orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
onesti
- veteran

Adi_ scrie:
onesti, despre faptul ca prietenul tau Gerula m-a acuzat de japca fara nici cea mai mica dovada(cu toate ca a zis ca are martor cu nume si prenume care va confirma, numai ca nu mai apare), ce zici??? Sau asta e OK?

Tocmai am initziat topicul asta pentru a lamuri niste situatzii intalnite frecvent . Asa ca de-acum depinde de tine si de Gerula sa va justificatzi unul altuia in problema care va sacaie.
Nu sunt prieten cu Gerula si nici cu 99.9% din forumisti pt ca n-am apucat sa-i cunosc in the real life. Am totusi anumite simpatii...

-
Tavi
- veteran

Onesti, din nou am impresia ca era cu dedicatie subiectul.
Uite ce a iesit (a nu stiu cata oara) cu putin ajutor de la ceilalti combatanti.
Sunteti incredibili.
-
onesti
- veteran

Tavi scrie:Onesti, din nou am impresia ca era cu dedicatie subiectul.
Si tzi-a luat doua postari ca sa realizezi asta?
Dincolo de gluma, nu era un mesaj cu dedicatzie, era o idee: E de bun simtz sa ne argumentam spusele sau putem ignora demandurile in liniste?
Ca unii sau altzii se simt inseamna ca problema exista.
-
Adi_
- veteran

Tavi, nu e doar o impresie, asa este, era cu dedicatie.
Dar daca tot veni vorba de treaba asta, hai sa o scoatem de la particular la general si sa facem o regula ca cel putin acuzele sa fie bazate pe ceva concret, nu pe barfe.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Gerula
- veteran

Stai Tavi putin, ca inchiderea topicului cu cartea lui Malin este un abuz clar. Citeste ultimele mesaje de acolo, cand a devenit evident ca n-a citit cartea si ca n-are cum s-o dea la intors, "moderatorul" adelin s-a scos inchizand topicul.
Ce sa mai zici de tupeul nebun al lui adilucu, care ma intreaba de ce-i zic hamster pusfos "moderatorului" cu pricina, care, cu un mesaj mai sus, spunea despre mine
(fara a fi provocat in vreun fel) ca latru a paguba

.
Cu lacrimi Bastus!
-
onesti
- veteran

Adi_ scrie:..., hai sa o scoatem de la particular la general si sa facem o regula ca cel putin acuzele sa fie bazate pe ceva concret, nu pe barfe.
Nu trebuie reinventate reguli, Adi. Decentza si bunul simtz ajung.
-
Adi_
- veteran

onesti, de acord cu tine, dar depinde ce reprezinta "spusele"... crezi ca-i obligatoriu ca cineva sa argumenteze de ce-i place ciocolata neagra si nu-i place aia alba?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
razvan m.
- veteran

-
onesti scrie: Am remarcat pe forum in mai multe randuri un lucru: cineva face o afirmatzie pe un subiect tehnic sau nu neaparat. Alt forumist vine si-l roaga sa-si argumenteze cele spuse (De ce-i asa si nu altfel? Unde ai vazut scris asta? etc.) Atunci cel ce ar fi urmat sa vina cu un argument ezita sau omite sa-l dea chiar daca i se reaminteste insistent.
Depinde si cu cine stai de vorba. Sa exemplific: zilele trecute mi-ai pus o serie de intrebari in rafale repetate cu privire la voblerul Original Floater de la Rapala. Avand in vedere tonul tau artagos, departe de a fi vorba despre o rugaminte, am incercat sa evit a ma lansa intr-un nou dialog conflictual. Dupa ce ai insistat cu intrebarile pe mai multe topicuri ti-am raspuns, usor iritat de insistenta ta, e drept.
Apoi, dupa ce am raspuns chestionarilor tale pana dupa miezul noptii, te-ai retras lasand discutia neterminata. E normal ca alta data sa nu iti mai raspund.
Treaba e simpla, din punctul meu de vedere. Cu unii de pe forum merita sa ai un dialog, cu altii nu. Unora merita sa le raspunzi la intrebari, altora nu. Insa nu cred ca exista in sarcina nimanui obligatia de a raspunde tuturor.
Fir intins la toata lumea !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
onesti
- veteran

Adi_ scrie:... crezi ca-i obligatoriu ca cineva sa argumenteze de ce-i place ciocolata neagra si nu-i place aia alba?
Nu-i obligatoriu, dar asa, de complezentza tot m-as screme de-o silaba. Potzi deasemenea sa-i furi ciocolata, sa-i intorci kuru' si sa-i inchizi usa-n nas. Depinde de tine.
-
onesti
- veteran

Razvan, da-mi te rog linkul cu Rapala Original, sa vad cat de artzagos am fost. Faptul ca m-ai asteptat pana dupa miezul noptzii e irelevant. La fel te-as putea acuza si eu ca mi-ai rapit placerea ceaiului de la ora 5.
Nu-tzi amintesc remarca ta geniala la poza mea cu pestele castor.