Argumente

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 13 Aug 2008, 15:35

Razvan , discutia aia despre OF , din punctu meu de vedere ai abandonat-o tu , oricum , in timp ce-l asteptai pe Onesti la ore tirzii puteai sa ma luminezi si pe mine , ai preferat sa-mi bagi o dedicatie pe album personal . Daca io bag acuma mai multe voblere ca tine am dreptate , nu :lol: :lol: !!?

Tavi , vreau doar sa mentionez ca in ultima vreme unii useri si-au gasit o noua jucaria , poze pe personal cu dedicatii , unii au succes , altii mai putin , nu-i de mirare ca apar si topicuri cu dedicatii !!! Io unu nu ma pling de tratament , si atita vreme cit sistemu imi permite , o sa ma simt bine aici :lol:

Fir Intins!!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 13 Aug 2008, 15:40

Onesti , nu te mai lua asa in serios , pe bune , nu are rost ! Daca unu vrea sa argumenteze bine , daca nu atunci nu , ce ii asa de greu !

Fir Intins!!!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 13 Aug 2008, 15:42

Nu e vorba de numar. Voblerele le-am bagat la album ca si argument, pentru a nu lasa impresia ca vorbesc sa ma aflu in treaba, doar de dragul de a ma contrazice.
Mai mult decat atat, mai am si cateva Original Floater de 13 cm si chiar si unul de 5 cm, insa pe alea nu le-am fotografiat pentru ca obiectul discutiei privea initial modelul de 7 cm si apoi s-a extins si la cel de 9 cm. Asta e.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 13 Aug 2008, 15:44

Avand in vedere ca acest topic a fost deschis (a nustiucata oara) pt a isca scandal, rog un moderator sa-l inchida. :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 13 Aug 2008, 15:45

daca mi-e permis sa intreb, de ce era relevant nr. de voblere in discutia aia?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 13 Aug 2008, 15:47

Adi_ scrie:onesti, asta am mai intrebat si eu. daca te acuza cineva de japca, nu ar trebui sa aduca si ceva dovezi, martori, ceva? se pare ca nu... :)
bre , adilucu deja incep sa ma plictisesc si io de povestea somnului ala ce l-ai prins secolu' trecut si esti acuzat de japca fara nici un fel de dovada . stiind cu cine ai fost la pescuit si ca l-ai luat la twister , o fost misto , te-ai bucurat ! io te ntreb acu ? te vor bantui frustrarile unora cu sau fara martori imaginari pana o sa iesi la pienzie ? :lol: :lol: :lol:

dupe cate vad io treba ncepe la 7 si se termina la 1 :lol: :lol: :lol:
uat a fuch ? nu mai aveti si alte trebi ? :lol: :lol: :lol:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 13 Aug 2008, 15:51

:)
nu nene, nu e asta problema. putin imi pasa mie ce spune unu' sau altu' fara nici o dovada, cu atat mai putin Gerula. eu ma refeream la principiu, la ideea de a acuza fara dovezi :wink:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 13 Aug 2008, 15:55

poi daca nu ti pasa atunci laso drecu de treaba :lol: :lol: ca parca vad un serial gen elodia si peste 2 ani tot asta citesc pe la cafenea :lol:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 13 Aug 2008, 16:00

seriale de-alea fi convins ca o sa vezi si peste doi ani.
uite, unul de acu' 2 ani e ala cu concursul cu Mishtone, razvan diaconescu direct si cu Gerula Lazarus l-au lansat deja si cica au audienta record :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 13 Aug 2008, 16:02

Inchis

Închis