Carevasazica,e inutil sa ne supunem woblerele unor riscuri inutile..
Pfuuai saracele boblere..Cind se trezesc ele atirnate de spate sau de bot(numa'imaginati-va oleaca ca vedeti ce vad ele).SI ZVIIRRRR,in inaltul cerului pentru ca apoi sa plonjeze intr-o apa tulburica,colcaind de dihanii..Si apoi ,transformate din avion ,in sub- marin..da-i..boc,boc, pe relieful substratului..pietre,noah si mai cite o baie de namol,da scurta,iar pietre,..auchh..craci..ce naiba...pomi..poc,pietroaie..pietroaie...pietroaie...si brusc o cavitate organica cu mii de dinti ascutiti ca briciul,zgiriind perfecta atomizare a straturilor de vopsea..Io cred ca in locul lor faceam 10 infarcturi pe lanseu..Si apoi daca le-ai duce la psihologu' de woblere,le-ai aseza frumos pe o cutie plano nou noutza,intr-o pozitie d-aia tipica,ca-n filmele americane..numa' ce ai auzi..
-Doctore...am o viata de wobler..In stomac am numai fragmente de otel...digestia mea e praf.In plus sint constipat din fabricatie,'dopuri'de lexan ma impiedica sa le elimin..Scheletul meu intern,iese in exterior prin trei locuri..si mereu se agata ceva de el..Zilnic sint gidi-lat de niste produse ..'gamakatsu'...mai bine zis,flage-lat..Zilnic doctore..Si apoi,explorez fara sa vreau adincuri ude,dure si ..obscure..Forme ciudate,cu colturi,laturi,si canaturi ma tin prizonier ....iar singura iesire..este in haul ud si dur..Doctoreee...nu mai suport...
-Stai linistit...Esti stresat.A mai fost inaintea ta ,un fir..Tot stresat..Tie iti recomand o baitza scurta in acetona..Niste fond de ten.Plus juma de ora la ''solar''Revino peste 1 saptamina..
Ce dreaq,mah,nu va mai supuneti woblerele ''riscurilor inutile''

Saracele si asa au o viata de rahat..
Musai sa le faceti dus cu gel de la herbalife.Le stergeti frumos cu un prosopel moale..atentie la atomizare,barbarilor..

nu care cumva sa dati peste cap ordinea fireasca a atomilor..Ca e unul ,ce va pune poza de familie la microscop,si,dupa celebra metoda a vracilor ce vedeau(da'numai ei)viitorul in matze de gaina,va da verdictul suprem...
-Sacrilegiu...SA-CRI-LEGIU...e facut in .....fotoshop..

zeii se vor razbuna...

Si-Gi Lures wobblers&more..
.