Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Tehnici de pescuit la salau spinning
Tu nu te mai poti salva,nu s-a descoperit leacul prostiei.asa ca mai devreme sau mai tarziu tot prostul crapa si vb si noi de pescuit ca pescarii
- semlecangheorghe
- veteran
Las ca nu se supara el, Petreus, stie de gluma...
E baiet fain doar ca musteste de peronalitate si testosteron..cica prinde pesti din aia oceanici cu racheta-n fund intre doua salturi cu banjoojumping de pe falezele hispanice, si ultima oara o legat elasticu' cu 5cm mai lung decat trebuia
si apoi o disparut fo 6 luni de pe aici si o dat vina pe mine 

E baiet fain doar ca musteste de peronalitate si testosteron..cica prinde pesti din aia oceanici cu racheta-n fund intre doua salturi cu banjoojumping de pe falezele hispanice, si ultima oara o legat elasticu' cu 5cm mai lung decat trebuia

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
io cred ca voi veti vorbi, in adevaratul sens al cuvantului, despre "pescuit" ca ANALfabetii...niki20 scrie:Tu nu te mai poti salva,nu s-a descoperit leacul prostiei.asa ca mai devreme sau mai tarziu tot prostul crapa si vb si noi de pescuit ca pescarii

whow! m-a impresionat la maxim! adica pesti de astia?semlecangheorghe scrie:.cica prinde pesti din aia oceanici cu racheta-n fund intre doua salturi cu banjoojumping de pe falezele hispanice, si ultima oara o legat elasticu' cu 5cm mai lung decat trebuia

Prostul in totdeauna trebuie tratat cu indiferenta,ai reusit sa ma inervezi desteptule
da? ma bucur!niki20 scrie:Prostul in totdeauna trebuie tratat cu indiferenta,ai reusit sa ma inervezi desteptule

si? ce se va intampla acum? ai hotarat sa termini totusi clasa a 4a?niki20 scrie:ai reusit sa ma inervezi desteptule

Bai, emigrantule..... daca ai ajuns sa-l "faci" (ca sa fiu pe intelesul tau), pe copilul asta cu care te certi, e grav, taica.... e grav, sa mor eu
Reciteste-ti postarile....aprinde-ti o tigare, musca-ti doua palme peste muian si incearca sa-ti cauti de munca, somerule care te crezi neamt

Reciteste-ti postarile....aprinde-ti o tigare, musca-ti doua palme peste muian si incearca sa-ti cauti de munca, somerule care te crezi neamt

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Beiii piticotule retard.....
"copilu asta" asteapta pensia....
Fratilor.... pa bune.... va faceti de cacao aiurea.... io ma antrenez la romana, voi va bagati unghiile in gatlejuri...

Fratilor.... pa bune.... va faceti de cacao aiurea.... io ma antrenez la romana, voi va bagati unghiile in gatlejuri...

Lasa iepuras, vezi-ti tu de copilu tau, io imi vad mai departe de "copilasii" mei semianalfabeti, da?Nemernic scrie:Bai, emigrantule..... daca ai ajuns sa-l "faci" (ca sa fiu pe intelesul tau), pe copilul asta cu care te certi, e grav, taica.... e grav, sa mor eu[album][/album]![]()
Te pupa si pe tine taticu tau de la germanica!