asa... , si ? ai mai scris vre-un articol si-ti faci reclama ?razvan m. scrie:Aventuri la Pescuit va putea fi gasita la chioscuri incepnd de maine, 15 decembrie.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
iote dau fuga sa iau fitzuica

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
asa... , si ? ai mai scris vre-un articol si-ti faci reclama ?razvan m. scrie:Aventuri la Pescuit va putea fi gasita la chioscuri incepnd de maine, 15 decembrie.
Da' ce bre? ai venit in Romanica si nu zici nik? Sau AP are editie ioropeana? Sau voi va plictisiti noaptea rau de tot...bradypus scrie:...
iote dau fuga sa iau fitzuica
Si-a schimbat revista piarul??razvan m. scrie:Aventuri la Pescuit va putea fi gasita la chioscuri incepnd de maine, 15 decembrie.
Da mah da' nu mai bine bei ceva?Leba scrie:La ce nopti sunt acolo...
Vad ca inca te mai racaie la matze revista AvP, desi cocurenta, pe care tu o ridicai in slavi - SUPERPESCAR - e de mult in groapa. Ai aciditate la ea, asa-i ?lazarini scrie: Scuze ca postez aici, dar vad ca e cel mai activ topic.
Deci, aveti idee ce s-a intamplat cu Aventuri la pescuit si Pescuitul pt toti? Eu nu am reusit sa gasesc pe la chioscuri numerele pe decembrie.
Domnu' vicepresedinte FRPSCCCMMCCAJJKDB, iarasi citesti pe sarite ? Am raspuns la o intrebare pusa de cineva anterior, si anume la asta:
lazarini scrie: Scuze ca postez aici, dar vad ca e cel mai activ topic.
Deci, aveti idee ce s-a intamplat cu Aventuri la pescuit si Pescuitul pt toti? Eu nu am reusit sa gasesc pe la chioscuri numerele pe decembrie.
Mai desteptule nu ma racaie deloc AVP daca esti curios nici macar nu-l cumpar , e neinteresant ....ma distreaza cum va rotiti unii pe copertaVad ca inca te mai racaie la matze revista AvP, desi cocurenta, pe care tu o ridicai in slavi - SUPERPESCAR - e de mult in groapa. Ai aciditate la ea, asa-i ?
Eu nu m-am remarcat cu nimic in cadrul Federatiei pt. ca ea nu functioneaza ....in schimb am mai participat pe la un concursDar tu, prin ce te-ai remarcat in cei aproape doi ani de mandat, domnule Vicepresedinte ?
Cred ca confunzi putin lucrurile.vali stratonov scrie: Eu nu m-am remarcat cu nimic in cadrul Federatiei pt. ca ea nu functioneaza ....in schimb am mai participat pe la un concursam mai organizat unul
.....dar TU ce ai facut in afara sa bati din gura pe net?
![]()
Poate ne spui si noua despre realizarile tale personale in domeniu.![]()
Ce zici ne dezvalui?
sunt realizarile mandatului tau, dupa doi ani de functie ?!vali stratonov scrie: .... am mai participat pe la un concursam mai organizat unul .....
Auuu, asta mi-a scapat !vali stratonov scrie: ....
In viziunea mea si nu numaiMalin , Arif & Co care a infiintat AVP , Superpescar si acum Pescuitul pentru Toti nu se poate compara cu nici o redactie din domeniul pescuitului oricit va straduiti voi cei care ati sacrificat un fenomen pt. apartiiile voastre din aceasta revista .
![]()
![]()
.......
Avocatul "poporului" ce te creziDeci
vali stratonov scrie: .... am mai participat pe la un concursam mai organizat unul .....
sunt realizarile mandatului tau, dupa doi ani de functie ?!
Sa-mi trag una daca nu, tu chiar meriti bani de la stat ! Stii sa **** buha, nu gluma !![]()