Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Sep 2013, 06:34

tavistan scrie:
semlecangheorghe scrie:Cica,doctoru'asta de nu stie cum il cheama,ori tavi ori stan,o avut la un moment dat un acces de ''doktor Ciomu''...nestiind cum sa-si acopere urmele,o aruncat obiectu'rebutat in apa...In urma lui o venit Tavi la pescuit ..Si ni ce-o prins..
Al drq ca.ca.nar, masta! ti-o taiat p.la si ti-o aruncat si giucarica in apa... noroc ca ai recuperat-o! Acu' nu mai trebe s-o freci pe-a altora! Si nici nu mai tre sa faci penis-building dupe usa! Vezi, rumegusul te da de gol...

Slabutz,slabutz,doctore....de la unul titrat precum domnia ta,ma asteptam la mai multa conistenta..
Da',ia zi,asa ca intre colegi de forum,din cand in cand mai gresesti operatia incit cate unul incepe sa auda ce ar trebui sa vada??
Si ce-i ilar la culme,e ca ii ridici mingi la fileu :lol: :lol: :lol: Sa fie un coplesitor sentiment de culpa??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Sep 2013, 06:39

MuskMd scrie:suna bine . povestile se intrepatrund, personajele capata sentimente , cine poate ghici cine naste, si cine moare la final :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=OGJAUnNzbhE .....

:twisted:

Moama ..iaca omu' de litere..George Calinescu o fost fix pix pe linga tine..
Carevasazica personajele se intrepatrund si povestile capata sentimente.. :shock: :shock: hait,invers,am incurcat borcanele.. :lol1: :lol1:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Sep 2013, 06:50

...
PS cum e la munca, dupa concediu ? :lol1:
...

Munca poa' sa mai astepte vre-o zi - doo! :mrgreen:
Asta ca sa vezi,ce inseamna pacientii pentru doctorii..Ii doare-n.....pix pe doctori de pacienti....munca mai poate sa astepte..
Mda,cind lenevesti prin Gretzia...nu-ti mai arde de conationalii tai... :lol: :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Sep 2013, 06:51

Doctore ''audumbre'' ti-o fost pacient la neuro?? :lol:
L-ai neglijat oleaca,adik io stat emisfera stinga mai mult la frigider,si acu aude ce ar trebui sa vada?? :lol: :lol:

.

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 06 Sep 2013, 06:57

semlecangheorghe scrie:...
Da',ia zi,asa ca intre colegi de forum,din cand in cand mai gresesti operatia incit cate unul incepe sa auda ce ar trebui sa vada??
...
Cum Masta, tu chiar crezi ca chestia asta ti se trage de la vreo operatie? :shock: E doar un mecanism prin care un neuron il apara pe celalalt; ca-i rau sa fii singur...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Sep 2013, 06:59

Cum Masta, tu chiar crezi ca chestia asta ti se trage de la vreo operatie?

Desigur Doc....I ...se trage de la vreo operatie nereusita :lol:

.

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 06 Sep 2013, 07:02

semlecangheorghe scrie:... :shock: :shock: hait,invers,am incurcat borcanele.. :lol1: :lol1:
Asta-i deja-vu! Sau deja-entendu, ca si pe astea am impresia ca le incurci! Dar n-are a face! Vezi tu, uneori vocile sunt inofensive!

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 06 Sep 2013, 07:42

semlecangheorghe scrie:
....de la unul titrat precum domnia ta,ma asteptam la mai multa conistenta..
.............................................
Si ce-i ilar la culme,e ca ii ridici mingi la fileu :lol: :lol: :lol: Sa fie un coplesitor sentiment de culpa??
.......

alter ego gigel scrie:
Moama ..iaca omu' de litere..George Calinescu o fost fix pix pe linga tine..

.......
alter AT ego gigel scrie:
Carevasazica personajele se intrepatrund si povestile capata sentimente.. :shock: :shock: hait,invers,am incurcat borcanele..

.............................
semlecangheorghe scrie: .. :lol1: :lol1:
Imagine

Cuvintele sunt de prisos in fata ta .
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 07 Sep 2013, 15:59

ULK scrie:Pentru mine chiar nu are nici o importanta cine ce intelege si in ce limba.:). E frumos pe aici..pe bune ...nice people,love and harmony..families,birds and shit..but not my bird...nor my wife...maybe just my shit.
Chiar n-are importanta cine ce intelege si in ce limba ...Fascinatia propriei incompetente (lingvistice, culturale, istorice si chiar manufacturiere ) determina un asemenea raspuns din partea colegului de forum !...cum spuneam : evita raspunsuri la discutiile referitoare la braconierii "romani" ...E a n-sprezecea "lansare" cand vreau sa repete ( si n-o face :!: ) ca romanii jecmanesc apele unguresti ...El vrea sa impresioneze cu 2-3 drumuri la Tiszato , cu niste capturi ale partenerilor de drum ...el fiind "anexa" la eveniment ...
Initial, crezusem ca-i pica greu la stomac vreo mamaliga sau altceva....Dar el uraste din toti rarunchii (cum zicea bunu' mare ) tot ce-i departe de Budo ! ...I-am sugerat sa fie domol, ca-i mai castigat ...Explodeaza,cum a facut-o impreuna cu acolitii de pe PB ...Niste junghiuri si rateuri umane ( ca sa ma limitez aici, sa nu descriu cu ''copy " perle antologice ale moderatorilor de-acolo, cu admin in frunte...)...
Si, pt faptul ca tot ma critica amicul gepeto ( un singur "p" si un singur "t" ) ca m-am luat de un pocait ...Iata un exemplu a ceea ce intelege ULK-ul prin "limbi" ...Tarziu, dar s-a destainuit ! Fi-ti intelegatori, fanatismul n-are limite :

http://www.youtube.com/watch?v=XJmYQD1tUZA

Si, ca fapt divers, pe forumul unde-i adulat (si pupa diverse parti anatomice ) , mai are (si se considera reciproc ) un idol care vorbeste sapte limbi ...Dar cand e intrebat in tramvai de bilet, bolmojeste intr-a opta limba, aia cu :mancati-as pendula ....lasa-ma ca mi-s cocar si astept ulk-ari pt ambianta ...

PS pt nagy victor : ai prea mult par alb, ca sa intri in arena ...ai fi meritat si tu , dar, lasa ....D-zeu rasplateste faptele bune :wink: :wink:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 07 Sep 2013, 16:30

biban solzos scrie: Ca te lepezi de mine ca de Satana , asta e... :oops: :oops: :oops: ....Da' poate vreodata o sa meriti SA-TI dau o bere ... :D :D :D ...
nu ma "lepad" dar stai sa-ti spun ce am patit din cauza unor vorbe d'a-tale...
noh..mi-a luat mama cu mare drag ,un steag d'ala verde..mare..numai bun de fluturat..
si o vazut ca nu mai umblu cu iel. ..dupa ce m-a chelfanit ,i-am zis tat:
cum m-o dat aia de la nouadreptapunctro ( stiu ;atentie la ,bravo) pe banca de rezerve, ca nu-s roman adevarat.
ca n-am "radacini arhaice ,romanesti si verificabile".adica un fel de "mana a doua" :twisted:
amu ,de frica lu' mama, umblu sa-mi caut martori..si ajung prin maramu'..pe vale izei ,pe la pocaitii din negresti...romani adevarati.
zic io la aia ce si cum, se uita unu'la altu' tati la mini..si zic ca am mult haz si sa ma duc sa-mi caut radacini pe la sapanta..la cimitir..dar la cimitir aflu ca si acolo in zona aia ,au fost diverse natii ,ca puteri,de-a lungul timpului.clar ma luau in ras.
in disperarea mea , sa dovedesc ca-s mai roman ca multi romani..mai umblu prin tara si..
aud io ca cica prin moldova pot sa-mi gasesc oameni dispusi sa-mi dea declaratii ,ce-mi trebuie..
cum ca am trait printre ei..etc. ce sa mai;numai sa dovedesc ca-s roman de prima' adica adevarat.
ma duc cu declaratiile la nouadreaptapunctro(stiu;atentie la jonny)si zic aia ca d'astia cu nume arhaice , gen Sandina, is moloveni galbeni.zic io:romani adevarati,vechi!ei..nu!ca ar fi..ceangai. adica un fel de unguri. da nu's unguri adevarati.
pai,zic io: daca au trait printre romani sunt unguri adevarati.
si io stiu ( de la cineva ) ca daca traiesti ca roman ,printre unguri ,esti roman adevarat.
adica cumva ,si eu sunt roman adevarat.este?
nu!zice nenea ala. nu! numai romani nativi. curati!
de unde frate? cred ca d'aia si e organizatia aia asa mica.
dar mama are dreptate:sa nu mai caut ceea ce am! am tot ,in ce consta a fi roman. in faptul ca toti,suntem un amestec de sange.
dar asta nu ne impiedica sa fim nationalisti!si sa iubim neamul si tara asta.
cred ca mama-i buna de lider la (stiu;atentie la jonnybravo) mai ales ca numele ei de fata este arhaic si romanesc. se numea hoffman.
dar m-a crescut ,ca sa fiu ,roman adevarat!
merit berea? :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns