Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: CEA MAI MISTO BALTA DE STIUCA - ARAD

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Oct 2014, 13:41

..apreciem...
''postasul'' haitei...mars la tomberon.. :arrow:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 22 Oct 2014, 13:48

Minecraft nu se dezminte... , si ca un adevarat forumist de valoare din ditai mesaju... , n-a avut de ce se lega decit... de : politete ? :D

asai cind strici orzu pe giste :D

bogdan_spinner
veteran
veteran

Mesaj de bogdan_spinner » 22 Oct 2014, 20:41

pe vremea cand aveam conversatii ca cele de mai sus eram in gradinita, si colegu de discutie inca s.s.s.sasaia rau de tot.
Istoria se repeta,
Nu stiu de ce atatea orgolii si sicane la persoana, neutru fiind,

Parca deja e Darts pe aici si mai nou vad ca Nea Gigi e pus pe post de dartboard si se incearca a da Bullseye.

Sarmanele stiuci pe langa ca nu mai prea mananca de afurisite ce sunt, au fost lasate in amintiri.

Parca vad ca peste iarna in loc de o ciuca la copca o sa vad Bancul Zilei cu clasicii protagonisti.

Cu tot respectul, fara nici un sarcasm pentru colegii conversationisti pe acest topic, sa lasam stiucile sau ce - o mai manca pe balta asta sa vorbeasca!
"Pocaiti-va si credeti in Evanghelia lui Isus Hristos"

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 22 Oct 2014, 20:54

:D

mda... am prins idea... , deci fara lipsa de sarcasm... tu vrei sa zici ca spre deosebire de noi ´ai crescut mare :D

in rest... , mnah... iesti pe linga ! :D

bogdan_spinner
veteran
veteran

Mesaj de bogdan_spinner » 22 Oct 2014, 21:08

bradypus scrie::D

mda... am prins idea... , deci fara lipsa de sarcasm... tu vrei sa zici ca spre deosebire de noi ´ai crescut mare :D

in rest... , mnah... iesti pe linga ! :D
Avem noi o vorba, ce zic eu ce intelegi tu... Nu stiu dialectul fino ugric.

Sincer ma amuzi, asa in stil mare, cred ca esti tare plictisit, si viata ta e cam virtuala asa ca ai luat un Gatorade si profiti din plin.

Nu o sa ma inham la tarasenia asta care vad ca o provoci cu mult nesat si piper, Sper, totusi ca ai pescuit macar o data pe balta asta de care tot vorbesti de parca traiesti pe fundul ei, altfel, scuze, da iesti pe langa!

P.S. Nu mai citi printre randuri - ca nu vezi bine!
P.S. In zona de unde scrii nu se cunosc pleonasmele?, Tu cam cum vezi lucrurile crescand mici????

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 22 Oct 2014, 21:26

cind iesti pe linga ... iesti pe linga... , si iesti pe linga la absolut toate nivelele ... cu iexceptia la plictiseala :D.. dar nah... nu te-ai inhamat inhamindute.... , ci doar ashe... in treacat... , ca sa te afli in treaba... , ai de lucru... iesti importantant :D

ieniuei... amuzant e sa zici " ba tu... ba tu... ! :D ! "

in rest ce sa zic... sper ca-ti dai seama caci sperantele tale n-au greutate sau cuvint de zis referitor sau / in asociatie cu replicile mele la acest subiect ! :D

cit despre pleonasme aici se socotesc doar la plural si aia incepe de la 50 in sus... , mnoh... cine le mai soscoteste ? :D

bogdan_spinner
veteran
veteran

Mesaj de bogdan_spinner » 22 Oct 2014, 21:32

bradypus scrie:cind iesti pe linga ... iesti pe linga... , si iesti pe linga la absolut toate nivelele ... cu iexceptia la plictiseala :D.. dar nah... nu te-ai inhamat inhamindute.... , ci doar ashe... in trecat... :D

ieniuei... amuzant e sa zici " ba tu... ba tu... ! :D ! "

in rest ce sa zic... sper ca-ti dai seama caci sperantele tale n-au greutate sau cuvint de zis referitor sau / in asociatie cu replicile mele la acest subiect ! :D

cit despre pleonasme aici se socotesc doar la plural si aia incepe de la 50 in sus... , mnoh... cine le mai soscoteste ? :D
Am un fus de ala pentru tors lana, daca vrei...

iz de ardelean ai... da nu si farmec.

Ma si gandeam ca o sa fii printre singurii sau chiar inegalabilul care o sa replice la comentu meu.
Cu unii e grele, da eu raman preten cu tine, de aceea chiar ma opresc si doreste la tine, numa de bine!

Tavi
veteran
veteran

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de Tavi » 22 Oct 2014, 21:34

Patrulaterule, uite o tema de meditatie:
”Faptul ca sunt român e, totuşi, o pură întîmplare. Nu o regret, dar nici nu mi-o pot pune la butonieră. Pot doar spera să valorific atît cît pot şansa aceasta „genetică”, să nu-mi fac de rîs locul naşterii şi concetăţenii, să mă port frumos cu limba română şi, vorba lui Constantin Noica, să povestesc şi altora cîte ceva despre „partea noastră de cer”.
Eu, in locul tau, as tacea o vreme. Indelungata.
Si as reveni doar cand as fi in stare sa pun (fara efort sau google) o virgula, o cratima...poate chiar, cine stie, cand as putea sa duc la capat cu subiect si predicat o idee, pe cat posibil fara sa schingiuiesc logica, gramatica, bunul simt... Din respect pentru ceilalti forumisti, evident.
Dar asta as fi eu.
Tu probabil nu vei tacea si vei alege sa ne delectezi (din nou) cu o diaree verbala agramata, binevenita si tolerata pe acest forum retard friendly.
Sau poate ma insel...tu alegi. :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 22 Oct 2014, 21:36

bey pola de moderator... ,

probabil Jhony Bravo...

cu ce e " mai la subiect " mesaju lu bogdan _ spinner ca al meu ?

io zic ca am fost fin si la subiect fata de tzaranoii astia !

ai ceva cu mine ?

stii bancu cu bufnitza ?

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 22 Oct 2014, 21:38

bogdan_spinner scrie:
iz de ardelean ai... da nu si farmec.
:lol: :lol:

No ma , sa vezi cate tre sa asculte unu cateodata :D

Scrie răspuns