Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bradypus
veteran
veteran

Re: Arena, singurul topic de polemici.

Mesaj de bradypus » 15 Dec 2012, 20:42

razvan m. scrie:Aventuri la Pescuit va putea fi gasita la chioscuri incepnd de maine, 15 decembrie.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
asa... , si ? ai mai scris vre-un articol si-ti faci reclama ?

iote dau fuga sa iau fitzuica :D

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 15 Dec 2012, 21:56

bradypus scrie:...
iote dau fuga sa iau fitzuica :D
Da' ce bre? ai venit in Romanica si nu zici nik? Sau AP are editie ioropeana? Sau voi va plictisiti noaptea rau de tot... :mrgreen:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 16 Dec 2012, 11:13

La ce nopti sunt acolo...:D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 16 Dec 2012, 12:09

razvan m. scrie:Aventuri la Pescuit va putea fi gasita la chioscuri incepnd de maine, 15 decembrie.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Si-a schimbat revista piarul?? :roll: :D :D :D
E bine ca se face rotatia "cadrelor WSB" destul de des pe coperta ....super. :wink:
Fug si eu la chiosc sa nu se termine revista .
Ciao.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 16 Dec 2012, 12:13

Leba scrie:La ce nopti sunt acolo...:D
Da mah da' nu mai bine bei ceva? :headbash:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 16 Dec 2012, 12:35

Domnu' vicepresedinte FRPSCCCMMCCAJJKDB, iarasi citesti pe sarite ? Am raspuns la o intrebare pusa de cineva anterior, si anume la asta:
lazarini scrie: Scuze ca postez aici, dar vad ca e cel mai activ topic.
Deci, aveti idee ce s-a intamplat cu Aventuri la pescuit si Pescuitul pt toti? Eu nu am reusit sa gasesc pe la chioscuri numerele pe decembrie.
Vad ca inca te mai racaie la matze revista AvP, desi cocurenta, pe care tu o ridicai in slavi - SUPERPESCAR - e de mult in groapa. Ai aciditate la ea, asa-i ?

Mai bine, daca tot ne onorezi cu prezenta pe aci, povesteste-ne cum sta treaba pe la voi pe la Federatie ! Ce s-a ales din promisiunile sefului tau, Popescu ? S-a tinut de vreuna dintre ele ? Dar tu, prin ce te-ai remarcat in cei aproape doi ani de mandat, domnule Vicepresedinte ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 16 Dec 2012, 13:10

Domnu' vicepresedinte FRPSCCCMMCCAJJKDB, iarasi citesti pe sarite ? Am raspuns la o intrebare pusa de cineva anterior, si anume la asta:

lazarini scrie: Scuze ca postez aici, dar vad ca e cel mai activ topic.
Deci, aveti idee ce s-a intamplat cu Aventuri la pescuit si Pescuitul pt toti? Eu nu am reusit sa gasesc pe la chioscuri numerele pe decembrie.
:D :D :D :D :D :D
Tocmai ce m-am sesizat ca sa schimbat piarul la revista mai sus amintita ....te-au pus pe tine sa ne anunti cind apare pe la chioscuri. :D :D :D :D
Vad ca inca te mai racaie la matze revista AvP, desi cocurenta, pe care tu o ridicai in slavi - SUPERPESCAR - e de mult in groapa. Ai aciditate la ea, asa-i ?
Mai desteptule nu ma racaie deloc AVP daca esti curios nici macar nu-l cumpar , e neinteresant ....ma distreaza cum va rotiti unii pe coperta :D :D :D poate , poate da bine ...e de apreciat totusi ca din cind in cind mai va schimbati intre voi articolele , de la bibanii lui giani, la cleanul lui sava sau stiucile tale si invers .... :wallbash:

Cit despre Superpescar sau Pescuitul pt. Toti ,discutia ERA si RAMINE despre CALITATEA REDACTIEI de acolo fata de cea de la AVP....nimic mai mult.

In viziunea mea si nu numai :wink: Malin , Arif & Co care a infiintat AVP , Superpescar si acum Pescuitul pentru Toti nu se poate compara cu nici o redactie din domeniul pescuitului oricit va straduiti voi cei care ati sacrificat un fenomen pt. apartiiile voastre din aceasta revista . :oops: :oops: :oops:
Dar tu, prin ce te-ai remarcat in cei aproape doi ani de mandat, domnule Vicepresedinte ?
Eu nu m-am remarcat cu nimic in cadrul Federatiei pt. ca ea nu functioneaza ....in schimb am mai participat pe la un concurs :lol: am mai organizat unul :lol: .....dar TU ce ai facut in afara sa bati din gura pe net? :mrgreen:
Poate ne spui si noua despre realizarile tale personale in domeniu. :wink:
Ce zici ne dezvalui?

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 16 Dec 2012, 19:49

vali stratonov scrie: Eu nu m-am remarcat cu nimic in cadrul Federatiei pt. ca ea nu functioneaza ....in schimb am mai participat pe la un concurs :lol: am mai organizat unul :lol: .....dar TU ce ai facut in afara sa bati din gura pe net? :mrgreen:
Poate ne spui si noua despre realizarile tale personale in domeniu. :wink:
Ce zici ne dezvalui?
Cred ca confunzi putin lucrurile.

TU esti VICEPRESEDINTELE Federatiei Romane de Pescuit Sportiv la Crap, Staționar, Răpitori, Muscă artificiala, Pescuit Marin și Casting ! Adica al unei organizatii care aspira sa conduca pescuitul sportiv din Romania si sa mai si capete bani de la buget pentru asta.
Deci esti o persoana publica, pus in aceasta functie de catre pescari (cred; corecteaza-ma daca gresesc :lol: ) de la care lumea poate ca are anumite asteptari.
De aceea te-am intrebat ce ai facut de cand esti in aceasta functie. Ai dormit precum parlamentarii aceia care, dupa ce reusesc sa prosteasca electoratul sa ii voteze, pot motai linistititi in scaun timp de 4 ani ? Ca vizibil n-ai prea fost, in afara prezentei tale pe forumuri, vadit rautacioase, cu care ne-ai obisnuit de mult timp.

Deci
vali stratonov scrie: .... am mai participat pe la un concurs :lol: am mai organizat unul .....
sunt realizarile mandatului tau, dupa doi ani de functie ?!
Sa-mi trag una daca nu, tu chiar meriti bani de la stat ! Stii sa **** buha, nu gluma ! :respekt:

Si acuma, la sfarsit de an, TU vii si ma cauti pe mine la realizari ?! Pai eu n-am nicio functie in domeniul pescuitului si nici nu aspir la vreuna. Eu am alta profesie, si anume de avocat, nu sunt pescar de meserie. Ce realizari ai vrea sa afli ? Procesele pe care le-am avut in aceasta perioada, cati clienti am resprezentat sau ce ?!!
Adevarul este ca nu m-as incumeta sa ma intrec cu voi nici la capitolul asta. La cate procese aveti pierdute de cand existati ca Federatie :lol: , mister Viceprezedent, ati face de ras orice avocat ! :lol: :lol: :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 17 Dec 2012, 09:49

vali stratonov scrie: ....
In viziunea mea si nu numai :wink: Malin , Arif & Co care a infiintat AVP , Superpescar si acum Pescuitul pentru Toti nu se poate compara cu nici o redactie din domeniul pescuitului oricit va straduiti voi cei care ati sacrificat un fenomen pt. apartiiile voastre din aceasta revista . :oops: :oops: :oops:
.......
Auuu, asta mi-a scapat ! :lol: :lol: :lol:
Adanc mai e putul gandirii la tine, mr.viceprezident ! De unde mama dreacu ai scos o asemenea aiureala ?! :lol: :lol: :lol:
Nu ma asteptam la asemenea repros taman de la unul care chiar a facut un astfel de sacrificiu, pentru o functie iluzorie de... viceprezident sub pulpana lui Popescu. Bine zice romanul ca hotul striga "hotii" !

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 17 Dec 2012, 11:05

Deci

vali stratonov scrie: .... am mai participat pe la un concurs :lol: am mai organizat unul .....

sunt realizarile mandatului tau, dupa doi ani de functie ?!
Sa-mi trag una daca nu, tu chiar meriti bani de la stat ! Stii sa **** buha, nu gluma ! :respekt:
Avocatul "poporului" ce te crezi :D :D .....precum stii prea bine ca sa faci ceva legal trebuie sa si ai dreptul sa faci , adica sa ai autorizarile si actele necesare pt. a putea desfasura o activitate .....SRL, aprozar , butique, etc. si cu atit mai mult o Federatie.

Functia mea de Vicepresedinte pe care o trimbitezi tu se refera STRICT la un domeniu , acela de-a organiza competitii....eu nu am atributiuni in a solicita acte de constituire, nu trebuie sa umbul dupa autorizari, nu fac strategii nationale pt. pescuit, nu dau lumea in judecata :D :D , etc

Menirea mea acolo era de-a ajuta la implementarea unui calenar competitional pe discipline si de-a urmarii desfasurarea lui.....atita tot.

Cum Federatia nu poate desfasura inca o asemenea activitate nefiind autorizata "obiectul muncii mele" nu poate fi exercitat ....deocamdata. :wink:

Cit despre banii pe care eu ii merit si mai ales pe care i-asi fi luat de la stat in acesti 2 ani asa cum insinuezi ti-i DONEZ sa- i cumperi copilului tau de toti banii cadouri de Craciun ....si sa-i spui ca-s de la" Mos vice Stratonov". :D :D :D :D

Ca am participat pe la citeva concursuri si am mai reusit sa organizez unul pe propriile puteri nu are legatura cu Federatia ci cu dragul fata de fenomen....fenomen despre care TU DOAR ai TUPEUL sa VORBESTI pe net....in rest nimic.

Asta esti, asta ai fost si cu siguranta nu te vei schimba :oops: ...esti unul care DOAR vorbeste dar nu face nimic concret.
Nu meriti atentia nimanui draga Miuta ...esti un mic papagal care recita aceasi placa . :D

Sarbatori fara griji sa ai ..... :wink:

Scrie răspuns