De cate esecuri forumistice mai aveti nevoie pana sa pricepeti? Jocul este de-a PROSTII in mijloc! adeca voi toti luzarilor in mijloku' lu' Masta Cel-Atot-Cuprinzator! Clonele dreq!MuskMd scrie:footui, iar ne jucam de-a prostu'n mijloc![]()

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
De cate esecuri forumistice mai aveti nevoie pana sa pricepeti? Jocul este de-a PROSTII in mijloc! adeca voi toti luzarilor in mijloku' lu' Masta Cel-Atot-Cuprinzator! Clonele dreq!MuskMd scrie:footui, iar ne jucam de-a prostu'n mijloc![]()
Tavi scrie:Da, sunt in asentimentul domnului presedinte de fanklub. Dar nu am esuat doar forumistic.
el" e esecuri"tavistan scrie: De cate esecuri forumistice mai aveti nevoie pana sa pricepeti?
Si a mai schimbat cateva tastaturi...rine scrie:nu stiu cati rulmeniti o schimbat dar sigur, a ars, ceva computatatoare![]()
Rusine mare sa-ti fie ! ....Curgeti-ar nasul numa' in lunile cu peste 35 de grade la umbraMuskMd scrie:
Nu pot decat sa iti multumesc pt aprecieri . Imi cer scuze fata de Rine pt omisiune, pe celalalt de care zici nu-l stiu .
Las-o p.u.l.i.i de suflet ...Astia cred ca-s urmasul omului de Neanderthal ...ca mananc numa' pulpe de unguroici , ca beau numa' sange de ungaristani ...ma acuza ca dau cu repelent in lovorul in care au apa statuta de la ploaia de acu' trei luni, in care se spala (vezi adegeii!audumbre scrie:Bibane , unde esti nene ? Hai sa-ti spun un banc.![]()
La Radio Erevan un ascultător întreabă:
- Cum se cheamă când un ungur ţine de p..ă un român?
Radio Erevan răspunde:
- Ţinutul secuiesc!!!!!!!!!!!!!
Cred ca tu doresti moartea pacatosului, nu indreptarea luiSVF scrie:...dar i-am promis cuiva de la tine din oras ca las mort subiectul dupa ce mi-a explicat ce si cum.