Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Arena, singurul topic de polemici.
Gigi, astia te minte ma...Cumpara-l, asculta de mine. Daca-l citesti (si intelegi despre ce e vorba) e posibil sa mareasca astia valoarea voucerului pentru ca nu mai trebuie sa plateasca un traducator in limba romana. Apropo, nici ala nu face treaba tocmai buna...daca ma contacteaza pe privat ii recomand si lui o carte.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Am auzit un zvon ca de luna viitoare articolele lui gigi vor avea si sigla asta :

si vor fi semnate asa:

si vor fi semnate asa:

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
MUSK
nu ej sanatos
nu ej sanatos

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
nu , sunt erudit ....Sorin scrie:MUSK
nu ej sanatos

PS scuze gigel, cand ai nevoie de traducere sa ma suni .... da, suni ....

- semlecangheorghe
- veteran
Musk-ule,tu cit iei sa faci reclama la zornaitoarele lu' domnu 'la care nu e voie sa-i pronunt numele??
Ai reducere??
Sau tie iti pune o bila in plus??
E alba??
Sau neagra??
A tale zornaie mai tare???
Si ma mai macina rau de tot o intrebare...conteaza culoarea bilelor??Ca am auzit ca alea albe au o redundanta magnetica variabila,egala cu suma patratelor volumelor particulelor de vopsea alba,ori toata suflarea ce stapineste arta minuirii vopselurilor,stie ca masa atomica a moleculelor de vopsea ****...asta ,alba..
este cu pina la o patrime din P.I.B.-ul unei puteri economice de calibrul Chinei,mai mare decit masa atomica a moleculelor de vopsea neagra..rezulta deci si prin urmare,indubitabil ca intensitatea sunetului produs de bila neagra,este mai mic decit intensitatea sunetului produs de bila alba,deci cele albe sint mai eficiente...Crezi tu ca daca mermelesti cu devcon(2 straturi),plus vopseaua,factorii mai sus remunerati,..asta..enumerati...uff,de la caldura,nu sint influentati??
Te-as ruga asadar un raspuns la obiect,caci nu stiu de care vopsea sa imi comand,alba,ori neagra..fii bun si lumineaza-ma..
Ai reducere??
Sau tie iti pune o bila in plus??
E alba??
Sau neagra??
A tale zornaie mai tare???

Te-as ruga asadar un raspuns la obiect,caci nu stiu de care vopsea sa imi comand,alba,ori neagra..fii bun si lumineaza-ma..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
f la obiect : nu mai citi ( si reproduce) cuvinte pe care nu le intelegi
.... dexul ala foloseste la altceva, nu sa iti scoti tu cuvinte fandosite de acolo
in rest, ce mai zici ? ai voie in pauza de masa la calculator ?
ai fost cuminte si ai terminat de bagat holsuruburi in palul wenge ?
legat de bile, ce sa iti zic ......avem de toate. daca vrei iti dam si tie , ca sa nu te mai simti inferior si la capitolul asta

in rest, ce mai zici ? ai voie in pauza de masa la calculator ?
ai fost cuminte si ai terminat de bagat holsuruburi in palul wenge ?

legat de bile, ce sa iti zic ......avem de toate. daca vrei iti dam si tie , ca sa nu te mai simti inferior si la capitolul asta

Of mai Gigi, redundanta magnetica care esti.
Redundanta e altceva. Uite, de exemplu articolele si postarile tale sunt redundante. Si prolixe.
Poate te refereai la reluctanta si ti-a facut tastatura vreo figura, ca si cu dudodenu?
Deci pe langa indreptarul suspomenit ia frumos si DEX-ul si citeste bine ce inseamna cuvintele astea zornaitoare cu care-ti tot ornezi textele. De preferat inainte sa le folosesti in propozitii...

Redundanta e altceva. Uite, de exemplu articolele si postarile tale sunt redundante. Si prolixe.

Poate te refereai la reluctanta si ti-a facut tastatura vreo figura, ca si cu dudodenu?
Deci pe langa indreptarul suspomenit ia frumos si DEX-ul si citeste bine ce inseamna cuvintele astea zornaitoare cu care-ti tot ornezi textele. De preferat inainte sa le folosesti in propozitii...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
...propozitii simple, subiect, predicat, fara virgula intre .... 

Mai dar esti rau...Tavi scrie:Poate te refereai la reluctanta si ti-a facut tastatura vreo figura, ca si cu dudodenu?

Tastatura lui este in linba GIGELIANA. Ce-i asa greu de inteles ?
Gigelus face riduri pe dudoden acum. De nervi. Ca are o tastatura incapabila sa deduca ce-ar vrea iel sa scrie.

da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !
Cu spuneam...semlecangheorghe scrie:A tale zornaie mai tare???

A mele
A tale
A lui
A noastre
A voastre
A lor.

da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !