Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Feb 2013, 20:16

MuskMd scrie::lol: va rog nu iar ....dont create another monster .... :lol:
Carevasazica ai ramas cu ..'urmari'
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Feb 2013, 20:19

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha,ha,ha,io trebuit aproape un an lu Gerula asta sa-si revina din socul dezvaluirii adresei :lol: :lol:

Probabil ca in perioada asta si-o mutat vila cu pereti curbi in alta locatie :lol: :lol: unde nu o mai poate gasi nimeni,si acu'a revenit in 'afaceri''

Gerula dragule,sper ca n-ai renuntat de tot la pastilute..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Feb 2013, 20:22

Gerula ,ti-au mai scapat niste elemente cruciale..pe linga 'piscalit'.Cum ar fi faptul ca amindoi folosim punctul,virgula si cratima...sau ca scriem numele proprii cu litere mari.. :lol: :lol: :lol:

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 21 Feb 2013, 21:15

Io nu inteleg de ce mai scrie acolo pe .info... e jalnic foromul ala. E ca si cum ai vrea sa invi un mort intrat in putrefactie. :lol: :lol: :lol: ...si mai am o dilema s-o fi mutat din Piatza Chibrit ...o fi abandonat casa de pe strada ....cum ii zice ca am uitat?! :roll: Ma ajuta cineva?! :?
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Feb 2013, 21:35

El Comandante scrie:Din ce vad eu acolo la Gerula problema e ca numai "tu" si cu Adelin piscaliti, pardon piscalesti. :lol: Al naibii, din toti oamenii care au scris pe forumul asta in atatia ani nimeni altcineva nu piscaleste.

Da' lasa ca e bine, tu te prefaci ca n-ai auzit, noi ne prefacem ca n-am vazut, cu rusinea esti oricum obisnuit asa ca viata merge inainte :lol:

Ghici ghicitoarea mea,oare cine-i fi,...maria-ta??
:lol: :lol:
Komandache -san,e adevarat ca Gerula ista isi intretinea bicepsii,numai cu proteine din cleni?? :lol:

Care ''noi''???Alde Fan Gerula,...etc,etc,....??

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Feb 2013, 22:00

http://www.rapitori.ro/forum/competitii ... 97-80.html

In fiecare lucru exista o motivatie..

Asta sa fie motivatia ta,Gerula draga??Popescu e in colimator,si ce-ai zis??Hai sa fac si eu o mica diversiune....

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 21 Feb 2013, 22:14

Mai , se pare ca am atins un punct sensibil :D

Ii viu dracu , nu o murit :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 22 Feb 2013, 02:10

El Comandante scrie:Mi-e neclar cui i te adresezi tu cu Gerula, dar mi se pare evident ca motivatia lui a fost faptul ca FS a pus aici link catre blogul lui. Normal ca a vazut traficul venit pe linkul ala, a dat click aici, a citit, si-a adus aminte de tine etc :lol: . De-aia m-am uitat si eu azi pe forumul lui, am fost sigur ca iese ceva cand am vazut linkul ala aici.
Ok, nu esti cine credem noi ca esti :wink: , esti altcineva, :wink: dar cauta-ne in alta parte nu aici. Chiar nu o sa ne mai pierdem timpul cu tine. Nu te da nimeni afara(...inca), poti sa stai cu noi cat vrei(+-), sa discuti civilizat(desi iti va fi imposibil), dar sa sti ca orice patinaj iti va fi sters fara nici o retinere...de ce?! Pt ca ne-ai agasat atatia ani si cand ai fost dat afara pe usa, te-ai scuturat de praf te-ai schimbat pardesiul ponosit si ai intrat din nou pe geam...si asta la infinit. Tu chiar nu vrei sa te maturizezi odata?! E jenant!...pe bune. Tot copil ai ramas!
:oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Feb 2013, 07:22

El Comandante scrie:
Mi-e neclar cui i te adresezi tu cu Gerula, dar mi se pare evident ca motivatia lui a fost faptul ca FS a pus aici link catre blogul lui. Normal ca a vazut traficul venit pe linkul ala, a dat click aici, a citit, si-a adus aminte de tine etc . De-aia m-am uitat si eu azi pe forumul lui, am fost sigur ca iese ceva cand am vazut linkul ala aici.

Siiiigur ca da ,komandache draga....si io m-am nascut ieri...

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 22 Feb 2013, 12:38

S-o dat la flower power omu , da tot asa sta cu logica :lol: :lol:

Concluzia pe care orice roman tre sa o traga din acest caz cumplit (intamplat pe alt continent , la mii de km ) ii ca din Romania tre sa dispara toate armele , mai putin de la organele abilitate si unii ziaristi de investigatii , care merg cu pistolu la concursurile de pescuit , ma tot intreb daca ii asa cum sustine el cu logica aia a lui , ca pistolu lui ii pe bune si se gresea la Rogo , ce naiba facea :?: :!:

Scrie răspuns