@ Petreush..
Pot sa te intreb de ce pui poze cu pesti prinsi pe alte balti si de altii ?Nu-i prima data cand pui aici ,pe topicu baltii ,poze cu pesti prinsi in alte parti .
C-asa vrea muschii mei..altceva??
@Tavi..
Da ''eruditule'' ..la scoala.In fiecare clasa exista minimum un tocilar cu tzoagla pe ochi..nu ca as ridiculiza portul ochelarilor, ca acusica imi vine si mie randul..Altceva ii califica in rolul de ''tocilarul clasei''..ei nu erau ca restul..de exemplu intr-o conversatie , tineau mortis sa te intrerupa si sa te atentioneze..''nu asa se spune corect..'' sau daca le aratai tema ..''nu asa se scrie corect..''Intotdeauna doreau sa epateze , subliniind cum e CEL mai corect, CEL mai logic...etc..Restul copiilor ii luau la mijto de multe ori folosind intentionat expresii incorecte doar de dragul de ai vedea cum se d-au in stamba..Dupa aia o clasa intreaga ii bombarda cu coocoloase de hartie si bucatzi de creta...stiu eram rai, copi rai..pe unul dintre toclari astia(fost coleg de clasa) il vad si acum la un birt de mina a paispea cand ma duc la piata dupa legume, bInd bere, cu pometii rosii si priviri tulburi accentuate nefiresc de dioptriile cucherilor..

Se uita tulbure la mine, il salut, da din cap , si se uita in alta parte dispretuitor..mi-a aratat el cum se scrie corect gramatical in clasa a doua..mi-a ''dovedit'' el ca nu pun bine virgula..Noh, fiecare cu realizarile lui..Eu imi vad de familie, de munca, de hobby-uri..fericit in ''ignoranta'' mea..daca ai stii ce bine te odihnesti nopatea fara pitici pe creier care sa te intrebe obsesiv...""ai pus s-au NAI pus cratima??""
Apropo, tu la unele ore de geometrie plana nu zaceai legat in debara cu ciorapi inodati pe glezne, in timp ce colegii ridicau senin din urma zicin d profesoarei ''i sa facut rau si o venit mamica dupa iel""

Si-Gi Lures wobblers&more..
.