Ingloriuz, asta este ultima postare elogioasa de care era nevoie pentru ca board-ul klubului sa aprobe aplicatia ta pentru admitere inauntru... Secretar iti convine? sau te ocupi de parkul auto?MuskMd scrie:da pe tine ce te freaca de banii lui gigel ? nu stii ca el tot din 50 eur in 50 eur castiga ?![]()
mai vede ceva pe discovery, mai devine espert, mai baga un articol ........mai nou invata cuvinte noi de la desene animate ....stii tu , scooby doo , ala de vede monstri
![]()
Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Arena, singurul topic de polemici.
- semlecangheorghe
- veteran

Ultima moda...cind nu avem argumente,recurgem la atacuri la persoana ca sa se stearga topicul

No bun,va ajunge pe azi,daca va roade tare,incercati cu mibazon..Il gasiti la farmacie.Veterinara...

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Nicodata,parol..eu am din aia regenarabili,sau nici de astia n-ai auzit??tu de cite ori in fiecare an ai schibat rulmentii ?![]()
![]()
![]()
![]()
Sa iti scriu un ..'articol''??

Numa' sa zici ce model vrei sa-ti descriu,regenerabili cu autogresare,sau regenarabili cu autofrinare...
.
.
Un altra voltra , ma adeso voglio proprio sentire la musica de le parole
http://www.youtube.com/watch?v=krtnt191Drg

http://www.youtube.com/watch?v=krtnt191Drg

Asa e, impostorilor si luzarilor ce sunteti! Ati facut pe dracu'n patru sa zdrobiti munca omului, taman cand masta Jiji era pe cale sa convinga o lume intreaga ca un bobler mediocru care functioneaza, in mod surprinzator, acceptabil este o bucurie mult mai mare decat unul impecabil care functioneaza ireprosabil (lucru care nu trebuie sa mire pe nimeni!). Si ati ticluit abominabila fapta TAMAN cand masta Jiji nu vroia polemica; isi dorea doar sa dea unuia si altuia (aproape tuturor) cu tifla!semlecangheorghe scrie:![]()
![]()
Io ma gindeam la unu' da vaz ca pi linga iel,toata muska13+catelasii ,a sarit ca arsa..
![]()
![]()
![]()
![]()
Sinteti cam iritati ,dragilor,nu cumva sa va pomneasca fo ''vana'' la capsor..
![]()
Adicatelea am vrut sa zic la calotzica craniana..
![]()
![]()
Ultima moda...cind nu avem argumente,recurgem la atacuri la persoana ca sa se stearga topicul![]()
![]()
![]()
No bun,va ajunge pe azi,daca va roade tare,incercati cu mibazon..Il gasiti la farmacie.Veterinara...![]()
![]()
![]()
![]()
Degeaba jubilati, degeaba va frecati palmele! Din nou sunteti incoltiti! Ingustilor si obbtuzilor!
- semlecangheorghe
- veteran
Nu te fortza,chiar si doctorii(veterinari)ca tine ,sint pasibili de avc-uri..ar fi pacat sa ti se blocheze sinapsele,si sa ramai cu un rikktus
,si ghearele imbirligate..
Vezi daca ai cumva unul dintre simptomele de mai jos,viziteaza un doctor(adevarat),am auzit ca pentru veterinari sint anumite facilitati(la proba de urina este dispozitiv de basculat piciorul)
Asa ca dragule,ia vezi,ai vreunul din simptomele de mai jos??

Cauzele accidentului vascular cerebral hemoragic
Accidentul vascular cerebral hemoragic este cauzat de o Amorteala si slabiciune, pierderea controlului asupra muschilor vezicii urinare si ai intestinului gros, afectarea capacitatii de a inghiti, afectarea vederii(vezi numai ce vrei): neclaritate, incetosare, dublarea imaginii, prezenta unor puncte negre sau pierderea totala a vederii(cind e cazul unor argumente), afectarea partiala sau totala a auzului(auzi doar ce iti dicteaza sefu'13) si a gustului, dificultati in respiratie si ritm cardiac neregulat, afectarea echilibrului si dificultatii in a merge, senzatie de Dezorientare si de nesiguranta, pierderea cunostintei, convulsii, varsaturi(forumistice), modificarea comportamentului(depinde de unde bate vintul).
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Ah,m uitat,la unii se produce ulcer...imediat o sa apara,fii pe faza..
No ashe,Andrei md,stie ca io am vrut sa sap groapa pentru secure,dar iel o zis ca voi nu vreti asta..no ,fie cum vreti voi..tavibrane ai cuvintul..
numa' sa precizezi mai intai,iesti veterinar,sau da oameni??

No ashe,Andrei md,stie ca io am vrut sa sap groapa pentru secure,dar iel o zis ca voi nu vreti asta..no ,fie cum vreti voi..tavibrane ai cuvintul..

.
.
Eu v-am mai spus! V-ati spaimantat numa' la gandul asta dar uite ca e adevarat! Masta Jiji chiar se pricepe la tot... Pai nu degeaba am infiintat fanklub, era consecinta fireasca! Uite acum masta Jiji face proba magistrala a cunostintelor de medicina! Stie diagnostic, stie profilaxie... mai devreme a dovedit ca stapaneste gratios partea de terapie... Bunaoara, iata, sunt convins ca deja a scapat de la moarte sigura sau cel putin paralizie cativa (l)useri de pe forumul asta. Un simplu "Vezi sa nu-ti plezneasca vreo vana!" si deja bietii oameni sunt salvati! Vreti si dovada efectului terapeutic? Pai a murit cineva intre timp? A ramas cineva pironit in scaun cu rotile? NU!!! Deci... q.e.d.
Am auzit ca medicii din Arad fac cursuri de ospatari, macelari, sculeri-matriteri... Inclusiv veterinarii! Toti sunt tristi! Urmeaza moasele!
Sa nu ziceti ca nu v-am avertizat, poate aveti in familie...
Am auzit ca medicii din Arad fac cursuri de ospatari, macelari, sculeri-matriteri... Inclusiv veterinarii! Toti sunt tristi! Urmeaza moasele!
Sa nu ziceti ca nu v-am avertizat, poate aveti in familie...
pt ca m-a starnit Lebanezu va voi raspunde in citate cineaste
@Leba :
@ Tavistan :
@ gigel :
gigel , mucles sau cum s-o spune in limba aia sa nu ma mai incluzi in schemele tale imaginare , ca pun aci toata discutia si garantat te alegi cu diagnostic clar
....si vezi ca razi cam sacadat .....

@Leba :
Mrs. Robinson, you're trying to seduce me. Aren't you?

@ Tavistan :
Wait a minute, wait a minute. You ain't heard nothin' yet!"

@ gigel :
You know how to whistle, don't you, Steve? You just put your lips together and blow

gigel , mucles sau cum s-o spune in limba aia sa nu ma mai incluzi in schemele tale imaginare , ca pun aci toata discutia si garantat te alegi cu diagnostic clar

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
e de oameni dar pt tine o sa faca o exceptie ....semlecangheorghe scrie: numa' sa precizezi mai intai,iesti veterinar,sau da oameni??
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez