Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 05 Sep 2011, 12:42

Jedi scrie:Pai stai putin ca astea-s site-uri de pescuit la rapitori.Daca lumea dorea altceva nu se inscria la specialitatea asta.
Pentru nivel social si educational, posesiuni imobiliare si financiare, turism si abilitati IT,plus altele pe care nu pregeti sa ti le scoti mereu in evidenta , exista site-uri si reviste cum ar fi Forbes, Casa mea si Planul casei mele, PC de la A la Z , Traveling away etc...
Cu astea defilezi de mai bine de un an, plus subiecte de interes major pentru suflarea pescareasca cum ar fi ponegrirea unora ca: Modigliani, Adelin, Larry, SF, Dumitru,Tavi si multi altii.In ce masura ma impiedica pe mine sa vorbesc cu vreunul despre pescuit , viciile, meseria sau apucaturile din viata particulara a fiecaruia? . Ca doar de aia ne-am inscris pe forumuri de PESCUIT, nu?. Sa vorbim despre PESCUITUL RAPITORILOR
Hai sa vedem cam cati useri a ponegrit claponul asa la o prima strigare sa vedeti cam cati is nebuni ... numai el e normal:
(daca o sa uit pe cineva sau o sa-i pocesc numele rog sa fiu iertat)

Alin Tudose, SF, Modigliani, Dumitru, Razvan M, Tudose, Gyorg, Ovi14, Ionut_carp, Melcubeat, pikeman, Leba, danr., Semlecan Ghe, Vijelie, Luci Vasies, Indian Lary, Tristian, XquiZzit, Adi_(Lucu), Ilie, AdiG, Fario_nebunu, Stefan Dinu, RaduV, RaduIoan Masivu, Vasilestii, Eugen, Miky, Tavi, AlinGurar, buldo, Laurentiu, Mihai Florescu, Parintele, M Predescu, Udila.... + Subsemnatul. :twisted:

In locul lui m-as gandi un pic daca nu e ceva in neregula cu mine.... :roll: :roll: :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Sep 2011, 14:06

melculbeat scrie:gigi, daca analizezi poza pe care o ai in avatar, iti dai seama care e treaba cu copiii pe raza de 1km. doar ca la G, fericiti, inseamna morti cu burta-n sus :lol: :lol: :lol:
sau poate erau morti de atita ris :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..termminathot ..chufhurhindu-she
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 05 Sep 2011, 18:48

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: inca o clona trrrrrroglodita..... Jedi.... banat pentru info false :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 05 Sep 2011, 19:17

adriene niculaie , sarman oropsit de soarta , neputiincios din nastere si pana-n vecii vecilor , ......

..... mai baiatule , te duci , dracului la puscarie , si-aia au peretii-n colturi , faci inc-o buba la cap ! ....... Pai cum organizezi tu , nevinovata fiinta fara minte , un concurs ..... CU PREMII MATERIALE ?????

- Mai amoeba , in primul rand nu ai cu cine . Nimeni vreodata nu va atinge criteriile tale fantasmagorice de clasificare in ..... utopicul concurs !

- Iar daca , prin absurd admitem , se va intampla asta ...... cum dai tu un premiu intr-o moneda internationala , premiu ce se va constitui ..... financiar vorbind ..... INTR-UN CASTIG MATERIAL !!!!! ( nu stii tu ce-i aia "castig" . Ai fost un luzer toata viata ..... ) CASTIG ce trebuieste impozitat ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

.......................................

Mergi acum , sarman acerebral si ...... ori anunti in regulament ca din castig impozitul va fi suportat de catre castigator , ori ....... , luzere , ..... mai scoate niscaiva banuti din buzunar ( nu din al tau . Stim ! Ia si cerseste inca niste sute ! ) sa achiti impozitu' ....

Ce ..... ? Te-ai prins si tu ca-i AUTOtzeapa ce ti-ai facut cu concursu' ala penibil ?

.......................................

Vezi ca saptamana viitoare organizez si eu un concurs . Fara premii . Numa' cu diplome si cu palme pe spate . Concursul se numeste : "CINE-NCURCA SPECIILE CEL MAI MULT "! Sa te-nscrii , sa-ti iei , in sfarsit , diploma si ceva aplauze , ca ...... iei sigur premiu' al mare ! Practic nici n-ai concurenti . Tu centrezi , tu dai cu capu' ( pana-l rotunjesti de ziduri ) ! :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 05 Sep 2011, 19:26

Adi G scrie:Jedi.... banat pentru info false
Asta mai are un pas pana la a-si bana clonele pentru info false , si-tr-un moment de decadere suprema se va auto bana ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tot pentru info false si pentru nevoia de-a demonstra ...... ce drept e el si ce justitiar fara egal !

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 05 Sep 2011, 19:41

Here we go again :lol: :lol: :lol:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 05 Sep 2011, 19:45

T.Adrian scrie:Here we go again :lol: :lol: :lol:
so ???

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 05 Sep 2011, 19:45

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Scuze sunt nevoit sa revin cu o completare de ultima ora....lista Claponului Niculae se mareste cu un nou membru:

Alin Tudose, SF, Modigliani, Dumitru, Razvan M, Tudose, Gyorg, Ovi14, Ionut_carp, Melcubeat, pikeman, Leba, danr., Semlecan Ghe, Vijelie, Luci Vasies, Indian Lary, Tristian, XquiZzit, Adi_(Lucu), Ilie, AdiG, Fario_nebunu, Stefan Dinu, RaduV, RaduIoan Masivu, Vasilestii, Eugen, Miky, Tavi, AlinGurar, buldo, Laurentiu, Mihai Florescu, Parintele, M Predescu, Udila.... + Subsemnatul + Jedi

Asta e mai previzibil ca traseul tramvaiului 7 :lol: :lol: :lol:
Jedi scrie:In cazul asta, in loc sa-mi mai bat capul cu participarea la concurs ,ar fi mai indicat sa ma bag la vreun pariu ca el va esua lamentabil, din motive inca necunoscute.. .
Cu cit trimbitezi mai tare o actiune sau intentie , vezi Forumul , velierul si Batalia de la Rogojesti cu atit va fi mai greu sa o dregi dupa.
Adrian Frunza mai este? Sting eu becul sau mai ramai sa scrii la 8 maini cu "useri" ca SN...NTZZ NTZZ si PSS PSS
Pt ca sa urmeze placa zgaraiata care zice asa:
Gerula scrie:Ia frumos 24 de ore pauza pentru postarea intentionata de informatii false.....

...Singurele motive pentru care nu-ti dau ban permanent direct sunt a) faptul ca ma respect prea mult ca sa nu respect regula pe care eu am stabilit-o si b) curiozitatea de a vedea pana unde vei impinge nesimtirea ca sa-ti ierte trogloditii gen dumitru-cinzeaca si SF participarea consistenta pe acest forum de dupa ejectarea lor

Monumental!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:....urmeaza serialele in care vor fi protagonisti urmatorii useri, upa cum spune insusi maria sa Claponul Diliu:"apropo de stins becul, cata vreme pe dsignxxx, BygDaddy, pr3dat3k, nea Jean Scurtu, Vali Stratonov, taicanoe samd inca nu mi i-a numarat nimeni pe post de clone - sigur, nu sunt atat de celebri cum este Jed.." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

AdarMarian
junior
junior

Mesaj de AdarMarian » 05 Sep 2011, 19:51

Tavi scrie:
tudor scrie: Ar fi foarte frumos ca sa nu mai apara polemici importate de pe alte forumuri.
De acord. Si nici polemici intre forumuri...ar fi bine sa se termine si asta.
T.Adrian scrie:Here we go again :lol: :lol: :lol:
"Poveste fara sfarsit" - titlul unui roman de Michael Ende, al unui film regizat de Adam Weissman, ar mai fi o piesa a celor de la B.U.G. Mafia - p-astea le stiu eu, posibil sa mai existe si altele, printre care si subiectul predilect al dezbaterilor din Arena... :D :D :D

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 05 Sep 2011, 19:54

Adar , tu n-ai inteles de s-a facut ..... greseala cu ...... delete topic ? Noi toti am inteles . Ori a fost voia sortii , ori a fost ..... premeditata . Cert este c-a fost facuta dupa venirea ta . PUNCT !

Asadar , personal promit ca parasesc contrele cu tine . Fii SANATOS , ti-o doresc din suflet .

:arrow:

Scrie răspuns