Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
eu stiu ca sunt f multi in unele lacuri de acumulre montane. Cica se prind bine la... Musca dar cu scule de spin. Din cate stiu nu prea da nimeni dedicat dupa coregon. Dar cred ca se pot face partide frmoase. Trebe si sonar.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Acu 2 saptamani am vazut unul de kil pe Vidra. Acces bun pe coada lacului, drum relativ bun pana sus la lac, sute de masini, sute de lansete la fix, manele la greu si din toate pozitiile...ce sa mai vorbim, cam tot ce-si poate dori orice pescar pe un lac de munte. 

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Ma, io as vrea niste poze cu pejtii aia de ieri, ca deh, ... erau bibani adevarati nu cleni de-o palma si microavati sau craieti, si nici porcusori !Leba scrie: Aseara picai de la un biban pe lac, partida tare, cu pejti, vant, soare, sange, ce mai, tot ce trebe...
Deci poza de ieri cu ditamai bibanii,... avem, sau e numa' pe spuse, fara dovezi ?

pay atention: vorbim de bibanoii din partida de ieri, nu din albume adunate anevoios in timp !

sa ne facem o idee ce inseamna o... "partida tare" la spinn

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
- semlecangheorghe
- veteran
Tavi scrie:Foarte buna observatia.
Sa ridice mana ala care a invatat cat de cat sa dea la fly, adica sa lanseze, sa prinda si nu-i place. Critica dor cei de pe margine![]()
p.s. Gigi: incorecta observatia cu rugy-ul. Nu de mult spuneai ca te enerveaza cand cineva sa caca in gustul tau. Tu acum ce faci? Iar rugbyul chiar ca e sport adevarat... din multe puncte de vedere.
Foarte corect in tot ceea ce spui...Si mie imi place sa ma uit la meciuri de rugby,am vrut numai sa vad daca ma ai in vizor

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Da ma si el zice ca nu mai e moderator de cativa ani...ce vrajala ieftina are baiatu asta. Toata lumea vede ca umbla cu cioara vopsita. 

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
- veteran
Fly ...fara doar si poate....cine n'a auzit... niciodata.... zgomotul unei "caraitoare",cu un avat de peste 2 kg, la fulg mare alb...a trait dejaba!!!!Tavi scrie:pikemoane, corect. Propun sa vina unu care intr-adevar le-a incercat pe toate, adica bait, fly si... Ce-ai zis tusi sa ne spuna care stil ii e mai drag
rine: nu te impidica nimeni sa-ti dai cu parerea corecta de pe margine
leba: la spin dupa cata vreme ai prins pesti mari?

- semlecangheorghe
- veteran
Tavi te rog frumos sa nu o iei ca si rautate.....Am vrut sa-l ating nitel pe Gerula,nu credeam cu adevarat ce scriu ,si asa in secundar,m-am gindit ca precis o sa ma iei la ochi...si am zis ,hai sa incercam...apoi am postat..Da io cu Gerulex aveam treaba,stiti voi ,fixatia mea...nevidecabila decit intr-un singur mod

.
.
- semlecangheorghe
- veteran
ticairlandezu scrie:Fly ...fara doar si poate....cine n'a auzit... niciodata.... zgomotul unei "caraitoare",cu un avat de peste 2 kg, la fulg mare alb...a trait dejaba!!!!Tavi scrie:pikemoane, corect. Propun sa vina unu care intr-adevar le-a incercat pe toate, adica bait, fly si... Ce-ai zis tusi sa ne spuna care stil ii e mai drag
rine: nu te impidica nimeni sa-ti dai cu parerea corecta de pe margine
leba: la spin dupa cata vreme ai prins pesti mari?
De ce nu si salau...Anu trecut pe vremea asta,poate mai tirziu...am dat peste niste salai sub mal,la citiva metri ..nu ca n-au raspuns la silicoane,dar sint convins ca la neste streamere adevarate i-as fi rupt...ceheste,nu la distanta...Da si asa tot am prins...da la fly era mai interesant..Las ca vin ele streamerele alea odata si odata...
.
.