MuskMd scrie:Nu stiu de film nu m-a interesat . Cum sa ma intereseze filmul cand realitatea ma satisface pe deplin
Uiti ca autoironia e o virtute .... daca ai citi cartea poate ai fi mai intelept ...
Corect,corect,o sa ma straduiesc...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
MuskMd scrie:Nu stiu de film nu m-a interesat . Cum sa ma intereseze filmul cand realitatea ma satisface pe deplin
Uiti ca autoironia e o virtute .... daca ai citi cartea poate ai fi mai intelept ...
Ti-e ciuda ca tu ai pus scara ?semlecangheorghe scrie:Ce dreaq,iar so spart gardu' la casa de nebuni??
Al drq ca.ca.nar, masta! ti-o taiat p.la si ti-o aruncat si giucarica in apa... noroc ca ai recuperat-o! Acu' nu mai trebe s-o freci pe-a altora! Si nici nu mai tre sa faci penis-building dupe usa! Vezi, rumegusul te da de gol...semlecangheorghe scrie:Cica,doctoru'asta de nu stie cum il cheama,ori tavi ori stan,o avut la un moment dat un acces de ''doktor Ciomu''...nestiind cum sa-si acopere urmele,o aruncat obiectu'rebutat in apa...In urma lui o venit Tavi la pescuit ..Si ni ce-o prins..
Adelin scrie: ...asa e si aici.![]()
![]()
Ba da! Dar mai bine tragi la un hotel!audumbre scrie:...
Chiar nu sunt ospicii prin Arad ?![]()
![]()
N-are ce cauta gigica la un hotel. Poate doar daca se rataceste..tavistan scrie:Ba da! Dar mai bine tragi la un hotel!
nebunaticule, hai ca intri in Liga Ibiban solzos scrie:pikeman scrie: vine iarna, imi fac incalzirea, stai oleac, mi-ati faramat jocu-cu bibanu, natia voastra de muzcari (de fund)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Plutesc bumbii de la tastatura-n lacrimi ...sincere...fara crocodili sau gigei
![]()
...De emotie , fiindca "m-ai lovit sub pretext
" , o dedicatie : pt un "talisman "
....de la Talismani, prin biban :
http://www.youtube.com/watch?v=H9ososgMhwk
Nu ma pot stapani....pt tine....fara numar...da' vezi cu ce avatar seamana klingonianul de la tobe![]()
![]()
:
http://www.youtube.com/watch?v=fyjRknOrqPI
Fii cuminte si pe mai departe, ca-ti aduc jucarii si turta dulce...sa nu-mi ceri voblere de la gigel, ca put ca naiba a acetona ...
![]()