ati Vz si mai mari ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
astazi,in timp ce schimbam naluca,eram plasat pe un mal inalt si am vazut de sus un avat care avea in jur de 1m,poate peste,iesind din adanc si dand iama in mijlocul raului,in curent.culmea ca atacul lui nu a fost atat de galagios ca al celor mai mici,a fost mai delicat in rapire...
cu mainile tremurande am bagat naluca in agrafa
apoi mi-am aprins o tzigara.
cu mainile tremurande am bagat naluca in agrafa

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Michael scrie:astazi,in timp ce schimbam naluca,eram plasat pe un mal inalt si am vazut de sus un avat care avea in jur de 1m,poate peste,iesind din adanc si dand iama in mijlocul raului,in curent.culmea ca atacul lui nu a fost atat de galagios ca al celor mai mici,a fost mai delicat in rapire...
cu mainile tremurande am bagat naluca in agrafaapoi mi-am aprins o tzigara......pusa invers in gura

am vazut animale peste un metru si eu si aveau atacuri lipsite de energie insa am vazut si putin mai violente
si dc atacul se produce la 7-8 m de tine te apuca teama
si iti pui intrebari de genu : Oare mai merita sa lansez...? hai sa zicem ca il intep apoi
oricum daca din entuziasm nu incurcam sau ma agatam cu vobleru si rfeuseam sa lansez acelasi rezultat nici nu se uita la naluca 

o fi fost viitura pe la noi?ca ieri parea ca ar fi fost crescut 6-8m si ar fi scazut brusc.asa ca am bagat si eu patinaj artistic+slalom coborare la greu.pe mal inalt de 5-6 m stateam si aveam mil la picioare+ca au aparut cubice noi pe 6-7m fata de nivelul apei de ieri.avem o bafta cu timisul asta....bogdank scrie:In timp ce patinam pe milul de pe malul de 45° si sub mine rapea un animal....
O fi rude

Tu pe unde ai fost ieri? Eu am fost pe la Parta, mai era cineva pe malul opus, care strecura apa
A fost chiar mare Timisul. La prima curba mare in aval de pod, apa a trecut de zona cu nisip si a ajuns pina pe iarba de sus, ca era numai mil si cubicele pline de apa.
Pe mocirla ce curgea pe Timis, animalele mari rapeau de-a lungul malului, mai-mai sa iasa pe uscat. Nici n-am vazut miscare la aia mici, era festival de whale-watching

A fost chiar mare Timisul. La prima curba mare in aval de pod, apa a trecut de zona cu nisip si a ajuns pina pe iarba de sus, ca era numai mil si cubicele pline de apa.
Pe mocirla ce curgea pe Timis, animalele mari rapeau de-a lungul malului, mai-mai sa iasa pe uscat. Nici n-am vazut miscare la aia mici, era festival de whale-watching

si eu tot la Parta,cu un coleg 
intradevar umblau avatii,era festival,mai ales spre seara hapaind din acea insecta alba de sezon care se lasa pe apa.

intradevar umblau avatii,era festival,mai ales spre seara hapaind din acea insecta alba de sezon care se lasa pe apa.