Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
stradic
veteran
veteran

Re: Voblere hand made

Mesaj de stradic » 11 Mar 2014, 21:59

dorinb scrie:Nu vreau sa ii tin partea lu roly insa daca omul a platit nu e normal sa primeasca si marfa?
zine tu "domnu paznic" "stradic"?
ba da DORINA ai dreptate!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
rapala the best vobler in the world

roly
veteran
veteran

Mesaj de roly » 11 Mar 2014, 22:38

vazusi mai Do-fratioare,si pe tine te facu' zeama lunga: "DORINA"... auzi! :lol1: :wallbash:
TOT RESPECTUL !!!

roly
veteran
veteran

Mesaj de roly » 11 Mar 2014, 22:41

vazusi mai Do-fratioare,si pe tine te facu' zeama lunga: "DORINA"... auzi! :lol1: :wallbash: Si daca am dreptate,atunci de ce va permiteti sa faceti misto crunt? vazic eu de ce: ca v-ascundeti sub pseudonime si la departare...C-ALTFEL.... :wallbash:
TOT RESPECTUL !!!

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 11 Mar 2014, 22:41

stradic scrie:
dorinb scrie:Nu vreau sa ii tin partea lu roly insa daca omul a platit nu e normal sa primeasca si marfa?
zine tu "domnu paznic" "stradic"?
ba da DORINA ai dreptate!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Esti gay? ... sau iti plac baietii cu nume de fetite? :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 11 Mar 2014, 22:45

Roly, tu taci acolo, ca pe tine te iubeste tot Brasovul..in f-und :lol:
Daca iese asta la pescuit i se aude gura de la Dridif la Scoreiu :lol:
Mai umblii cu pesti in cada si Asociatie legata la Federatia lu Fanelu? :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Mar 2014, 14:46

Bibane cam ai orbul gainilor.Te-am intrebat ceva.Unde iti este logoreea obisnuita..??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Mar 2014, 18:58

''Dan Diaconescu'' de rapitori.ro in toata splendoarea lui.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amaratule,ai castigat o licitatie..ai de gand sa o onorezi??Sau o dai in diverse precum Dan Senzationescu..??

121 de ron te-or facut pe tine??

Ca de acum ''Biban senzationescu'' iti ramane numele.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Papagale ia un distonocalm ca iti pomneste fo vena la cutia cu idei..io da cine mai rad atunci?? :|

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Mar 2014, 19:28

Biban senzationescu,ai amutzit?? :D

.

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 26 Mar 2014, 19:02

semlecangheorghe scrie:''Dan Diaconescu'' de rapitori.ro in toata splendoarea lui.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amaratule,ai castigat o licitatie..ai de gand sa o onorezi??Sau o dai in diverse precum Dan Senzationescu..??

121 de ron te-or facut pe tine??

Ca de acum ''Biban senzationescu'' iti ramane numele.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Papagale ia un distonocalm ca iti pomneste fo vena la cutia cu idei..io da cine mai rad atunci?? :|
Incerc sa fiu cat pot de scurt . Pe vremuri, au fost 8 colegi de clasa, care erau ca fratii . 4 romani, 3 unguri si un semislovac (mama romanca, tata slovac ) ...Semislovacul e plecat ...nu stim de el ....un roman e in SUA ...pocait maritat ...parca ne mai cunoaste ....un ungur e in Canada ...moare sa fie cu noi cand e in Romania ...Un alt ungur a primit diagnosticul : leucemie ! n-am crezut niciunul , dar intr-un an, a fost in groapa ! Ala mic, al lui, a apucat sa mearga cu el la pescuit ...Lanseta e pt el ...Altcineva o sa-i dea mulineta...Altul i-a pregatit cutia cu lingurite si voblere...
Mai vrei detalii, gigel, mai vrei sa stii amanunte ? Mai vrei sa stii ce era sa fie pe capul tau , din partea celor ce-am ramas, atunci cand ai luat la misto lanseta destinata lui Pista cel mic ? ....Nu mai ramanea din tine nici **** pt expertiza medico legala...gunoi de om ce esti ...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Mar 2014, 21:14

No,ai fost si tu semicoerent o data..In plus mi-o dat si o lacrima..io ti-am cerut o parere despre lanseta tu imi vii cu volumul 1 din ''Torente''...zau asa,nu era mai simplu sa zici cate ceva despre joarda??

Ce lanseta am luat io la misto??Esti beat??Drogat???

Te-am luat la mijto pa tine, papagal vopsit, nu am io nimic cu lanseta,nici cu milka,nici cu nimeni.Decat cu idiotul care ma bagat in topicul ala de vinzare ,fara ca io sa spun vreun cuvint..asa ca biban senzationescu :arrow: plimba ursu' si nu o mai da in lambada..

.

Scrie răspuns