Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
Re: Arena, singurul topic de polemici.
glumesti ..nu 

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
johnnybravo scrie:sigur nu-i fag?
...e baiat serios , nu glumesteMARIUS POPA scrie:glumesti ..nu
...asta stie , asta posteaza

...platan 100%
- MARIUS POPA
- veteran

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
este platanMARIUS POPA scrie:Help.
Ce copac este acesta?
http://www.horticultorul.ro/arbori-arbu ... s-hybrida/
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
Re: Voblere hand made
Liviule,vad ca nu sunt singurul care-astept voblerele de o luna si....Si nici nu-mi mai raspunzi la mesaje...M-ai luat cu vrajeala ca le-ai trimis la BACAU!!!Cand toata lumea stie ca sunt din Brasov... NU TE JUCA!-ca nu mi-e greu sa fac s-ajunga la tine o masina bine"imbracata" cu 4 prieteni sfatosi tare,si poti sa te pisi dup-aia imprastiat pt aia 80lei,ca nu te mai scoate nimeni...DE NICAIERI!!! Ai 72 de h sa-mi trimiti voblerele asa cum am discutat daca nu banii-napoi in cont. Punct.
TOT RESPECTUL !!!
Imi cer scuze fata de restul si de owneri,dar nu-I normal ce se intampla cu baiatul asta....

TOT RESPECTUL !!!
roly scrie:Liviule................................. NU TE JUCA!-ca nu mi-e greu sa fac s-ajunga la tine o masina bine"imbracata" cu 4 prieteni sfatosi tare,si poti sa te pisi dup-aia imprastiat pt aia 80lei,ca nu te mai scoate nimeni...DE NICAIERI!!! Ai 72 de h sa-mi trimiti voblerele asa cum am discutat daca nu banii-napoi in cont. Punct.

Asta fu' tare.............Popcev esti ceva smardoi interlop???????

PS. Scuze de off ...da nu m-am putut abtine!!!!!!

rapala the best vobler in the world
E off rau de tot..stradic scrie: PS. Scuze de off ...da nu m-am putut abtine!!!!!!
Auziti mai barosanilor,e cumva protejatul vostru? Dati-va voi afara!! Ce,protejati teparii???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Ia dati-mi voi aia 83 de lei in locul lui dak sunteti asa glumeti...Iar ce I se va intampla lui daca nu returneaza banii oamenilor,nu cred ca va permite voua sa faceti misto!!!!!!!!!!!!!! Voi sunteti pe DIN-AFARA RAU DE TOT daca-i luati apararea,mai ales aici si in situatii de genul asta! Iar la faza cu interlopul sunteti voi deplasati de tot! Nu trebe sa fi interlop ca s-aranjezi un tepar! Chiar deloc!!!!!!!!!!!!! Ia vedeti-va voi de treaba,ca nu-I treaba voastra ce propuneri de bussines fac si cui! N-am propus nimanui brazi in schimbul uneltelor de pescuit,asa ca daca ne intalnim,te sfatuiesc sa treci strada daca ma cunosti,ca eu am respectat pe TOATA lumea aici,n-am jignit si ras de nimeni,si cu atat mai putin sa trag TEPE,ca asta cu voblerele!sau si mai RAU=sa le tin partea.Pe voi ar trebui sa va excluda adminii.... Pa,si v-avertizez:vedeti-va de treaba voastra si nu va mai bagati unde nu va fierbe oala,si nu mai faceti misto de oameni,mai ales cand sunt tepuiti! 

TOT RESPECTUL !!!
Nu vreau sa ii tin partea lu roly insa daca omul a platit nu e normal sa primeasca si marfa?
zine tu "domnu paznic" "stradic"?
zine tu "domnu paznic" "stradic"?