Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
cam asa eMuskMd scrie:eleganti ca de obicei, muscarii
Ca toti ajtia care maraie anti fly is din cei care nu s-au riscat vreodata sa incerce un lanseu (de frica , normal) sau din cei care au incercat si nu au reusit.
Deci maraie din cauza de frustrari cum s.ar zice si eu cred ca ar trebui sa-iintelegem...deh..au linii subtiri tare ...

ma - muscarilor travestiti, pe principiu asta ma intreb cum ar suna o reclama la gayTavi scrie:Foarte buna observatia.
Sa ridice mana ala care a invatat cat de cat sa dea la fly, adica sa lanseze, sa prinda si nu-i place. Critica dor cei de pe margine![]()
p.s. Gigi: incorecta observatia cu rugy-ul. Nu de mult spuneai ca te enerveaza cand cineva sa caca in gustul tau. Tu acum ce faci? Iar rugbyul chiar ca e sport adevarat... din multe puncte de vedere.

sq ridice mana ala ca si-a bag... in ... si nu-i place

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
de ce ? trebuie sa fiu (fost) fotbalist ca sa critic un meci sau un jucator?Tavi scrie: Critica dor cei de pe margine![]()
sa ridice mana aia care fac asta

am vizionat si revizionat, again si iar again diverse filmuletze si filmari si "pescari" de fly "pe viu" .cred io ca si asa poti sa-ti faci o impresie corecta si sa ,te dai cu parerea.
mai bine la pluta

Tavi scrie:Foarte buna observatia.
Sa ridice mana ala care a invatat cat de cat sa dea la fly, adica sa lanseze, sa prinda si nu-i place. Critica dor cei de pe margine![]()
p.s. Gigi: incorecta observatia cu rugy-ul. Nu de mult spuneai ca te enerveaza cand cineva sa caca in gustul tau. Tu acum ce faci? Iar rugbyul chiar ca e sport adevarat... din multe puncte de vedere.
Ma simt vizat.

Acu legat de placut, aici nu pot sa neg, mi-a placut. Mi-a placut sa umilesc pescarii de oblete care prindeau mai putin ca mine la jnur, mi-a placut sa extrag cleni de-o palma din craci, microavati de pe suvoi etc. Senzatia pestelui in jnur, in mana practic, este chiar placuta.
Ce nu mi-a placut insa, probabil ca banuiti deja, a fost dimensiunea pejtilor capturati. Cu asta nu am putut sa ma-mpac, so am vandut uneltele.
Am sa revin cand o sa ma convinga cineva ca as putea prinde si pejti adevarati, nu doar ...craieti si porcusori.

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
pikemoane, corect. Propun sa vina unu care intr-adevar le-a incercat pe toate, adica bait, fly si... Ce-ai zis tu
si sa ne spuna care stil ii e mai drag
rine: nu te impidica nimeni sa-ti dai cu parerea corecta de pe margine
leba: la spin dupa cata vreme ai prins pesti mari?

rine: nu te impidica nimeni sa-ti dai cu parerea corecta de pe margine

leba: la spin dupa cata vreme ai prins pesti mari?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
leba... Daca ai scule mici.....arunci muste mici, si, cu exceptia lipanului, Prinzi pesti mici..... 
plus ca nu tre sa te simti vizat....ca nu cred ca ai invatat fly .... :p
pikeman...observ ca faci similitudini intre sex si xxx. Hai sa facem un exercitiu de imaginatie
:
spin ...straight zici tu.
Atunci bait, pluta, feeder, crap samd ce dracu sunt

plus ca nu tre sa te simti vizat....ca nu cred ca ai invatat fly .... :p
pikeman...observ ca faci similitudini intre sex si xxx. Hai sa facem un exercitiu de imaginatie

spin ...straight zici tu.
Atunci bait, pluta, feeder, crap samd ce dracu sunt

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...