Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi G
veteran
veteran

Re: Tehnici de pescuit la salau spinning

Mesaj de Adi G » 16 Sep 2014, 00:24

:lol1: :lol1: :lol1:
iepuras.... stii care-i diferenta dintre tine si pretenul tau semianalfabet? el nu stie ca-i prost... pun pariu ca nici acum nu intelege de ce rad de el... tu in schimb, esti foarte constient ca esti prost, de aia esti frustrat.... in afara de asta, ti-e dor de gerula... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
salau vargat, auzi... :lol1: :lol1: :lol1: pun pariu ca erai preten la catarama si cu fomistul ala cu icrele de strapazan.... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
v-ati gasit la marele fix aici...
made my day, va multumesc din suflet, iepurasi! :lol1:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 16 Sep 2014, 00:27

niki20 scrie:Nu are nimic bun ,la ce sa ne mai asteptam de la el atita poate saracu.lasatil sa se desfasoare aici ca in viata de zi cu zi nu are nici o sansa,si mai zici ca esti in germania,Nazistule omoarate ca nu ne trebuiesti,,
:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 16 Sep 2014, 00:40

tin totusi sa precizez ca discutia a fost deviata in "directia" germania de catre "preapescuitorul", "atotprinzatorul", "stralucitul" sefeu... :lol: care freaca menta pe malu' marii prin spania si nu are absolut nici o treaba cu pescuitul salaului.... plus pretenul sau "dan" italia, niki20.... care nu stie sa scrie... :lol: :lol: :lol:
deci cu asta am atins nervu sefeului.... mwahahahahahahahaaaaaa :twisted:
noapte buna, iepuras! :elkgrin:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Sep 2014, 05:53

Gigel , insista pe la moderatori , poate ma baneaza , insa dupa cum vezi intodeauna esti tu ala care ma cauti si dupa aia plangi :lol: ca-s rau si am ceva cu tine , ce-ar fi sa ma lesi in pace , sa-ti vezi de acetonele tale si de rulmenti , nu prea vad poze cu castingu anu asta , nu mai arunca suficient de departe sau ce :wink: :lol:
Arati prea frumos cu jigu-n bot,ar fi pacat sa te stearga astia..
In plus eu nu vorbeam cu tine ,ci cu Adi, asa ca cine pe cine cauta?? :D
''Lesi?""....ce-i aia?? :D :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 16 Sep 2014, 09:06

Sefeu, care scoate sange din sufleu, care pretenii lui a prins 100 de tarponi, care apara inflacarat ANALfabetismul si fomismul forumistic, si-a spus cuvantul la capitolul "salau vargat"!!!!! Deci nu mai bruiati aiurea, liniste va rog!

In Australia tzopaie un cangur..... :lol1: :lol1: :lol1:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 16 Sep 2014, 10:15

Cum se tin ei de manuta , cocalaru de la germanica si cu hobbitu de balta , in sfarsit nu mai pasesc singuri prin lume , s-au gasit unu pe altu :lol:
Gigel , imi dau seama ca ti-am provocat prea multa suferinta in toata vremea asta :cry: :lol: :lol:

Cocalare , l-ai acuzat pe ala ca retine specii protejate cand nu era asa , nesimtirea te impiedica sa recunosti si trufia sa-ti cer scuze :oops: Poti sa ocupi spatiul in continuare degeaba , tu neamt nu vei fi niciodata , vei ramane un mic cocalar roman , nu ai cum sa schimbi asta :wink: :oops:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Sep 2014, 10:41

Gigel , imi dau seama ca ti-am provocat prea multa suferinta in toata vremea asta :cry: :lol: :lol:
Aici trebuie sa iti dau dreptate..am fisuri pe splina de cat am ras la accesele tale de autosuficienta..pe linga asta am ramas de-a dreptul neuroscurtcicuitat pus in fata ''profundelor '' si ''logicelor '' tale argumente de genul""....io iti spun direct infata, esti prost..""Ultimele ghilimele contin citat de la tine..

Poate ne spui si varianta ta de prins salai, io tocmai ti-am aratat una, asa ca esti grav oftopic.. :lol: Bati campii cu gratie de elefant scapat printre rafturile cu portelanuri Ming, repetand obsesiv teme expirate...deci, esti capabil sa zici ceva on topic??Ca sa nu mai cauti la inceput tema era, ''tehnici de prins salai la spining''...hai barbulitza, hai ca poti... :lol: Daca nu....''ma lesi''?? :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 16 Sep 2014, 12:55

SF scrie:Cum se tin ei de manuta , cocalaru de la germanica si cu hobbitu de balta , in sfarsit nu mai pasesc singuri prin lume , s-au gasit unu pe altu :lol:

Cocalare , l-ai acuzat pe ala ca retine specii protejate cand nu era asa , nesimtirea te impiedica sa recunosti si trufia sa-ti cer scuze :oops: Poti sa ocupi spatiul in continuare degeaba , tu neamt nu vei fi niciodata , vei ramane un mic cocalar roman , nu ai cum sa schimbi asta :wink: :oops:

:lol1: iepuras... iar faci spume.... :lol1: nu-i sanatos! mergi la topicul respectiv si fa spume acolo te rog... :lol1:
te pupa cu drag taticu tau de la germanica! :lol1:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 16 Sep 2014, 12:59

semlecangheorghe scrie:Poate ne spui si varianta ta de prins salai
nu-l mai provoca ca isi iese din minti de-a binelea asta... :lol1: iel prinde salai vargati.... :lol1:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 16 Sep 2014, 13:02

niki20 scrie:Mersi la fel.eu pescuiescp mult pe mures la betoane si pietroaie ,din cauza asta nu vad bine ancoreta de multe ori nici jigurile ofset nu face fata,raman antre pitre cu tot cu floro carbon noapte bu a si fir antins
ce mai face jigurile ofset? face fata antre pitre? :lol1: :lol1: :lol1:

Scrie răspuns