Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 05 Sep 2011, 19:55

here we go again :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

AdarMarian
junior
junior

Mesaj de AdarMarian » 05 Sep 2011, 20:09

modigliani scrie:Adar , tu n-ai inteles de s-a facut ..... greseala cu ...... delete topic ? Noi toti am inteles . Ori a fost voia sortii , ori a fost ..... premeditata . Cert este c-a fost facuta dupa venirea ta . PUNCT !

Asadar , personal promit ca parasesc contrele cu tine . Fii SANATOS , ti-o doresc din suflet .
Uite ce-i, mon cher:
- De nenumarate ori ai scris ceva de genu': "nu-ti mai raspund", "ma plictisesti", "parasesc discutia/polemica cu tine", si nu doar adresandu-te mie, ci multor altora, ca sa-ti schimbi hotararea peste cateva minute sau la distanta de un post sau doua, incat pare un refren, o compilatie intre "Leano, Leano" si "Bai tata, baaaaiiii".
Puteai sa nu-mi amintesti numele, era prea de-ajuns.
Cat despre stergerea intregului topic, spun ca eu n-am pierdut nimic si nici regrete, n-am.
Restul e blowing in the wind in traducere exacta, nu in cea literara a lui Al. Philippide.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 05 Sep 2011, 20:14

AdarMarian scrie: Uite ce-i, mon cher:
Te-am rugat de mii de ori ...... nu-mi mai spune "mon cher'' ! Imi repugna ......
AdarMarian scrie: Restul e blowing in the wind in traducere exacta, nu in cea literara a lui Al. Philippide.
http://www.youtube.com/watch?v=K_zCIWyDhcM

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 05 Sep 2011, 20:17

Tudooooooor!
:D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 05 Sep 2011, 20:17

Tavi scrie:Tudooooooor!
:D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 05 Sep 2011, 20:19

Adi G scrie:here we go again :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Here I Go Again !!! :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=BSvFVIyR ... re=related

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 05 Sep 2011, 20:22

ticairlandezu scrie: Here I Go Again !!! :lol: :lol: :lol:
Sa traiesti Tica !!! Ce bei , frate ? Bine-ai venit ! Ia loc , fa-te comod , ..... alea-alea ! :bere:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Sep 2011, 20:27

..Brae sa nu-l stergeti iarasi, :lol: stati asa sa-mi fac naibii neste copii,macar cu ce i-am scris franzeloidului,ca mi-s bandajat la deget si deabia scriu..Asa.. :lol: :lol: :lol:

..Jedi,fi binevenit printre noi,cei care am trecut Stixul,impinsi incoace printr-un nemilos”harst„,,....””.si cind a rotit Gerula securea,a tisnit singe”......Da io zic asa”si cind l-a pus cleanul pe vine,s-a cufurit in pampers”,deacolo si zimbetul ala fortat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Sep 2011, 20:34

””

Sus

--------------------------------------------------------------------------------

Re: Concursul lui Gerula: castiga 500 de euro sau un Lamiglas

de Gerula pe Septembrie 5th, 2011, 6:21 pm

Nu vrei sa facem un pariu ca identitatea lui Casamede ar fi o informatie extrem de interesanta pentru un mare numar de romani din Quebec?

Ia frumos 24 de ore pauza pentru postarea intentionata de informatii false (apropo de stins becul, cata vreme pe dsignxxx, BygDaddy, pr3dat3k, nea Jean Scurtu, Vali Stratonov, taicanoe samd inca nu mi i-a numarat nimeni pe post de clone - sigur, nu sunt atat de celebri cum este Jed... pardon Casamede, dar na, nu toata lumea aspira la titlul de cel mai cautat roman din Montreal ). Singurele motive pentru care nu-ti dau ban permanent direct sunt a) faptul ca ma respect prea mult ca sa nu respect regula pe care eu am stabilit-o si b) curiozitatea de a vedea pana unde vei impinge nesimtirea ca sa-ti ierte trogloditii gen dumitru-cinzeaca si SF participarea consistenta pe acest forum de dupa ejectarea lor ””citat gerulian

Haaa :lol: :lol: :lol: asta-i tare...tu respecti ...regula pe care ai stabilit-o???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Care mai ,regula aia care zice ca nu-i voie sa folosesti limbaj licentios,injurii,bla,bla,bla,la adresa anumitor etnii sau categorii sociale.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brae,tu ai topicuri numai cu asa ceva,pline ochi si toate iesite din chestia aia care iti imbraca pachetu cu sinapse :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

AdarMarian
junior
junior

Mesaj de AdarMarian » 05 Sep 2011, 20:35

modigliani scrie: Te-am rugat de mii de ori ...... nu-mi mai spune "mon cher'' ! Imi repugna ......
Je m'en fiche. :lol:

Scrie răspuns