Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Arena, singurul topic de polemici.
Mai desteptul lui Popescu......te iei de toata lumea peste tot,chiar nu-ti este rusine?
Te lauzi ca ai fost la un concurs,dar ai uitat ca si acolo ai semanat numai furtuna.Ca era un concurs amical si tu ai vrut miza.
Ca din cuza abandonului din ultimele 10 minute(de rusine ca na-i prins nimic)nu ai fost medaliat si nu ai primit doar o diploma de participare.
Am o propunere ca sa nu mai stresezi organizatorii de concursuri si alti concurenti,participa de acum numai la cele organizate de Cooperativa vostra si la cele organizate de tine.
Te lauzi ca ai fost la un concurs,dar ai uitat ca si acolo ai semanat numai furtuna.Ca era un concurs amical si tu ai vrut miza.
Ca din cuza abandonului din ultimele 10 minute(de rusine ca na-i prins nimic)nu ai fost medaliat si nu ai primit doar o diploma de participare.
Am o propunere ca sa nu mai stresezi organizatorii de concursuri si alti concurenti,participa de acum numai la cele organizate de Cooperativa vostra si la cele organizate de tine.
dau in mintea lu jerula... , " razbelu clonelor a inceput ! " 

asta mere tavalit nitel, ai chef?bradypus scrie:dau in mintea lu jerula... , " razbelu clonelor a inceput ! "

ce nick si-o tras Hunter

mey grebla... tu pi mini ma´nrebi dac am chef di tavaliala ? 
ai tupeu nu gluma !

ai tupeu nu gluma !

taci tu acolobradypus scrie:mey grebla... tu pi mini ma´nrebi dac am chef di tavaliala ?
ai tupeu nu gluma !

piezi piaza rea ce iesti !

Batranetea isi spune cuvantu'. Si cand te gandesti ce aprig era odata...asa e, trec anii...

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
si nici nu soarbe oute de prepelit sa mai recupereze si el ceva .... 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
da ma... , v-ati gasit voi doi culturisti...Adelin scrie:Batranetea isi spune cuvantu'. Si cand te gandesti ce aprig era odata...asa e, trec anii...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ca sa fac ? sa bag o poza " la bustu go l " si cu grebla ?

Degeaba bagi, ca tot batran esti!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB