Atitudine user apsalba

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 01 Feb 2010, 19:35

:lol: :twisted:

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 01 Feb 2010, 20:17

apsalba scrie:Era unu' Lapusneanu. Oare cum zicea? Multi, multi da prosti. sau ceva de genul asta. :lol:
Eu chiar prost am fost crezand ca platesti factura cum ai promis. :D
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 01 Feb 2010, 23:35

boistean scrie:
un pic de literatura romana (C. Negruzzi) si de istorie n-ar strica, mai ales cand ne "dam" pe cai mari.

Lapusneanu a zis-o tocmai viceversa si intr-un context total diferit- prosti, dar multi
Saracu Fane din Alba, la cata scoala a facut el si cati ani au trecut de cand a uitat ce e aia scoala nici nu ma mir ca rastalmaceste citatele lui Negruzzi. A trecut Fanel ca gsca prin apa... :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 01 Feb 2010, 23:36

Adrian SB scrie:
apsalba scrie:Era unu' Lapusneanu. Oare cum zicea? Multi, multi da prosti. sau ceva de genul asta. :lol:
Eu chiar prost am fost crezand ca platesti factura cum ai promis. :D
Nu te culpabiliza - ai crezut in cuvantul lui, atata tot. Stii proverbul francez: Promettre c'est noble tenir c'est bourgeois"! fanel din Alba e nobil din acest punct de vedere, adica doar promite. Noroc ca vin burghezii aia antipatici, de pe forum, si mai si fac cate ceva! :lol:

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 01 Feb 2010, 23:38

boistean scrie:
apsalba scrie:Era unu' Lapusneanu. Oare cum zicea? Multi, multi da prosti. sau ceva de genul asta. :lol: :lol: :lol:
un pic de literatura romana (C. Negruzzi) si de istorie n-ar strica, mai ales cand ne "dam" pe cai mari.

Lapusneanu a zis-o tocmai viceversa si intr-un context total diferit- prosti, dar multi
asa interpreteaza si intelege si legile nu trebuie sa ne mire ca debiteaza asa ceva.asta acum ca inca nu s-a ars becul la kascheta stimabilului

propun schimbarea numelui topicului sau mutata discutia in topicul:"apsalba odineasca-se in pace". e randul nostru sa facem basca de el.

:D :D :D

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 02 Feb 2010, 08:08

boistean scrie:
apsalba scrie:Era unu' Lapusneanu. Oare cum zicea? Multi, multi da prosti. sau ceva de genul asta. :lol: :lol: :lol:

Chiar credeai ca nu cunosc textul original? :lol: :lol: :lol:
Va credeam mai inteligenti.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 02 Feb 2010, 08:44

apsalba scrie: Chiar credeai ca nu cunosc textul original? :lol: :lol: :lol:
Pai si acum tot asta credem....ai niste goluri maaaari in cultura generala. Stim ca iti plac pestii si pescuitul dar asa from time to time mai pune si tu mana pe o carte. Un Cioran, un Ionescu, un Liiceanu sau Patapievici nu au cum sa iti dauneze. Daca tot ne crezi pe noi "mai inteligenti" de ce nu incerci si tu sa te ridici la nivelul nostru? Hai ca nu e greu... :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 02 Feb 2010, 09:43

Fario_nebunu scrie:
apsalba scrie: Chiar credeai ca nu cunosc textul original? :lol: :lol: :lol:
Pai si acum tot asta credem....ai niste goluri maaaari in cultura generala. Stim ca iti plac pestii si pescuitul dar asa from time to time mai pune si tu mana pe o carte. Un Cioran, un Ionescu, un Liiceanu sau Patapievici nu au cum sa iti dauneze. Daca tot ne crezi pe noi "mai inteligenti" de ce nu incerci si tu sa te ridici la nivelul nostru? Hai ca nu e greu... :lol:
Multi dupa acest forum nu au atata scoala cata vacanta am avut eu. Cat despre cultura generala e de discutat. In privat daca doresti. Chiar as putea sa te invit la un schimb de carti. Am o biblioteca destul de consistenta.

muican adrian
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de muican adrian » 02 Feb 2010, 09:47

Carti in biblioteca au multi dar aia nu inseamna ca au si citit cartile.
Sigur esti unul care cumperi cartile dupa cat de colorata e coperta.

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 02 Feb 2010, 09:51

apsalba scrie:
boistean scrie:

Chiar credeai ca nu cunosc textul original? :lol: :lol: :lol:
mda. m-ai lasat fara cuvinte... :D

Scrie răspuns