plus ca parinti m-or invatat sa nu folosesc cuvinte din limbi pe care nu le conosc .....
si in mod cert nu sunt genul sa apreciez pe cineva strict dupa cum da la ochi pe forum , chiar daca da intr-un ....gigel

in rest sporuri iti doresc

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Salut un caracter ! ...Punct ! ...MARE ! ( si caracter si punctMuskMd scrie:bibane am zis am spus si asa moare. nu te conosc si gata![]()
plus ca parinti m-or invatat sa nu folosesc cuvinte din limbi pe care nu le conosc .....
si in mod cert nu sunt genul sa apreciez pe cineva strict dupa cum da la ochi pe forum , chiar daca da intr-un ....gigel. It's not enough ...........
in rest sporuri iti doresc
incerci tu sa o faci pe viteazul pe aici (zadarnic), eu cred insa ca tu in realitate esti un personaj mai mult decat jalnic, care vrea numai sa fie un pic compatimit, nimic mai mult...
![]()
![]()
asta ar explica si de ce nu ai curaj sa-tzi pui o poza de-a ta la avatar, sau macar in galerie, de pesti, nici nu vreau sa vorbesc, sa nu te oftic cumva si mai tare
![]()
![]()
![]()
eu zic sa mai lasi internetul si sa mergi totusi la un psiholog, serios, tu ai probleme majore pe care eu, din pacate, nu le pot rezolva.
@ AdiG(igel) ....esti frumos, esti simpatic, esti destept, esti ca supremul tubifex al forumului....am o singura rugaminte la intunecimea ta : urmareste , te rog, ca vantul sa bata din directia mea spre tine, atunci cand vrei sa-mi insailezi cateva expresii zdrobite de interregio la intersectia dintre mintea ta si intelectu-ti marginit ....Sincer, nu te supara, dar, efectiv, nu poti ....Nici limbajul, nici educatia, nici scoala, nimic, dar nimic, inafara de heirupisme manelistico-tziganesti, nu te recomanda ....Ce-aveai bun in postari, reusesti, cu elan, sa distrugi ....Adi G scrie:@bibanica mutulica![]()
incerci tu sa o faci pe viteazul pe aici (zadarnic), eu cred insa ca tu in realitate esti un personaj mai mult decat jalnic, care vrea numai sa fie un pic compatimit, nimic mai mult...
![]()
![]()
asta ar explica si de ce nu ai curaj sa-tzi pui o poza de-a ta la avatar, sau macar in galerie, de pesti, nici nu vreau sa vorbesc, sa nu te oftic cumva si mai tare
![]()
![]()
![]()
eu zic sa mai lasi internetul si sa mergi totusi la un psiholog, serios, tu ai probleme majore pe care eu, din pacate, nu le pot rezolva.
nah ! cu toata simpatia, te-am raportat.MuskMd scrie:ma io altceva ma intreb..... de ce mastah , care e miezu si care ne-o da lejer la toti , m-a contactat pe mine sa ii ingrop securea ??
eu scriu:![]()
![]()
![]()
![]()
te-a contactat numai pe tine![]()
ce scoala ai !
nu "duci" pe nimeni![]()
te-o "mirosit" si Tavi .d'jeaba incerci sa te comporti asa...copilareste. vrei numai pentru tine ceea ce ne dorim toti!
vrei asta:
semlecangheorghe scrie: Insa cu un glider facut de mine,chiar si pentru un copil este usor sa prinda peste pe natural..