orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
semlecangheorghe
- veteran

Gerula a scris
Adelina, cand ti s-a pitigaiat vocea de groaza la Rogijesti erau de fata patru martori, iar cel mai apropiat pistol se afla la vreo 5 kilometri distanta
Mai Gerula io n-am fost de fata,dar din poze reiese ca te afisai cu pishtolul la briu,ostentativ,de sub osinza burtoiului tau ,revarsat precum Niagara...
Nu stiu cum i s-a pitigaiat vocea ,totusi,daca ar fi asa, am inteles ca ai facut si o inregistrare video si probabil audio,cu o camera montata pe un trepied ,in barca..
Intrebare-de ce nu faci publica inregistrarea???
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
MuskMd
- veteran

adica sa nu.l confunde colegii si sa i-o.......
gigi, oare daca imi fac cont pe forum la gerula, ma da si pe mine afara? Sau face si el o cinste, sa aiba totusi un muzcar acolo....
ps la rubrica ce am eliberat azi : un avat cu tot cu streamer.....

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
Hell
- veteran

-
MuskMd scrie:
ps la rubrica ce am eliberat azi : un avat cu tot cu streamer.....

Noduri pe tippet ?

-
SF
- veteran

miky scrie:rine scrie:... daca s-ar imbraca in camuflaj ca spinning-arii...
Da' chiar, apropo:
De ce va imbracati voi spinning-arii in camuflaj ? cu ce scop,... sau altfel zis, ...la ce v-ajuta ?
sau ii numa' o moda, de fitze adica, ... sa va simtiti voi mai ... Rambo, mai masculini ?

La o adica, pot intelege, daca alt semn de barbatie nu-i...
Mai , chiar spinningar fiind , ma distreaza si pe mine ortacii in camo

-
SF
- veteran

Adelin scrie:Da ma si el zice ca nu mai e moderator de cativa ani...ce vrajala ieftina are baiatu asta.
Toata lumea vede ca umbla cu cioara vopsita.

Ai grij ma ce vorbesti ca Nicu tocmai o descoperit ca Tavi inca ii moderator (imi da mailuri

, tot asa distractiv ca de obicei

)
Sa fi luat postarea ta de buna ? Ii in stare

-
semlecangheorghe
- veteran

MuskMD scrie
gigi, oare daca imi fac cont pe forum la gerula, ma da si pe mine afara? Sau face si el o cinste, sa aiba totusi un muzcar acolo....
Ar fi interesant sa incerci...depinde cum te declari.Are el un topic pe acolo cu Luci Vasies...Oricum si acolo a fost banat..
.
-
semlecangheorghe
- veteran

eternul banat a scris
: Prostie abisala pe forumurile de pescuit
de Gerula pe Septembrie 11th, 2011, 8:33 pm
Si iarasi face Adeluta gurita mare, ca tare-i mai place gustul de bocanc
semlecangheorghe scrie:Tu vorbesti??? Arata-ne tu un forum unde nu ai fost banat...
Adeluta, cona ta a fost banata pe mai multe forumuri de pescuit decat mine Daca mai adaug in ecuatie si banarile pe care le-ai luat cu originalul...
Brae clisma ce esti,eu nu sint clona nimanui,si am fost banat pe unicul forum unde tu mai ai ,sau aveai ,acces sa scrii doua trei vorbe.Toata lumea stie de ce aveai acces.Eu am fost banat acolo pentru ca as putea baga mina in foc,ca tu,maimutoiule,le-ai bagat baietilor alora ca o ”conspiratie” formata din doua persoane plus o clona le-a atacat proaspata revista.Si ei,daca aveau putina minte ar fi vazut ca si alti useri le-au atras atentia ca sint cam ”mindrii”din fire,si ,au unele carente la revista...Acelasi gen de remarci din partea mea,mi-au atras instant statutul de clona,intr-o ”conspiratie”care nu exista decit intre partile curbe de beton care iti inchid creierul,si automat am fost si banat...Asa...Deci, datorita tie...Sint banat pe un singur forum halieutic..Nu zic doua, pentru ca pirt.info nu se ridica nici macar la pretentia de blog de mina a 16-a...cu toate ca mi-as dori sapot scrie acolo ,spunindu-titoate astea in fata..Da tu preferi cu spectatori..Atunci asa sa fie..
.
-
semlecangheorghe
- veteran

Cum scoatem forumul din lancezeala???
Discutii generale. Tehnici si locuri de pescuit. Echipament. Tips & Tricks. Locul unde pescuiesti virtual alaturi de ceilalti cititori.
Moderatori: seko, andy, Chief
Scrie un răspuns 62 mesaje • Pagina 7 din 7 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Re: Cum scoatem forumul din lancezeala???
de rsk » Mar Aug 16, 2011 9:04 am
Salau, somn, crap. Costa dar daca pun la socoteala nu mai merg asa ca multumesc de urari.rsk
--------------------------------------------------------------------------------
Re: Cum scoatem forumul din lancezeala???
de Albert » Vin Aug 26, 2011 12:55 pm
Inainte de-al scoate din lancezeala administratorul(daca mai exista ) ar trebui sa faca ceva cu prima pagina. Cand intri din pagina revistei ai o surpriza
Ca sa vezi ce a ajuns un forum unde cine nu-i cu noi e impotriva noastra,si cine are o alta parere e clona si deci il banam..Seamana izbitor demult cu pirt.info.Si nu la grafica ma refer..
.