Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MuskMd
veteran
veteran

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de MuskMd » 15 Aug 2013, 18:28

bibane am zis am spus si asa moare. nu te conosc si gata :lol:
plus ca parinti m-or invatat sa nu folosesc cuvinte din limbi pe care nu le conosc .....

si in mod cert nu sunt genul sa apreciez pe cineva strict dupa cum da la ochi pe forum , chiar daca da intr-un ....gigel :lol: . It's not enough ...........

in rest sporuri iti doresc :)
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 15 Aug 2013, 18:47

MuskMd scrie:bibane am zis am spus si asa moare. nu te conosc si gata :lol:
plus ca parinti m-or invatat sa nu folosesc cuvinte din limbi pe care nu le conosc .....

si in mod cert nu sunt genul sa apreciez pe cineva strict dupa cum da la ochi pe forum , chiar daca da intr-un ....gigel :lol: . It's not enough ...........

in rest sporuri iti doresc :)
Salut un caracter ! ...Punct ! ...MARE ! ( si caracter si punct :D )

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 15 Aug 2013, 18:54

@bibanica mutulica :lol:
incerci tu sa o faci pe viteazul pe aici (zadarnic :lol: ), eu cred insa ca tu in realitate esti un personaj mai mult decat jalnic, care vrea numai sa fie un pic compatimit, nimic mai mult... :lol: :lol: :lol: asta ar explica si de ce nu ai curaj sa-tzi pui o poza de-a ta la avatar, sau macar in galerie, de pesti, nici nu vreau sa vorbesc, sa nu te oftic cumva si mai tare :lol: :lol: :lol:
eu zic sa mai lasi internetul si sa mergi totusi la un psiholog, serios, tu ai probleme majore pe care eu, din pacate, nu le pot rezolva.
:lol:

audumbre
senior
senior

Mesaj de audumbre » 15 Aug 2013, 19:41

Hai gigele , pe unde umbli mai nene ? Fa-ne tu o surpriza din aia si iesi ca fata din cutie. :lol:
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 15 Aug 2013, 20:13

Mai, putina liniste, se concentreaza omu....ce naiba :lol:

audumbre
senior
senior

Mesaj de audumbre » 15 Aug 2013, 20:22

Eu cred ca i-a pitit Ildiko tastatura, ca n-a prins nimic azi. :(

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 15 Aug 2013, 20:43

Adi G scrie:@bibanica mutulica :lol:
incerci tu sa o faci pe viteazul pe aici (zadarnic :lol: ), eu cred insa ca tu in realitate esti un personaj mai mult decat jalnic, care vrea numai sa fie un pic compatimit, nimic mai mult... :lol: :lol: :lol: asta ar explica si de ce nu ai curaj sa-tzi pui o poza de-a ta la avatar, sau macar in galerie, de pesti, nici nu vreau sa vorbesc, sa nu te oftic cumva si mai tare :lol: :lol: :lol:
eu zic sa mai lasi internetul si sa mergi totusi la un psiholog, serios, tu ai probleme majore pe care eu, din pacate, nu le pot rezolva.
:lol:
@ AdiG(igel) ....esti frumos, esti simpatic, esti destept, esti ca supremul tubifex al forumului....am o singura rugaminte la intunecimea ta : urmareste , te rog, ca vantul sa bata din directia mea spre tine, atunci cand vrei sa-mi insailezi cateva expresii zdrobite de interregio la intersectia dintre mintea ta si intelectu-ti marginit ....Sincer, nu te supara, dar, efectiv, nu poti ....Nici limbajul, nici educatia, nici scoala, nimic, dar nimic, inafara de heirupisme manelistico-tziganesti, nu te recomanda ....Ce-aveai bun in postari, reusesti, cu elan, sa distrugi ....
Esti unul din geniile pustii ale forumurilor de pescuit ...Poate, daca traia Eminescu, te lua sa-i culegi rame ...presupun .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ps ; da' pe cine-ai citat in citatul tau ? Ca vad doua ghilimele ....E lipsa de respect pt ceilalti useri ! Daca tu esti prost, nu tre sa fie si ei, sa caute prin forum ...Asta-i, mai mult nu poti ....noi intelegem....ca de fiecare data ....cu voi, n-avem ce face, altfel, din cauza mintilor shturlubatice, a franghiei, sapunului si trenului intercity , scade nr votantilor la referendum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 15 Aug 2013, 21:15

MuskMd scrie:ma io altceva ma intreb..... de ce mastah , care e miezu si care ne-o da lejer la toti , m-a contactat pe mine sa ii ingrop securea ??
eu scriu: :lol: :lol: :lol: :lol:
te-a contactat numai pe tine :twisted:
ce scoala ai !
nu "duci" pe nimeni :twisted:
te-o "mirosit" si Tavi .d'jeaba incerci sa te comporti asa...copilareste. vrei numai pentru tine ceea ce ne dorim toti!
vrei asta:
semlecangheorghe scrie: Insa cu un glider facut de mine,chiar si pentru un copil este usor sa prinda peste pe natural..
nah ! cu toata simpatia, te-am raportat.
jiji..nu-ngropa nica ,pana nu se actualizeaza lista :lol: :lol:

audumbre
senior
senior

Mesaj de audumbre » 15 Aug 2013, 21:25

Stop joc ! :lol:

Care-i faza cu glider-ul ? nu-mi dau seama din citat. :oops: Sa nu-mi ziceti ca a inceput sa-si faca reclama la sculpturile lui ! :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 15 Aug 2013, 21:30

[quote="biban solzos"][/quote]

Ca el vroia indreptarea pacatosului :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ....nu -l raporta intru banarea lui :wink: :wink: :wink: ....@rine-i suflet bun, are el defecte, /quote]
pai ,asta-i defectul lui.. :cry:
mi-au dat lacrimile. nici nu ma mai vad de ele. tare mi-s de drag. :)
merit sa-mi dau o bere :roll:
mersi biba!
m-ai crescut in ochii mei :!:
ma duc ,sa-mi torn :lol: :lol:

Scrie răspuns