasi sa cada prosopul de baie cu care esti acoperita.
Putin mirata, femeia ezita cateva secunde, dupa care desface prosopul si
ramane goala in fata lui Vasile. Asta o priveste cateva secunde din cap pana-n picioare, dupa care ii intinde 8 bancnote de 100 de euro. Surprinsa de aceasta intamplare, dar
multumita de mica avere pe care tocmai o facuse in mai putin de 2 minute, femeia intra din nou in baie. Sotul sau, care era inca sub dus, o
intreaba:
- Cine-a fost?
- Vasile, vecinul nostru de palier.
- Ah, perfect. Ti-a dat cei 800 de euro pe care mi-i datora?
Subit, se aude soneria apartamentului. Dupa o discutie scurta, purtata pentru a decide care dintre ei sa mearga sa raspunda, femeia iese, se inveleste intr-un prosop de baie si deschide usa de la intrare. Era Vasile, vecinul de palier.
Inainte sa poata spune un cuvant, Vasile o intrerupe:
- Iti dau 800 de euro pe loc daca lasi sa cada prosopul de baie cu care esti acoperita.
Putin mirata, femeia ezita cateva secunde, dupa care desface prosopul si
ramane goala in fata lui Vasile. Asta o priveste cateva secunde din cap pana-n picioare, dupa care ii intinde 8 bancnote de 100 de euro. Surprinsa de aceasta intamplare, dar
multumita de mica avere pe care tocmai o facuse in mai putin de 2 minute, femeia intra din nou in baie. Sotul sau, care era inca sub dus, o
intreaba:
- Cine-a fost?
- Vasile, vecinul nostru de palier.
- Ah, perfect. Ti-a dat cei 800 de euro pe care mi-i datora?
Cu lacrimi Bastus!
- ravenheart
- veteran
3 pisoiasi se laudau care dintre ei este mai lenes.
Primul zice: - Ba, mie imi este asa de lene ca dupa ce imi pune stapanul
lapte in bol mi-e prea lene sa ma ridic sa-l beau!!!
Al doilea: - Mie imi pune lapte in bol si ma baga cu fata in el, dar
mi-e prea lene sa misc limba sa il beau!!!
Al treilea: - Ba, da voi sunteti harnici in comparatie cu mine... - ????
- Ati auzit azi noapte ceva galagie pe afara???
Ceilalti doi:
- Da, a fost unul care a zbierat toata noaptea de nu am putut sa dormim....
Al treilea: - Eram eu, ma pusesem pe un coi si mi-era lene sa ma ridic!!!!
Primul zice: - Ba, mie imi este asa de lene ca dupa ce imi pune stapanul
lapte in bol mi-e prea lene sa ma ridic sa-l beau!!!
Al doilea: - Mie imi pune lapte in bol si ma baga cu fata in el, dar
mi-e prea lene sa misc limba sa il beau!!!
Al treilea: - Ba, da voi sunteti harnici in comparatie cu mine... - ????
- Ati auzit azi noapte ceva galagie pe afara???
Ceilalti doi:
- Da, a fost unul care a zbierat toata noaptea de nu am putut sa dormim....
Al treilea: - Eram eu, ma pusesem pe un coi si mi-era lene sa ma ridic!!!!
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
Un tip intra in farmacie si cere un pachet de prezervative.
- Ce numar doriti? Intreaba farmacista.
- Nu stiu. - Luati tabla asta cu gauri de diferite marimi si mergeti la
toaleta sa vedeti.
Dupa minute bune tipul revine.
- Ei ce numar sa fie? Intreaba farmacista.
- Da-le dracului prezervative, cat face tabla?
- Ce numar doriti? Intreaba farmacista.
- Nu stiu. - Luati tabla asta cu gauri de diferite marimi si mergeti la
toaleta sa vedeti.
Dupa minute bune tipul revine.
- Ei ce numar sa fie? Intreaba farmacista.
- Da-le dracului prezervative, cat face tabla?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
iu
Din cauza ca nu avea berbec pentru oile lui, Badea Gheorge merge la doctorul satului si il intreaba ce sa faca. Doctorul ii spune ca poate sa ia el locul berbecului si daca se reuseste atunci a doua zi oile or sa stea la umbra, iar daca nu, la soare.
Merge Gheorge al nostru acasa, urca toate oile in tractor si merge cu ele la padure sa le rezolve.
Le trage la toate cate un numar si le aduce acasa. Peste doua zile cand se trezeste o cheama pe Maria:
-Marie, unde stau oile, la soare sau la umbra?
-La soare.
Le urca Gheorge iar in remorca si merge la padure. La fiecare cate 3 numere si acasa cu ele. Dupa 4 zile si 4 nopti de somn se trezeste si intreaba unde sunt oile. Maria se uita si le vede tot la soare. Gheorghe le urca iar remorca si le duce la padure unde in doua zile le trage la fiecare 7 numere. Ajunge acasa si dupa 5 zile de somn o intreba pe Maria?
-Marie, unde is oile?
-Ma Gheorge, nici la soare nici la umbra, ca toate is in remorca numai una e la volan si clanxoneaza.
Merge Gheorge al nostru acasa, urca toate oile in tractor si merge cu ele la padure sa le rezolve.
Le trage la toate cate un numar si le aduce acasa. Peste doua zile cand se trezeste o cheama pe Maria:
-Marie, unde stau oile, la soare sau la umbra?
-La soare.
Le urca Gheorge iar in remorca si merge la padure. La fiecare cate 3 numere si acasa cu ele. Dupa 4 zile si 4 nopti de somn se trezeste si intreaba unde sunt oile. Maria se uita si le vede tot la soare. Gheorghe le urca iar remorca si le duce la padure unde in doua zile le trage la fiecare 7 numere. Ajunge acasa si dupa 5 zile de somn o intreba pe Maria?
-Marie, unde is oile?
-Ma Gheorge, nici la soare nici la umbra, ca toate is in remorca numai una e la volan si clanxoneaza.
În sat soseste o învatatoare noua si tînara. În întîmpinarea ei este trimis un tînar aratos. Acesta îi pune frumos bagajele în caruta ,si se aseaza în fata, lînga domnisoara. La marginea satului vad ei o vaca care se împerechea cu un taur. Venita de la oras, învatatoarea este profund marcata, si-l întreaba pe tînar:
- De unde stie taurul, ca... stii tu... deci, cînd este momentul potrivit?
- Dupa mirosul vacii...
Merg ei mai departe si vad un cal si o iapa facînd acelasi lucru.
- Si calul de unde stie...? întreaba din nou curioasa femeie.
- Tot dupa miros, la fel si cîinii, si oile.
Ajung ei la noul domiciliu al învatatoarei, descarca bagajele si baiatul îsi ia ramas bun:
- Toate cele bune!
- Multumesc pentru ajutor, spune tînara. Mai treci pe la mine daca ti s-a desfundat nasul...
- De unde stie taurul, ca... stii tu... deci, cînd este momentul potrivit?
- Dupa mirosul vacii...
Merg ei mai departe si vad un cal si o iapa facînd acelasi lucru.
- Si calul de unde stie...? întreaba din nou curioasa femeie.
- Tot dupa miros, la fel si cîinii, si oile.
Ajung ei la noul domiciliu al învatatoarei, descarca bagajele si baiatul îsi ia ramas bun:
- Toate cele bune!
- Multumesc pentru ajutor, spune tînara. Mai treci pe la mine daca ti s-a desfundat nasul...