Iar te legi de mame? si nici cu organele nu sunt de acord... sunt puncte sensibile...audumbre scrie:Mamaaaa ce glume aveti... Ai mila de splina mea..semlecangheorghe scrie:...stii ce facem noi in pliscul postasului??![]()
![]()
Voi astia din Arad , sunteti toti la fel de speciali ?
Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Arena, singurul topic de polemici.
- semlecangheorghe
- veteran

http://www.youtube.com/watch?v=x0J7UDVL70c
Acest ...""Go West Fly Fishing Comedy Trailer''''
nu ar fi putut fi realizat fara concursul unor membrii m-13,carora trebuie sa le multumim cum se cuvine..''Regele tocilarilor''...''injinerul shugar man''...si ''doctorul care inca nu stie ce sa fie,tavi ori stan''...
Fazele de un comic absolut se datoreaza in mare parte starii naturale a celor 3 actori principali
Tavi,Andrei si Tavistan...la flyfishing..

Acest ...""Go West Fly Fishing Comedy Trailer''''
Fazele de un comic absolut se datoreaza in mare parte starii naturale a celor 3 actori principali
Tavi,Andrei si Tavistan...la flyfishing..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Si nu am auzit sa fi dublat Irina Nistor chestia asta
Gigel daca te pasioneaza chestiile distractive cu pescuit la musca da-mi voie sa iti recomand o carte excelenta ( fara caterinca) :

Si ia zi , nu vinzi Scierra aia ?
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
Masta, te rog sa ma ierti ca mi-as dori sa fiu acolo! In rest, din nou ma umpli de respect: acel comic absolut imi pare ca ramane accesibil doar Celor Alesi! si poate Monicai Taotoiu... pentru noi, muritorii de rand pare doar grotesc si banal... dar asta nu conteaza, ca doar, nu-i asa, nu noi impingem lucrurile inainte! sau macar sa le facem praf!semlecangheorghe scrie:http://www.youtube.com/watch?v=x0J7UDVL70c
Acest ...""Go West Fly Fishing Comedy Trailer''''![]()
nu ar fi putut fi realizat fara concursul unor membrii m-13,carora trebuie sa le multumim cum se cuvine..''Regele tocilarilor''...''injinerul shugar man''...si ''doctorul care inca nu stie ce sa fie,tavi ori stan''...
Fazele de un comic absolut se datoreaza in mare parte starii naturale a celor 3 actori principali![]()
![]()
Tavi,Andrei si Tavistan...la flyfishing..![]()
![]()
Iar nick-ul... pai pe ala l-am croit si eu dupa asemanarea Adulatului! Chiar masta, te-ai hotarat? esti semlecan sau gheorghe? sau ramai doar cum te fac ajtia... in toate felurile?
- semlecangheorghe
- veteran

Cum sa nu...Si ia zi , nu vinzi Scierra aia ?
.
.
- semlecangheorghe
- veteran

Corect...doar ''Cei Alesi'' sint capabili sa drileze un clean de 2 kile,in echipa,sa il traga pe betoane din fir(asta dupa ce si l-au descurcat de printre picioare),si apoi sa-i vire victoriosi boga in gura..acel comic absolut imi pare ca ramane accesibil doar Celor Alesi!
Pacata ca faza nu a fost inclus in film...voi sinteti oricum si in toate felurile,numai pescari,nu
.
.
In engleza ?semlecangheorghe scrie:Cum sa nu...Si ia zi , nu vinzi Scierra aia ?Crezi ca stii sa o folosesti,sau sa iti trimit si instructiuni??
Uaaaau , super gigi ! biosuport ....uau , super termensemlecangheorghe scrie: As zice mai degraba..'''biosuporti mobili pentru lansete''![]()
Nu acu pe bune , hai nu vinzi nuiaua? Pt un prieten bre
semlecangheorghe scrie:Cum sa nu...Si ia zi , nu vinzi Scierra aia ?Crezi ca stii sa o folosesti,sau sa iti trimit si instructiuni??
GigicaNorris. "Maestru al pescuitului la musca, cast, spinn, marin , stationar si japca"
- pescarul care nu scoate lansetele pe apa pentru strapazani.
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !
Presimt ca urmeaza episodul in care Chucky va invata sa legati muste.
Asta ar fi maxima!
Asta ar fi maxima!
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !