Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Mar 2014, 11:41

NU , ai vrut tu sa iesi in evidenta , sa fie observat, sa fii in prim plan
Corect,asa e ai dreptate dupa cum reiese de mai jos..
TOTI din Arad, pescari, carora le-am cerut pareri,
....asa e ,eu ma tin scai dupa tine :D

Noi doi ne-am inteles, ca nu tot ce-i din Arad e "gigi" sau ce-i din Oradea e Aldea sau Hanuman :mrgreen: :mrgreen: ...Mai asteptam putin...In primul rand, suntem pescari !
...nush cum se face ,da' tu m-ai invocat,atunci taci si ''inghite' :lol:

In tine este toata 'quintesenta','nobletea' si 'originile' stramosilor tai...dupa cum reiese din insasi comportamnetul tau..
, te f.u.t.e. D-zo !
in pasiunea profunda ce-am trait-o pe centura Aradului,
:lol:

Lucrai la autostrada??Din ala ce intinde asfaltul cu scindura?? :lol: :lol:

Hai mai bine zi adevarul-te-ai bagat fictiv la licitatie si dupa aia te-ai tras pe dos 'napoi ca si Dan Diaconescu.. :lol: :lol: :lol:

Biban senzationescu..

P.S.era sa uit,noi aradenii avem o zicala..''ma kak in pliscul postasului'' :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 28 Mar 2014, 15:30

Mai da-te dreaq de gunoi infect.... Te bagi fix ca un chilot in ***, si pe deasupra iti mai si place.... :arrow:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Mar 2014, 20:45

............... :arrow:

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 06 Apr 2014, 11:20

Alo , Gigel...

Iti explic aici de ce l-am facut idiot pe domnu Corbu!
Desi i s-au pus in fata dovezi clare de o gramada de ori ca stefanuc are alte intentii decat strict concursurile si anume permisele , dovezi aduse chiar de stefanuc ulterior, omu nu si nu , ca-i altceva .
Pai mai omule , daca toata lumea iti spune ca semaforu ii rosu si ii evident pentru toti , da tu sustii ca-i verde se cheama ca esti idiot,nu ca ai alta parere :wink:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 06 Apr 2014, 12:22

SF scrie:...
Pai mai omule , daca toata lumea iti spune ca semaforu ii rosu si ii evident pentru toti , da tu sustii ca-i verde se cheama ca esti idiot...
SF-ule

....nu-i idiot 100% , in conditiile mentionate de tine
...poate e numai daltonist
...pentru idiot , incearca alt exemplu :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Apr 2014, 06:18

SF scrie:Alo , Gigel...

Iti explic aici de ce l-am facut idiot pe domnu Corbu!
Desi i s-au pus in fata dovezi clare de o gramada de ori ca stefanuc are alte intentii decat strict concursurile si anume permisele , dovezi aduse chiar de stefanuc ulterior, omu nu si nu , ca-i altceva .
Pai mai omule , daca toata lumea iti spune ca semaforu ii rosu si ii evident pentru toti , da tu sustii ca-i verde se cheama ca esti idiot,nu ca ai alta parere :wink:

Mesajde rcorbu » Dum Apr 06, 2014 10:46 pm

apsalba scrie:
Nu vă bucurați prea tare. Loturile naționale ale României nu or să mai aibă șansa să participe la Campionatele Mondiale. Până nu se va lămuri situația în România. Și nici Campionatul Mondial de crap nu se va mai desfășura în România.

apsalba: situatia in Romania este lamurita deja si TU ai pierdut.
Nu ai fost in stare sa trimiti niste oameni cu experienta la Congresul Confederatiei Internationale de Pescuit Sportiv, prin urmare ai pierdut si cam gata cu "pescuitul sportiv", si pe deasupra ti-ai batut joc si de MTS-ul pe care te lauzi ca-l reprezinti si implicit de Romania.
Cu ANPA ai pierdut, vad ca tot mai dai in judecata si ai sa pierzi la greu.
Prin urmare pe partea sportiv-competitionala s-a cam terminat cu Federatia.
Ca pescar recreativ nu vad cum tu si Federatia puteti sa ma ajutati intr-un fel, poate doar sa ma dai in judacata ca practic un sport fara sa fiu membru al unui "club sportiv".
Sincer, am crezut ca dupa ce ti-ai cerut scuze tuturor celor pe care i-ai jignit, acum cateva luni, vei incerca sa repari greselile facute, dar vad ca mergi in continuare pe acelasi drum, asa ca nu meriti ca cineva sa aiba incredere in tine.
Iar in final ai ratat si aderarea la FIPS asa ca ....lasa-neeeeee, lasa-neeeeee !!!

Stia,stia...de unde stii tu ca stia?
Uite citatul de mai sus..io zic ca ...acuma stie..
In orice caz,dintre toti cei interesati de topicul cu federatia,nicunul nu la facut ''idiot'' asa pur si simplu,ci a incercat sa vorbeasca la obiect si nu la persona..
Asta-i problema la tine ,ca sari la gatu' omului,nu esti capabil sa discuti la obiect..fara sa ataci persoana..Si daca veni vorba de semafor..doi oameni se pot uita la un semafor .Ii intrebi ce culoare vad si unul poa sa zica verde si unul rosu si amandoi au dreptate.Unul ti-a zis ce culoare e aprinsa altul ce culoare e sub ea..Si-m continuare,c sa stopam polemica asta stupida..tot ce zici tu asa este,nu are rost sa mai pierzi timpul contrandu-ma,considera ca iti dau dreptate...iu ar za uinarrr... :respekt:

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 07 Apr 2014, 10:17

Mesajele alea cand zicea ca cei care nu-s in federatie se vor trezi cu oameni in uniforme la usa nu le-ai gasit , si asta ca-mi recomanzi mie clinici de oftalmologie .Si multe altele , cum ar fi alea cand se intreba mirat ca unde zice fane ca doreste permisele , el nu are treaba cu recreativii , etc.,

Intradevar , tu vorbesti la obiect , de ex. Cristi Ene ii un obiect ,am inteles , ai doar o alta parere, vezi lucrurile altfel , persoanele pot fi obiecte , asta nu inseamna ca esti idiot.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Apr 2014, 10:35

SF scrie:Mesajele alea cand zicea ca cei care nu-s in federatie se vor trezi cu oameni in uniforme la usa nu le-ai gasit , si asta ca-mi recomanzi mie clinici de oftalmologie .Si multe altele , cum ar fi alea cand se intreba mirat ca unde zice fane ca doreste permisele , el nu are treaba cu recreativii , etc.,

Intradevar , tu vorbesti la obiect , de ex. Cristi Ene ii un obiect ,am inteles , ai doar o alta parere, vezi lucrurile altfel , persoanele pot fi obiecte , asta nu inseamna ca esti idiot.
Mesajele alea cu uniformele la usi or incetat brusc cand, lo informat Mihuta ,despre cum sta treaba,semn ca omul nu stia..Dupa aia nu o mai sustinut ca-i ''verde''.Acilea ,optica ta o dat gres..

Si da ,am alata parere despre blankurile st.croix,decat Ene,a carui pareri sant dupa cum bate vintul..asta nu-i o noutate pe aici..Iar eu,i-am vorbit despre blank-ul ala si nu m-am referit la persoana lui,daca poti sa faci diferenta,dar ma tem ca nu potzi..

.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 10 Apr 2014, 21:50

pulica scrie:No.s-o crezi tu :!: ...Daca vrei sa continui, scrie , e numa faina :!: ...Da' io nu vreau sa fiu crezut zalud sa rad ca bolundu pe ulita ....Ti-ajunge...Ia-o mai rar , rasuceste-i si potentiometru' lu' Radio ....Mai era si Deltaicul cu Homer al lui ....Unde-i gasiti, mai ????????? Io nu gasesc decat gigei, adigei, gepegei si ulegei ...Cu ce-am gresit eu in lumea asta, ca nu braconez des, doar de cate ori am ocazia, nu duc peste acasa, numai la vecini , etc ... io dece nu gasesc Homeri si radiouri ...
beeeiiii pulifriciule, beeei kkt cu ochi care esti, bei putza verde, vezi sa nu gasesti cu totu altceva daca nu incetezi sa ma pomenesti. vezi ca io nu-s ma-ta. io nu ma joc bambilici si nu glumesc cu tine.
buna seara.

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 11 Apr 2014, 12:54

Adi G scrie: buna seara.
Asta e singura expresie ce-o poti reproduce din stadiul de biped combinat cu limbajul articulat ...Incet, dar bisztos, ramai doar biped ...Limbajul articulat incepe sa se limiteze la tine doar la mancare si necesitati fiziologice ...Asa cum exista evolutie, exista si involutie...Se pare ca ai intrat in sensul giratoriu si ai ratat iesirea spre evolutie ....Ai luat-o invers :wink: :wink: :wink:

Chiar n-ai dece sa glumesti cu mine ! Nici Cristos gornistul nu te-a bagat in seama, din cauza mirosului pestilential emanat de barba ta , pana ai inceput cu pozele cu icre de biban ...Ti-am raspuns civilizat, fara sa te jignesc, dar, cretin cum esti, sperai altceva ...Sunt curios daca, aici la ARENA, mi-e permis si mie sa am limbajul vostru ...S-ar putea sa-ti aduc aminte sa te trezesti mai devreme ...Nu de alta, dar ti-au luat-o inainte polonezii si nu mai gasesti in tomberoane decat coji de croampe si resturi de "nimicuri " ...Foamea , intr-adevar, pt tine e crunta ! ...Incearca un "job" macar la maturat ...Iei o chifla, un mezel expirat, orice...Lamele pt barbierit sunt scumpe ...Sper sa rezisti doar cu sapun ! Da' folosesti sapunul ????

Scrie răspuns