Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Aug 2013, 06:33

Imagine

Decit sa te dai rotund ca ce mare ''ecologist'' esti ,luind cu arcanul membrii scociatiei la strins gunoaie, e mai simplu sa pui cite o pubela de asta pe apa care o administrezi..mai ales ca ai tarif premium ,cel mai mare din tara :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ce parerea aveti domnu'Voinea?? :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 20 Aug 2013, 06:51

Bag seama ca iar am atins ceva...de cate ori ating o zona sensibila scoti pubela? :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 20 Aug 2013, 07:24

poi n-ai vazut ca is pune poze din mai multe unghiuri ? asta e cel mai favorabil pe care si l-a gasit :lol:

@ Viorel : stai linistit, scopul nostru nu e indreptarea pacatosului . dar plictiseala la servici e mare si recunosc , uneori cand il vezi ce debiteaza in cea mai neaosa limba.......ce limba vb tu gigel ca romana nu e ? :lol: ... revenind cand il vezi ca debiteaza tre sa ii mai pui frana ca poate vorba ta sunt unii mai naivi si chiar il cred pe gigi spoitoru' moartea euroilor cate 50 odata :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

audumbre
senior
senior

Mesaj de audumbre » 20 Aug 2013, 08:37

viorel. scrie:..... si creatura falcoasa are puterea de a manipula !

Din pacate pt el dementa de care sufera nu-i da pace

Sa moara gibilan , de nu zici ca-i din Avatar ! :lol: :lol: Cand era mic , s-a impiedicat de papuci si a cazut cu capul intr-un vobler vopsit de el, de pe malul Muresului. Cand s-a trezit , vedea in jurul lui numai halate albe si pereti asemenea. Atunci s-a inventat dementa ! Ani la rand a fost antrenorul perfect pentru doctorii de la Balaceanca. :lol: :lol: :lol:
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !

audumbre
senior
senior

Mesaj de audumbre » 20 Aug 2013, 08:41

johnnybravo scrie:sunt impartial, daca pe alte forumuri/bloguri se poate discuta decent, de ce nu si aici?
Cel mai impartial dintre impartiali , tu esti. :lol:

Intr-un post al "creaturii falcoase" , printre multe intepaturi la adresa colegilor , ia-ta ce gasim la final :
semlecangheorghe scrie:P.S.-e adevarat ca telefonul lui musk md e din ala ''inteligent''?Oare cum se impaca posesorul cu faptul ca obiectul,e mai intligent decit el??
P'asta nici n-ai mutat-o , nici n-ai editat-o , asa cum ai procedat in cazul lui SVF. Stiu , tu esti impartial rau de tot. :lol: :lol:
johnnybravo scrie:nu era complet de mutat la arena de aia l-am editat, deh..daca insistati cu intepaturile...
Sa mai amintim de injuraturile de mame din partea schizofrenicului ? :roll: Altul a primit advertisment doar pentru ca era off-topic.
JB , mai taie din ele , da-le drrrracu.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 20 Aug 2013, 08:55

semlecangheorghe scrie:P.S.-e adevarat ca telefonul lui musk md e din ala ''inteligent''?Oare cum se impaca posesorul cu faptul ca obiectul,e mai intligent decit el??
:lol: :lol: :lol: asta n-o vazusem la gigel .... gigele cum naiba , din toata lumea asta de pe forum tocmai tu ti-ai gasit sa pomenesti de IQ si alte alea in fata mea ? ...nu pe bune .... :lol: :lol: :lol: tu iti depasesti atributiunile ....

bre acu ca sa fim politically correct ( stii ce e aia ? :twisted: ) sa stii ca exista f multe telefoane sau alte gadgeturi mult mai destepte decat bipezii care le cumpara. nu mai zic de masini :lol: ..... dar nah....alea is scule de scule .... dar cum o fi sa te bata o tastatura. stii tu, din aia cu butoane cu litere si cifre pe ea :lol: .....

PS ti-o mai dat drumu astia la emoticoane la mesaje private ? :twisted: :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 20 Aug 2013, 09:11

obiectul,e mai intligent decit el
Apropo de tastatura ...Gigi, eu nu mai suport sa vad ca pui virgula intre subiect si predicat. Ma dor ochii cand citesc texte de-astea...
Iti recomand calduros sa cumperi si sa citesti indreptarul de mai jos, iti e necesar ca aerul pentru ta cariera de scriitor:
http://www.librarie.net/carte/34701/Ind ... bii-Romane
Cu transport cu tot e mai ieftin ca un bobler.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 20 Aug 2013, 09:27

Tavi scrie: Iti recomand calduros sa cumperi si sa citesti indreptarul de mai jos, iti e necesar ca aerul pentru ta cariera de scriitor:
http://www.librarie.net/carte/34701/Ind ... bii-Romane
Cu transport cu tot e mai ieftin ca un bobler.
Nu gigi , nu il crede, e ca in dramele shakespeariene , iti toarna cucuta in ureche , te impresoara cu vorbe mieroase dar are pregatit stiletul ca Brutus, nu lasa garda jos !!! :twisted: :lol: :lol: :lol: Nu cumpara fitzuica aia ..... indreptar ....auzi la ei.... poi simbolul RECTiliniului din literatura halieutica din spatiul romano-maghiar nu are nevoie de indreptar ma.... el e etalonul pt indreptare :lol: .....

calduros, auzi la el :lol: :lol:

audumbre
senior
senior

Mesaj de audumbre » 20 Aug 2013, 09:30

lesin... :lol: :lol: :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 20 Aug 2013, 09:34

ia o pastila ceva, vezi ca iti recomanda gigi acusi :lol: ....
app , am auzit aseara un banc .....

I: stiti care e cea mai tare maimuta ?

R: aia care s-a erudit cu gigi :lol: :lol:

Scrie răspuns