Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MARIUS POPA
veteran
veteran

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de MARIUS POPA » 10 Ian 2014, 00:11

glumesti ..nu :)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 10 Ian 2014, 15:20

johnnybravo scrie:sigur nu-i fag? :)
MARIUS POPA scrie:glumesti ..nu :)
...e baiat serios , nu glumeste
...asta stie , asta posteaza
:headbash:

...platan 100%

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 10 Ian 2014, 15:45

:respekt:
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

roly
veteran
veteran

Re: Voblere hand made

Mesaj de roly » 11 Mar 2014, 00:31

Liviule,vad ca nu sunt singurul care-astept voblerele de o luna si....Si nici nu-mi mai raspunzi la mesaje...M-ai luat cu vrajeala ca le-ai trimis la BACAU!!!Cand toata lumea stie ca sunt din Brasov... NU TE JUCA!-ca nu mi-e greu sa fac s-ajunga la tine o masina bine"imbracata" cu 4 prieteni sfatosi tare,si poti sa te pisi dup-aia imprastiat pt aia 80lei,ca nu te mai scoate nimeni...DE NICAIERI!!! Ai 72 de h sa-mi trimiti voblerele asa cum am discutat daca nu banii-napoi in cont. Punct.
TOT RESPECTUL !!!

roly
veteran
veteran

Mesaj de roly » 11 Mar 2014, 00:39

Imi cer scuze fata de restul si de owneri,dar nu-I normal ce se intampla cu baiatul asta....:(
TOT RESPECTUL !!!

stradic
veteran
veteran

Mesaj de stradic » 11 Mar 2014, 08:59

roly scrie:Liviule................................. NU TE JUCA!-ca nu mi-e greu sa fac s-ajunga la tine o masina bine"imbracata" cu 4 prieteni sfatosi tare,si poti sa te pisi dup-aia imprastiat pt aia 80lei,ca nu te mai scoate nimeni...DE NICAIERI!!! Ai 72 de h sa-mi trimiti voblerele asa cum am discutat daca nu banii-napoi in cont. Punct.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Asta fu' tare.............Popcev esti ceva smardoi interlop??????? :lol1: M-am spart de ras......................Io nu inteleg de ce nu-i propui omului ceva schimburi....un brad,niste patine......cum ai facut cu toti de pe acest forum!!!!!!! Roly da-te singur afara :lol1:

PS. Scuze de off ...da nu m-am putut abtine!!!!!! :idea:
rapala the best vobler in the world

agabi
veteran
veteran

Mesaj de agabi » 11 Mar 2014, 10:19

stradic scrie: PS. Scuze de off ...da nu m-am putut abtine!!!!!! :idea:
E off rau de tot..

roly
veteran
veteran

Mesaj de roly » 11 Mar 2014, 19:27

Auziti mai barosanilor,e cumva protejatul vostru? Dati-va voi afara!! Ce,protejati teparii???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Ia dati-mi voi aia 83 de lei in locul lui dak sunteti asa glumeti...Iar ce I se va intampla lui daca nu returneaza banii oamenilor,nu cred ca va permite voua sa faceti misto!!!!!!!!!!!!!! Voi sunteti pe DIN-AFARA RAU DE TOT daca-i luati apararea,mai ales aici si in situatii de genul asta! Iar la faza cu interlopul sunteti voi deplasati de tot! Nu trebe sa fi interlop ca s-aranjezi un tepar! Chiar deloc!!!!!!!!!!!!! Ia vedeti-va voi de treaba,ca nu-I treaba voastra ce propuneri de bussines fac si cui! N-am propus nimanui brazi in schimbul uneltelor de pescuit,asa ca daca ne intalnim,te sfatuiesc sa treci strada daca ma cunosti,ca eu am respectat pe TOATA lumea aici,n-am jignit si ras de nimeni,si cu atat mai putin sa trag TEPE,ca asta cu voblerele!sau si mai RAU=sa le tin partea.Pe voi ar trebui sa va excluda adminii.... Pa,si v-avertizez:vedeti-va de treaba voastra si nu va mai bagati unde nu va fierbe oala,si nu mai faceti misto de oameni,mai ales cand sunt tepuiti! :wallbash:
TOT RESPECTUL !!!

dorinb
senior
senior

Mesaj de dorinb » 11 Mar 2014, 20:59

Nu vreau sa ii tin partea lu roly insa daca omul a platit nu e normal sa primeasca si marfa?
zine tu "domnu paznic" "stradic"?

Scrie răspuns