Carevasazica ai ramas cu ..'urmari'MuskMd scrie:va rog nu iar ....dont create another monster ....
Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Arena, singurul topic de polemici.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran

Ha,ha,ha,io trebuit aproape un an lu Gerula asta sa-si revina din socul dezvaluirii adresei

Probabil ca in perioada asta si-o mutat vila cu pereti curbi in alta locatie

Gerula dragule,sper ca n-ai renuntat de tot la pastilute..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Gerula ,ti-au mai scapat niste elemente cruciale..pe linga 'piscalit'.Cum ar fi faptul ca amindoi folosim punctul,virgula si cratima...sau ca scriem numele proprii cu litere mari..

.
.
Io nu inteleg de ce mai scrie acolo pe .info... e jalnic foromul ala. E ca si cum ai vrea sa invi un mort intrat in putrefactie.
...si mai am o dilema s-o fi mutat din Piatza Chibrit ...o fi abandonat casa de pe strada ....cum ii zice ca am uitat?!
Ma ajuta cineva?! 

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- semlecangheorghe
- veteran
El Comandante scrie:Din ce vad eu acolo la Gerula problema e ca numai "tu" si cu Adelin piscaliti, pardon piscalesti.Al naibii, din toti oamenii care au scris pe forumul asta in atatia ani nimeni altcineva nu piscaleste.
Da' lasa ca e bine, tu te prefaci ca n-ai auzit, noi ne prefacem ca n-am vazut, cu rusinea esti oricum obisnuit asa ca viata merge inainte
Ghici ghicitoarea mea,oare cine-i fi,...maria-ta??

Komandache -san,e adevarat ca Gerula ista isi intretinea bicepsii,numai cu proteine din cleni??

Care ''noi''???Alde Fan Gerula,...etc,etc,....??
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
http://www.rapitori.ro/forum/competitii ... 97-80.html
In fiecare lucru exista o motivatie..
Asta sa fie motivatia ta,Gerula draga??Popescu e in colimator,si ce-ai zis??Hai sa fac si eu o mica diversiune....
In fiecare lucru exista o motivatie..
Asta sa fie motivatia ta,Gerula draga??Popescu e in colimator,si ce-ai zis??Hai sa fac si eu o mica diversiune....
.
.
Mai , se pare ca am atins un punct sensibil
Ii viu dracu , nu o murit

Ii viu dracu , nu o murit

Ok, nu esti cine credem noi ca estiEl Comandante scrie:Mi-e neclar cui i te adresezi tu cu Gerula, dar mi se pare evident ca motivatia lui a fost faptul ca FS a pus aici link catre blogul lui. Normal ca a vazut traficul venit pe linkul ala, a dat click aici, a citit, si-a adus aminte de tine etc. De-aia m-am uitat si eu azi pe forumul lui, am fost sigur ca iese ceva cand am vazut linkul ala aici.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- semlecangheorghe
- veteran
El Comandante scrie:
Mi-e neclar cui i te adresezi tu cu Gerula, dar mi se pare evident ca motivatia lui a fost faptul ca FS a pus aici link catre blogul lui. Normal ca a vazut traficul venit pe linkul ala, a dat click aici, a citit, si-a adus aminte de tine etc . De-aia m-am uitat si eu azi pe forumul lui, am fost sigur ca iese ceva cand am vazut linkul ala aici.
Siiiigur ca da ,komandache draga....si io m-am nascut ieri...
.
.
S-o dat la flower power omu , da tot asa sta cu logica
Concluzia pe care orice roman tre sa o traga din acest caz cumplit (intamplat pe alt continent , la mii de km ) ii ca din Romania tre sa dispara toate armele , mai putin de la organele abilitate si unii ziaristi de investigatii , care merg cu pistolu la concursurile de pescuit , ma tot intreb daca ii asa cum sustine el cu logica aia a lui , ca pistolu lui ii pe bune si se gresea la Rogo , ce naiba facea

Concluzia pe care orice roman tre sa o traga din acest caz cumplit (intamplat pe alt continent , la mii de km ) ii ca din Romania tre sa dispara toate armele , mai putin de la organele abilitate si unii ziaristi de investigatii , care merg cu pistolu la concursurile de pescuit , ma tot intreb daca ii asa cum sustine el cu logica aia a lui , ca pistolu lui ii pe bune si se gresea la Rogo , ce naiba facea