Hai sa vedem cam cati useri a ponegrit claponul asa la o prima strigare sa vedeti cam cati is nebuni ... numai el e normal:Jedi scrie:Pai stai putin ca astea-s site-uri de pescuit la rapitori.Daca lumea dorea altceva nu se inscria la specialitatea asta.
Pentru nivel social si educational, posesiuni imobiliare si financiare, turism si abilitati IT,plus altele pe care nu pregeti sa ti le scoti mereu in evidenta , exista site-uri si reviste cum ar fi Forbes, Casa mea si Planul casei mele, PC de la A la Z , Traveling away etc...
Cu astea defilezi de mai bine de un an, plus subiecte de interes major pentru suflarea pescareasca cum ar fi ponegrirea unora ca: Modigliani, Adelin, Larry, SF, Dumitru,Tavi si multi altii.In ce masura ma impiedica pe mine sa vorbesc cu vreunul despre pescuit , viciile, meseria sau apucaturile din viata particulara a fiecaruia? . Ca doar de aia ne-am inscris pe forumuri de PESCUIT, nu?. Sa vorbim despre PESCUITUL RAPITORILOR
(daca o sa uit pe cineva sau o sa-i pocesc numele rog sa fiu iertat)
Alin Tudose, SF, Modigliani, Dumitru, Razvan M, Tudose, Gyorg, Ovi14, Ionut_carp, Melcubeat, pikeman, Leba, danr., Semlecan Ghe, Vijelie, Luci Vasies, Indian Lary, Tristian, XquiZzit, Adi_(Lucu), Ilie, AdiG, Fario_nebunu, Stefan Dinu, RaduV, RaduIoan Masivu, Vasilestii, Eugen, Miky, Tavi, AlinGurar, buldo, Laurentiu, Mihai Florescu, Parintele, M Predescu, Udila.... + Subsemnatul.

In locul lui m-as gandi un pic daca nu e ceva in neregula cu mine....