Masta, da' aia nu era rindea? si nu voiai chiar s-o-ngropi ci numa' s-o pitesti umpic pana trecea contravizita... sa nu-ti confiste obiectele taioase... Te rog sa ma ierti, masta! Credinta nu mi-a fost destul de statornica...semlecangheorghe scrie:Ah,m uitat,la unii se produce ulcer...imediat o sa apara,fii pe faza..![]()
![]()
![]()
No ashe,Andrei md,stie ca io am vrut sa sap groapa pentru secure...
Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Arena, singurul topic de polemici.
Adi Jiii, or faramat topicul, chiar cand eram on-topic, fa ceeevaaaa
So umplut de albitura si nu mai vedem Bibanu'
ba cica is si niste "tiganushi"intre obleti 
So umplut de albitura si nu mai vedem Bibanu'

- semlecangheorghe
- veteran
tavistan scrie:Masta, da' aia nu era rindea? si nu voiai chiar s-o-ngropi ci numa' s-o pitesti umpic pana trecea contravizita... sa nu-ti confiste obiectele taioase... Te rog sa ma ierti, masta! Credinta nu mi-a fost destul de statornica...semlecangheorghe scrie:Ah,m uitat,la unii se produce ulcer...imediat o sa apara,fii pe faza..![]()
![]()
![]()
No ashe,Andrei md,stie ca io am vrut sa sap groapa pentru secure...
Anacronicule care iesti da anacronic,asa cum ieste bishturiu cu lazer in loc da scalpel si lama,tot ashe ieste cnc-eu si scule de formatizat-cantuit..anacronicule,care iesti da ancronic,si mobila se face 3d(2d cu cutmaster),nu cu pixu si ruleta da lemn..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
... pai si boblerele? ??? Tot cu canacheu den'ala?
semlecangheorghe scrie: Anacronicule care iesti da anacronic,asa cum ieste bishturiu cu lazer in loc da scalpel si lama,tot ashe ieste cnc-eu si scule de formatizat-cantuit..anacronicule,care iesti da ancronic,si mobila se face 3d(2d cu cutmaster),nu cu pixu si ruleta da lemn..![]()
![]()
![]()
opa gigel, ai prins seria noua din "How it's made" ?
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Constat cu placere,ca bidinarul sef,are momente cand cere singur sa fie gadilat la limbutza.,ba chiar pana-n bolta palatina
ps:n-am ulcer,e prea banal,te-au mintit aia de te pupa-n c.u.r

ps:n-am ulcer,e prea banal,te-au mintit aia de te pupa-n c.u.r

tavistan scrie: ci numa' s-o pitesti umpic pana trecea contravizita... sa nu-ti confiste obiectele taioase... .

Dottore, ma-nclin. Lanseu perfect, bucla stransa, prezentare ca la carte...drept la tinta. A muscat, e agatat si tot nu stie.
p.s. ma-ntreb, oare acolo le da voie la net la anumite ore sau doar atunci se pot furisa ? (ca e un pattern orar...)

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- semlecangheorghe
- veteran
Ni ca so trezit si Tavi,dupa ce lo agatat Adelin da cauciuc...
''Tocilarul cu ochelari''....reee -vineee..

.
.
- semlecangheorghe
- veteran
''au is mad''aia or platit bani grei sa le dau lectii..si sa le permit citeva imagini cu masinile in lucru,asa ca ...te rog frumos..MuskMd scrie:semlecangheorghe scrie: Anacronicule care iesti da anacronic,asa cum ieste bishturiu cu lazer in loc da scalpel si lama,tot ashe ieste cnc-eu si scule de formatizat-cantuit..anacronicule,care iesti da ancronic,si mobila se face 3d(2d cu cutmaster),nu cu pixu si ruleta da lemn..![]()
![]()
![]()
opa gigel, ai prins seria noua din "How it's made" ?

.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Tavi,mai plimbi pubela pe malul apei??

.
.