ati Vz si mai mari ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
seara la apus e festivalul adevarat,pacat ca ne ignora total.... 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
pe malul opus celui pe care eram noi era un tip brunet cu o bitzigla,tu erai?bogdank scrie:Tu pe unde ai fost ieri? Eu am fost pe la Parta, mai era cineva pe malul opus, care strecura apa![]()
dadea la greu dupa avati cu popper-e,voblere,etc
ce avetzi mai cu omul...nu e suficient ca Timisul ne **** cam mereu?
azi mi-am luat revansa...
dupa ce am strecurat apa cu toate voblerele din cutie, am trecut pe gume. Si surprize-suprize. Prima recuperare - un avat de 2 kile. Inca 2-3 aruncari, un avatel de 1/2 kil. Hopaaaa. Inca ceva atacuri nefinalizate, bucati intre 1/2 si aprox 1,5 kile. Si apoi....bineinteles ca pe ala mare l-am ratat
A lovit de 2 ori in guma, o data in shad, o data in grub, ambele cu coada incurcata dupa cirlig
Nu stiu ce l-o fi atras cind venea guma "ca cuiul". Pe evolutie "neincilcita", n-a vrut sa atace ala mare. Si era maaaaaare. Fazele au fost "la vedere", ii vedeam de sus cum atacau. Comparind cu ala de 2, tata lor avea cel putin 4 kile
Mama, ce imi lipsea un bat de fly (cu tot cu instructiuni tehnice, ca ma depasheshte
). Pina sa ma hotaresc sa pun un streamer in fata gumei, a trebuit sa plec.
I'LL BE BACK
dupa ce am strecurat apa cu toate voblerele din cutie, am trecut pe gume. Si surprize-suprize. Prima recuperare - un avat de 2 kile. Inca 2-3 aruncari, un avatel de 1/2 kil. Hopaaaa. Inca ceva atacuri nefinalizate, bucati intre 1/2 si aprox 1,5 kile. Si apoi....bineinteles ca pe ala mare l-am ratat

Nu stiu ce l-o fi atras cind venea guma "ca cuiul". Pe evolutie "neincilcita", n-a vrut sa atace ala mare. Si era maaaaaare. Fazele au fost "la vedere", ii vedeam de sus cum atacau. Comparind cu ala de 2, tata lor avea cel putin 4 kile

Mama, ce imi lipsea un bat de fly (cu tot cu instructiuni tehnice, ca ma depasheshte

I'LL BE BACK