Bancuri

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 27 Feb 2006, 13:30

Intrebare la Radio Erevan: Ce este scris pe spatele Statuii Libertatii?Raspuns: Made in China!

Intrebare la Radio Erevan: - Se pate ramane insarcinata de la distanta ?
Raspuns: - Da, daca distanta e mai mica decat lungimea.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

Rares.S
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Rares.S » 27 Feb 2006, 21:34

In paradis, Sf. Petru intampina 10 femei moarte in aceeasi zi.
- Toate femeile care si-au inselat sotii, un pas anainte.
9 dintre cele 10 femei inainteaza cu un pas. In acel moment, Sf. Petru se intoarce catre Dumnezeu:
- Si cu surda ce facem?

noname
veteran
veteran

jh

Mesaj de noname » 28 Feb 2006, 08:06

:twisted: poate prin semne intelegea...

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 28 Feb 2006, 11:58

Bula la scoala.
Profesoara : Copii spuneti-mi si mie un nume de pasare.....
Bula : Uliu, d-na profesoara.
Profesoara : Bravo Bula! Ia zii de unde vine numele de "uliu"?
Bula : Pai.. sa vedeti.. in epoca de piatra traia o pasare care avea picioarele mici si coaiele mari .
Profesoara : Asa si... de unde vine numele pana la urma?
Bula : Pai atunci cand ateriza facea:Uliuuuuuu ! Uliuuuuuu !

- Ce mai fac fratii tai?
- Unul s-a casatorit, dar celalat o duce destul de bine. S-a apucat de pescuit ...

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 01 Mar 2006, 11:13

Scrisori de dragoste
- Acum 30 de ani:

Iubitule, mi-e dor de buzele tale fierbinti, de mainile tale puternice, mi-e dor sa-mi mai sprijin capul pe umarul tau. Mi-e dor sa ma mai privesti, sa ma dezmierzi, sa ma alinti. Ce n-as da sa te am langa mine, sa te simt, sa te miros, sa te cuprind, sa ma cuprinzi, sa te sarut, sa ma saruti...Te astept iubitule, la fel cum astept primavara sa vina peste mine sa-mi infloreasca copacii, sa-mi intoarca randunelele, sa-mi imboboceasca zambilele si narcisele si ghioceii. Si-as vrea sa te adulmec ca pe-o frezie galbena si sa te pun intre sani, sa-ti simt mirosul in nari tot anotimpul. Si sa ramai proaspat acolo, sa nu te ofilesti, hranit de seva sanilor mei.
Te-as face parfum iubitule, parfum de frezie te-as face, si as pastra reteta numai pentru mine, sa nu te aiba nici Channel si nici Dior. Si-as fi cea mai iubita dintre pamanteni cu parfumul tau izuind dinspre mine si doar spre iarna te-as mai preschimba in parfum de cetina verde. Te-as scoate de acolo, dintre sani, ca pe un clondir fermecat si-as pune doua sau trei picaturi in causul palmei si-apoi le-as saruta. Ti-as saruta parfumul iubitule, sub un manunchi de vasc, in noaptea de Craciun.

- Si... in zilele noastre:
Iubitule,

Vezi ca ti-am lasat mancare calda in cuptor. Ai grija cum scoti tava, sa nu dai pe jos, cum ai facut alaltaieri la mama. Ti-am pus si o bere la rece, in frigider. E Tuborg, ca n-am mai gasit Timisoreana. Oricum Timisoreana s-a scumpit si nu primeau nici sticle la schimb. La desert vezi ca au mai ramas niste biscuiti de aseara, de la ala micu. Mai lasa-i si lui vreo doi, ca n-am timp sa mai trec pe la supermarket sa-i cumpar alt pachet. Nu uita sa uzi florile. Am schimbat eu nisipul din litiera, dar daca scapa Mitzi vreun pishu pe dupa canapea, sterge-l tu cu carpa albastra din baie. Geamurile trebuie neaparat sterse, dar lasa, mai bine sterge-le dupa ce dai cu aspiratorul. Si intinzi tu rufele pe balcon, ok scumpi? Ca eu s-ar putea sa ajung tarziu diseara. Ne face mama niste sarmale si tre' sa astept sa se raceasca. A, era sa uit! Vezi ca am umezit niste camasi de-ale tale, sunt pe scaunul din dormitor. Trebuie calcate, sa nu prinda miros. Si inchide naibii computerul ala si apuca-te de treaba. Te pup scumpi! Diseara am o surpriza pentru tine. Ciao. Muamua. Iubire mica ce esti...

Raspunsul lui:

Habibi, tu stie ca ieu nu stie bine romaneste. Vino repede acasa sa traduci mie. Mitzi plange vrea tine. Si miroase a pipi de la ea. Astept la tine ca me foame tare.
ps-abea astept surpriza ta

Sorin
Moderator
Moderator

5 years old girl

Mesaj de Sorin » 01 Mar 2006, 14:28

The 5 Year Old

Here's a truly heartwarming story about the bond formed between a little girl and some construction workers that makes you believe that we CAN make a difference when we give a child the gift of our time...

A young family moved into a house, next door to a vacant lot.

One day a construction crew turned up to start building a house on the empty lot. The young family's 5-year-old daughter naturally took aninterest in all the activity going on next door and spent much of each day observing the workers. Eventually the construction crew, all of them gems-in-the-rough, more or less adopted her as a kind of project mascot.

They chatted with her, let her sit with them while they had coffee and lunch breaks, and gave her little jobs to do here and there to make her feel important.

At the end of the first week they even presented her with a pay envelope containing a couple of dollars. The little girl took this home to her mother who said all the appropriate words of admiration and suggested that they take the two dollar "pay" she had received to the bank the next day to start a savings account.

When they got to the bank, the teller was equally impressed and asked the little girl how she had come by her very own pay check at such a young age. The little girl proudly replied, "I worked last week with the crew building the house next door to us."

My goodness gracious," said the teller, "and will you be working on the house again this week, too?"

The little girl replied, "I will if those assholes at Home Depot ever deliver the fucking sheet rock..."
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 01 Mar 2006, 15:03

15 sfaturi pentru doamne
1. Nu-ti inchipui ca poti schimba un barbat decat daca este in scutece
2. Ce faci daca prietenul tau pleaca? Inchizi usa.
3. Daca au pus un barbat pe luna, ar trebui sa fie in stare sa-i puna pe toti acolo.
4. Niciodata nu lasa mintea barbatului tau sa umble razna -- este prea mica sa plece singura.
5. Alege barbatii mai tineri. Orice ai face nu se maturizeaza niciodata.
6. Barbatii sunt toti la fel -- au doar fete diferite, pentru a-i putea deosebi.
7. Definitia celibatarului; un barbat care inca nu a facut o femeie sa se simta prost.
8. Femeile nu fac barbatii de ras -- majoritatea dintre ei o fac singuri.
9. Cea mai buna metoda de a determina un barbat sa faca ceva, este sa spui ca sunt prea batrani pentru asta.
10. Dragostea e oarba, dar casnicia iti deschide ochii.
11. Daca vrei un barbat care sa se tina de cuvant, cauta intr-un spital de nebuni.
12. Evreii au ratacit prin desert 40 de ani. Nici in timpurile biblice barbatii nu intrebau incotro sa apuce.
13. Daca te intreaba ce-ti place sa citesti, spune-i extrasuri de cont.
14. Din pacate, toti oamenii(barbatii) sunt egali.
15. Pune acest anunt in dormitor: DACA VREI MICUL DEJUN LA PAT, DORMI IN BUCATARIE.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 01 Mar 2006, 15:13

o luashi cu copipeist din motto-ul emisiunii '' de 3 ori Ratata?'' a lu Mihaela Tatoo??? :D

asta se intampla frate cand femeia are maxim un neuron si si ala moare de frig si singuratate ....tztztztzt....
pescuiasca si el va

noname
veteran
veteran

lk

Mesaj de noname » 01 Mar 2006, 18:09

gandul nu este rezultatul actiunii neuronilor :wink: oricum am inteles ce voiai sa zici :mrgreen:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 01 Mar 2006, 18:15

nu e al neuronilor ci al interactiunii dintre ei nu ? :D
o sa ma iei cu axoni, mediatori chimici.....? :D
pescuiasca si el va

Scrie răspuns