Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Arena, singurul topic de polemici.
Lasa bre,o sa vezi ca o sa-l adopte si pe el cineva,nu o sa mai fie prostul nimanui 

- semlecangheorghe
- veteran
Tre' sa te menajez,n-as vrea sa dai in vreun ulcer, ceva..MuskMd scrie:doar atat ?
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
SVF scrie:Lasa bre,o sa vezi ca o sa-l adopte si pe el cineva,nu o sa mai fie prostul nimanui
O sa iau legatura cu domnul Pigulici Stefan Facatura Popescu pentru aceasta posibilitate.
Zici ca sunt gemeni.

Poate-l pune in fruntea federatiei, ca are stofa. Are o incredibila influenta si putere de convingere aceasta creatura. Cine nu-l cunoaste il crede pe cuvant.

da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !
- semlecangheorghe
- veteran
Dom'injiner Andrei..ingropam securea??
Daca da,in capu' cui???

Daca da,in capu' cui???

.
.
gigele tata.....tu chiar vrei sa te ajutam...ti-am dat timp , poate scoti ceva care sa prezinte o urma de inteligenta din tine....mnoh, nu ti-o iesit...sau vai , ne menajezi
sa nu fim naibii orbiti de stralucirea ta nepamanteana
.....
de cate ori sa iti zic : ai reusit sa ma plitisesti ...de permis nu imi zici , tot o iei pe lunci si campii fara sa te tina nimeni
, nici chiar dupa ce ti-a mai dat niste imbolduri patronul tau adelin tot nu ai ridicat vro minge acatari la fileu .
Vrei sa ma activezi , mai incearca ceva de calibrul tau , nu stiu , injura-ma de mama , zi ceva de copii .....
Iar cu securea ti-am mai mai zis ca ai nevoie de ajutor , daca vrei iti mai trimit o data citate din mesajele private pe care le-am schimbat.
.....
pe bune, daca te ajuta sa dormi mai linistit considera ca ne-ai infrant pe toti si ne-ai zdrobit
....si du-te si te culca 

de cate ori sa iti zic : ai reusit sa ma plitisesti ...de permis nu imi zici , tot o iei pe lunci si campii fara sa te tina nimeni

Vrei sa ma activezi , mai incearca ceva de calibrul tau , nu stiu , injura-ma de mama , zi ceva de copii .....
Iar cu securea ti-am mai mai zis ca ai nevoie de ajutor , daca vrei iti mai trimit o data citate din mesajele private pe care le-am schimbat.

pe bune, daca te ajuta sa dormi mai linistit considera ca ne-ai infrant pe toti si ne-ai zdrobit

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
apropo , cu mansarda cum stai ? 

- semlecangheorghe
- veteran
Io dzic sa te calmezi....ai scris mult fara sa spui nic' in esenta..bradpit si vulpea polara..Autorul celebrului eseu 'bradpit si vulpea polara'sa zica nic'in esenta..
pfuaiii,e groasa rau..da' am si io o 'ntrebare,asa prosteasca,cum v-am obisnuit(ca la crap,ii dai ce maninca
)..daca tot te-am plicitisit asa de pro fund
,cum de imi acorzi atita atentie...??Poi ai scris ,o gramada,mai sus..Si zici ca io-s superficial..da domnia ta iesti ..profund??

.
.
- semlecangheorghe
- veteran
[quote][gigele tata.....tu chiar vrei sa te ajutam../quote]
Io vorbeam cu tine...mai nou esti purtatorul de cuvint al gast...haitei??Ca la noi ieste o vorba...stii ce facem noi in pliscul postasului??

Io vorbeam cu tine...mai nou esti purtatorul de cuvint al gast...haitei??Ca la noi ieste o vorba...stii ce facem noi in pliscul postasului??

.
.
Mamaaaa ce glume aveti... Ai mila de splina mea..semlecangheorghe scrie:...stii ce facem noi in pliscul postasului??![]()
![]()
Voi astia din Arad , sunteti toti la fel de speciali ?
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !
gigel reformuleaza daca astepti si un raspuns, mai nou nu esti doar delirant ci si ilizibil.
. Glumele astea cu posta unde le inveti? La concursurile piticot ?
hai inca un pic, mai ai un pic......
ps mai citeste ca citesti aiurea
... Ai recitit mesajele chuckie ?
. Glumele astea cu posta unde le inveti? La concursurile piticot ?

hai inca un pic, mai ai un pic......

ps mai citeste ca citesti aiurea