Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rine
veteran
veteran

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de rine » 13 Aug 2013, 22:54

geppetto scrie:Nu-i chiar o "interpretare" aiurea. E ce scrie-n dex. Nu e vorba numai de țigani, de câte ori n-am auzit că ungurii, că turcii, că olandezii ăia degenerați, că nemții și rușii criminali, că bulgăroi cu ceafa lată, că evreii conspiră ș.a.m.d. Pe de altă parte românii sunt cei mai cei, românii sunt daci, românii sunt din același neam cu Dan Puric, românii sunt creștini înainte de Cristos etc. Mie mi se pare ridicol.
interpretari..@geppetto..
ia sa intrebam un ungur d'ala convins : cum dracu au asimilat ei ,svabii?
cum au ajuns svabii, sa vorbesca maghiara?
cum dracu au ajuns sa se declare maghiari la ultimile referendumuri?
daca n-avem raspuns nici macar de la romanii aia asimilati (prin mixtiune)care fac pe ungurii si care vor ca si copii lor sa se considere unguri...poate -mi raspunzi tu.
te bagi? :twisted:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 13 Aug 2013, 23:07

geppetto scrie: Pe de altă parte românii sunt cei mai cei, românii sunt daci, românii sunt din același neam cu Dan Puric, românii sunt creștini înainte de Cristos etc. Mie mi se pare ridicol.
romanii au participat in orice domeniu la progres ( ca nu ne sint recunoscute meritele asta e alta problema ! ) , cu ce realizari sau inventii au participat tiganii ca tine ? " alba neagra " ?

la ce sinteti voi buni ? ce-ati facut voi pe lumea asta n-afara de a capata reputatia pe care o meritati ?

brusc te minunezi de ce noi avem mindrie prin istorie , cultura si valori iar voi nu .... ?

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 13 Aug 2013, 23:13

bradypus scrie:
geppetto scrie: Pe de altă parte românii sunt cei mai cei, românii sunt daci, românii sunt din același neam cu Dan Puric, românii sunt creștini înainte de Cristos etc. Mie mi se pare ridicol.
romanii au participat in orice domeniu la progres ( ca nu ne sint recunoscute meritele asta e alta problema ! ) , cu ce realizari sau inventii au participat tiganii ca tine ? " alba neagra " ?

la ce sinteti voi buni ? ce-ati facut voi pe lumea asta n-afara de a capata reputatia pe care o meritati ?

brusc te minunezi de ce noi avem mindrie prin istorie , cultura si valori iar voi nu .... ?
da, uite... au participat si ei cu realizarea inventziei "alba neagra"... la consolidarea fortzelor de politzie si la... dezvoltarea multilaterala a fortzelor de jandarmerie urbane si rurale.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: trebe vazuta un pic mai pozitiv treaba... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: asta-i secretu...

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 13 Aug 2013, 23:15

bey jepetto... , daca tot nu iesti multumit in ro... si nu-ti place de noi si tara asta... , N-AR FI MAI BINE SA O INTINZI NAPOI DE UNDE AI VENIT ?

tu si tot neamul tau..., ca io unu nu ti-as duce dorul ... , ce zici ? :D

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 13 Aug 2013, 23:19

le place tuturor in tara asta...
oricare-i etnii..
da' cu vermut :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Aug 2013, 06:21

biban solzos scrie:
semlecangheorghe scrie:Numa' sa nu-ti pocneasca vreo vina la cap...linisteste-te... :lol: :lol: :lol:
Eventual pocneste vre-o VANA la cap , cucurbata mea draga :mrgreen: ....La cap sunt "vene " ...Prin Ardeal, merge si "vana " ( singularul de la "vene " ) ...
Singura mea "vina " e ca-ti dau atentie ...dar ti-am zis, eu iubesc animalele si copii...Cum, din pozele cu PFL si aracet, nu pari copil, trage concluzii :wink: :wink: :wink:

Sugger pykeles(sau cum so fi scriind)............io iti zic numa' ce ii ziceam si gazetarasului-ia pastilutze..lu' ala io trecut,poate ai si tu norocu'..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Aug 2013, 06:24

Unii asa cultura au,ca nici nu aveau habar ca rulmentii in 'ambassadoeuuuur' se pot schimba.. :lol: :lol: pina prin anul de gratie 2012,pescuiau ..pe bucse.. :lol: :lol: :lol: N-am dat nume,asta o fo' asa ,in general......care sare ca ars,ala se simte.. :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 14 Aug 2013, 06:59

nu sare nimeni ars cii doar iti mai dau un bobirnac caci te maninca sub coada daca te-am neglijat olea :D

chiar si acu e tot pe bucshe !

in 20 de ani nu s-au stricat !

tu de cite ori in fiecare an ai schibat rulmentii ? :D :D :D :D

cit costa aia cu tot cu transport ? 50-60 dolari ? cit te-a costat pina in prezent ? :D

cu banii aia ... de-i dai pe o pereche de rulmeni... io mi-as fi luat mulineta calumea ( ambasador ! ) si nu mai aveam durere de cap !

cum am zis... fiecare face cit il duce bibilica :D

ramii tu la rulmentii tai si io la bucsele mele !

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 14 Aug 2013, 07:09

da pe tine ce te freaca de banii lui gigel ? nu stii ca el tot din 50 eur in 50 eur castiga ? :lol:

mai vede ceva pe discovery, mai devine espert, mai baga un articol ..... :lol: ...mai nou invata cuvinte noi de la desene animate ....stii tu , scooby doo , ala de vede monstri :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 14 Aug 2013, 08:19

MuskMd scrie:
Leba scrie:Genial filmul si mai geniala interpretarea lui S.L. Jackson, Adi G.
Cred ca l-am vazut de atatea ori incat incep sa cred in cuvintele alea.. :))

Oooh, I`m soory, did I break your concetration? :D

nici filme nu se mai fac ca pe vremea ta.... :twisted:

Ihi, recte noastra.
Would you give a man a foot massage? :twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Scrie răspuns