Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Nemernic
veteran
veteran

Re: CEA MAI MISTO BALTA DE STIUCA - ARAD

Mesaj de Nemernic » 20 Oct 2014, 10:42

semlecangheorghe scrie:Imagine
semlecangheorghe scrie:Dupa aia o clasa intreaga ii bombarda cu coocoloase de hartie si bucatzi de creta...stiu eram rai, copi rai..pe unul dintre toclari astia(fost coleg de clasa) il vad si acum la un birt de mina a paispea cand ma duc la piata dupa legume, bInd bere, cu pometii rosii si priviri tulburi accentuate nefiresc de dioptriile cucherilor.. :lol: Se uita tulbure la mine, il salut, da din cap , si se uita in alta parte dispretuitor..mi-a aratat el cum se scrie corect gramatical in clasa a doua..mi-a ''dovedit'' el ca nu pun bine virgula..Noh, fiecare cu realizarile l:
Bha, Jijele.....esti sigur ca nu era o autodescriere?!
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 20 Oct 2014, 10:53

semlecangheorghe scrie:Apoi nu stiu daca ii chiar asa...ca adincimea(si laturile sant neregulate) e variabila ,nu-i o constanta, si d-acilea rezulta ca unele au mai mult spatiu decat altele,nush, e problema mare ce zice-ti domnu' Petreush, cum se aplica teoria domniei voastre??Nu de alta da' n-as vrea sa o gherlesc pe incinta cu o stiuca pe 40 mp...va rog, luminati-ma...
mnah... acu ne certam si cu matematica

probabil pt ca tu nu sti cum se socoteste aria suprafetelor neregulate tragi concluzia ca e o variabila..., adica .... cind mai mica.... cin mai mare :D

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 20 Oct 2014, 11:01

semlecangheorghe scrie:Imagine

Jaloo de Vladimirescu,...astia(salaii) au cam 274.3 mp(da caciula) la dispozitie .Formula cu care se gasesc e secreta.Pentru detalii ma puteti contacta pe privat.. :D
Gigel , esti sigur ca ii de pe Vladimirescu , era noroi in barca ?,nu de alta da jaloo asta al tau ii cam tavalit prin noroi , si acolo nu se pescuieste de pe mal.Si poza parca ii dupa apus , chit ca efectu flashului poate sa faca sa arete asa , da zau , pare dupa destul.
Asa , dupa cum stai in poza , as zice ca stai pe pamant , nu intr-o barca .

Ai mai pus tu pesti prinsi altundeva decat pe Vladimirescu , aici , muschii tai vor asa , am inteles , da si tu tre sa intelegi ca muschii se misca daca creieru da comanda :wink:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 20 Oct 2014, 11:20

Gigel , de ce ai eliminat poza cu ciorapii , am vrut sa fac o pomenire si poza nu mai ii , din asta esti bre :oops:

Elimina chestiile care nu-l coafeaza , pune pestii din Mures pe Vladimirescu , mare smecher Gigelu :lol: :lol:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 20 Oct 2014, 11:26

SF scrie:Gigel , de ce ai eliminat poza cu ciorapii.... mare smecher Gigelu :lol: :lol:
Moooooooooooor :lol1: :lol1: :lol1: ...de cand caut poza aia, aoleuuuuuuuuuu :lol1:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Oct 2014, 15:24

SF scrie:Gigel , de ce ai eliminat poza cu ciorapii , am vrut sa fac o pomenire si poza nu mai ii , din asta esti bre :oops:

Elimina chestiile care nu-l coafeaza , pune pestii din Mures pe Vladimirescu , mare smecher Gigelu :lol: :lol:

Daca iti e dor sa sugi un ciorap, zi o adresa si iti trimit prin attlasib.Zi de cate zile vrei sa fie nespalati ,si ma sacrific pt. tine..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Oct 2014, 15:28

Valabil si pentru p.....a de Dobre Gabriel, zis si ''piticul gonflabila''.. :lol1: :lol1:

.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 21 Oct 2014, 07:38

:D
mai n´ainte ii spuneai cuiva ca n-are voie sa ntrebe daca nu stie raspunsul... , acu raspunzi neintrebat pt ca interlocutoru stie deja raspunsul... :D

ia legatura cu aia de la Minecraft ... aia sigur iti creaza o lume numai a ta ! Jijilandia

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Oct 2014, 13:26

Cara-te naibii klona betivana, batz de scormonit in rahat ce esti...

.

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 21 Oct 2014, 13:30

Nu-i corect ati facut toti coalitie impotriva lu Gigi
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

Scrie răspuns