e un aspect deosebit... , cind vrei sa fie mai putin zgomotoase le dai cu ulei sau vaselina la balamale si brusc sint silentioase
Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
am ntele... , la ale tale scirtzie tare la balamale
e un aspect deosebit... , cind vrei sa fie mai putin zgomotoase le dai cu ulei sau vaselina la balamale si brusc sint silentioase
Re: Arena, singurul topic de polemici.
Foarte frumos video, domnul Musk! Si inaltator! Ca ati vazut? pe aia mici si negri ii face mici si albi... Asta este si Ars Poetica a fanklubului nost! Sa-i aducem pe uriciosi si clevetitori pe calea cea dreapta... Sa vada lumina... Si eventual sa auda si ei Vocile! pentru ca numai ele stiu cum se pupa acetona si pensula (vetustele) cu cnc-u' (adeca cum ar veni Progresu' insusi!).
stiam io ca nu-s singuru erudit de aci 
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
Pai si io cred ca toti ne inrudim cu cate cineva... 
E adevarat, pana la urma toti ne erudim cu maimuta, da nu suntem toti la fel de eruditi. Difera genele (sau alelele?) dominante. Dom presedinte, explici mata mai bine dpdv veterinar.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
stie si el destul de bine... , ca doar aia si scrie chiar si el in ultimul articol de prea multe ori..., numa ca-i Jiji contra ... ca... d´obicei 
- semlecangheorghe
- veteran

OK,cum zice-ti voi...
io imi vad de pescuit..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Toate bune si frumoase , dar unde-i domnul Goe ? O fi ramas intepenit in namol , pe natural ?
Gigele , da ma un semn , esti bine ? Aprinde niste vreascuri sa vedem fumul. Te recuperam noi , ai incredere !
...sau poate doamna Ildiko chiar i-a pitit tastatura. Gigele , daca-mi dai un vobler facut de tine , iti dau o tastatura in schimb, virtuala, sa nu ti-o mai piteasca doamna. Ce zici ?
Gigele , da ma un semn , esti bine ? Aprinde niste vreascuri sa vedem fumul. Te recuperam noi , ai incredere !
...sau poate doamna Ildiko chiar i-a pitit tastatura. Gigele , daca-mi dai un vobler facut de tine , iti dau o tastatura in schimb, virtuala, sa nu ti-o mai piteasca doamna. Ce zici ?
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !
asta e epocala .....Tavi scrie:E adevarat, pana la urma toti ne erudim cu maimuta, da nu suntem toti la fel de eruditi. Difera genele (sau alelele?) dominante. Dom presedinte, explici mata mai bine dpdv veterinar.
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
iejti rau.MuskMd scrie: ar merita incercat la vidra aia cu glider rine .....
vidra ,nu mai e de actualitate.
vreau pentru la toamna.
la urs !
da' nu-mi da!