...ma intreb cum s-o fi dat seama caponul din cotetz?!

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cateva din piesele propuse pt expozitie:Popescu Stefan scrie:În perioada 22-25 septembrie 2011 are loc prima ediție a Târgului de articole de pescuit sportiv si echipamente de competiții organizat de FRPS. Firmele de profil sunt invitate să-și exprime disponibilitatea privind participarea la acest eveniment.
Spațiile expoziționale sunt amplasate în incinta Complexului Alba MALL. Participarea expozanților este gratuită.
Programul și prezentarea spațiilor expoziționale vor fi postate în curând.
Pentru relații suplimentare sunați la o258810670 sau 0765840537.
Nu ne-am propus decât să introducem în circuitul expozitional Ardealul. Confirmari avem de la firme serioase, mai ales ca federația intentionează să-si stabilească principalii furnizori de echipamente si materiale sportive pe care vrea sa le achizitioneze pentru dotarea loturilor nationale. Din calculele noastre se vor achizitiona materiale si echipamente de peste 22 miliarde de lei.
Vrem de asemenea ca actiunea sa fie interactivă, organizând si ceva competitii sportive (casting, legat muste, etc)
Intradevăr, sunt bani multi, dar atât a rezultat din necesarul intocmit de Comisia de materiale echipamente si baze sportive că sunt necesari pentru a dota toate loturile nationale de la copii pana la veterani. Din necesarul dat de Vlădut Mateianu pentru loturile de crap - seniori, numai la această probă sportivă achizitiile minime se ridica la 2,2 miliarde lei. Si este o suma orientativă. Vlăduț poate confirma si posta necesarul trimis către federație.
Federația va dovedi că este capabilă să atragă sumele necesare pentru a-și acoperi cheltuielile. Asta va fi diferența dintre amatorismul de până acum și ce își propune federația. Cine dorește să participe, este bine venit. Convingerea mea este că nu se va sta la coadă.
Cert este ca federația solicita oferte. Dl. Duțescu de la MiM TEAM o poate confirma. Scopul expozititiei este si de a lega relatii de colaborare cu principalii furnizori de echipamente si materiale sportive din România.
La branconier chiar nu-i vine sa creada ca e singurul care da la arici (bomba)...Gerula scrie:Am nevoie rapida de un sfat de la cei priceputi in pescuitul pe fund stil bomba.
Sa va descriu situatia: nori de pesti mici (5-10cm), carduri foarte mari de palmasi (zeci de bucati) si exemplare mari plus foarte mari.
daca pui ace/triple mari in cocolos, in 30 de secunde il curata puietul. Am pus triple de 12, am fericit toti copiii de pe o raza de un kilometru cu cate un palmas de eliberat, dar, in schimb, am avut doua rateuri cu ancore indreptate. (la modul ca in cocolos erau 4 triple, si 3 dintre ele au avut cel putin un brat indreptat, asta in conditiile in care frana nu era stransa tare)
Ce pot face ca sa am o sansa sa stea pe fund cocolosul pana se apropie aia mari, dar, in acelasi timp, sa am si o sansa sa-i scot?
Nu va fie rusine sa recunoasteti ca mai pescuiti si asa
E clar, cei care stiu se jeneaza sa recunoasca
Un sfat pentru cei care pleaca in vacanta in Grecia/Turcia: luati arcuri de-alea de bomba la voi, pe-acolo nu se prea gasesc. Din ce am vazut eu, grecii nu prea practica pescuitul la cocolos, desi la toate variantele de bream este extrem de eficient.